|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 01 09, 21:02. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Mokslai » Praktika (Telekomunikacijos)
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
|
Praktika (Telekomunikacijos) |
Parašytas: 2013 10 08, 18:47 |
|
|
|
Sveiki,
Esu trečiakursis, studijuoju telekomunikacijas, pavasarį bus praktika, tad norėčiau Jūsų patarimo į kokias įmones verčiausia siųsti prašymus. Ne kartą teko girdėti, kai studentas nuėjęs į praktiką virdavo viršininkui kavą, o jis tik pasirašydavo jam gale dienos, tokios praktikos man tikrai nereikia. Beabejo vietą man garantuoja kolegija, bet niekad neaišku kur pakliūsi, todėl norėčiau susirasti kiek įmanoma geresnę vietą. Ačiū uz pararimus. |
|
|
|
|
|
|
|
Re: Praktika (Telekomunikacijos) |
Parašytas: 2013 10 08, 19:49 |
|
|
|
edwinas2 rašo: |
Sveiki,
Esu trečiakursis, studijuoju telekomunikacijas, pavasarį bus praktika, tad norėčiau Jūsų patarimo į kokias įmones verčiausia siųsti prašymus. Ne kartą teko girdėti, kai studentas nuėjęs į praktiką virdavo viršininkui kavą, o jis tik pasirašydavo jam gale dienos, tokios praktikos man tikrai nereikia. Beabejo vietą man garantuoja kolegija, bet niekad neaišku kur pakliūsi, todėl norėčiau susirasti kiek įmanoma geresnę vietą. Ačiū uz pararimus. |
Jei nepatinka virt kavą geriausiu atveju kasi griovius ir tampysi kabelius. Visiem darbų vykdytojams tokie praktikantai kaip rakštis subinėj, dirbt nieko nesugeba, o terliotis su jais reikia. Tokia realybė.
Niekas ir kavos virti tau neduos, tam yra administratorės, jos turi gražesnę figūrą ir gražiau atrodo. Bet jei leis tai geriau virk kavą ir dėkis į galvą ką pamatysi ir nugirsi iš realaus gyvenimo, o ne iš to ką nupiešė kolegijoj. Pravers. |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2013 10 08, 21:14 |
|
|
|
Miestas Vilnius. Nu aš norėčiau padirbėt su telekomunikacijų spintom ar ką nors bent pan. o ne kabelius tampyt, negi tikrai niekas negali pasiūlyt nieko geriau už kabelių tampymą (iš Įmonių), kam man tokia praktika reikalinga iš viso tada, man jau dabar skambinėja iš visokių įmonių, dėl kabelių tampymo pagal CV, kuriuos siunčiau dar antram kurse. |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2013 10 08, 21:47 |
|
|
|
Miestas Vilnius. Nu aš norėčiau padirbėt su telekomunikacijų spintom ar ką nors bent pan. o ne kabelius tampyt, negi tikrai niekas negali pasiūlyt nieko geriau už kabelių tampymą (iš Įmonių), kam man tokia praktika reikalinga iš viso tada, man jau dabar skambinėja iš visokių įmonių, dėl kabelių tampymo pagal CV, kuriuos siunčiau dar antram kurse. |
O ar nenori pabūt viršininko pavaduotoju?Pats tada galėsi valdyt situaciją ką pasiūst kabelių tampyt...Šitokia paklausa,šitiek firmų pačiam net skambija ir nepasidalija vienu vunderkindu Ar girdėjai posakį kad neprišikęs nepatapšnosi?
Išpy...dėjimas totalus! |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2013 10 08, 21:53 |
|
|
|
pas mane buvo ir studentu papuole, tai mes jos is vilniaus nuvežeme i silute, tai jie man laidus tampe ir griovius kasė. Praktika yra praktika. |
|
_________________ greitai ir pigiai nebūna gerai
pigiai ir gerai nebūna greitai
gerai ir greitai nebūna pigiai |
|
|
|
|
Parašytas: 2013 10 08, 22:06 |
|
|
|
praktika yra gerai...vat reiks praktikantų....ne dabar,bet ant pavasario...yra laukas su pasleptu arsenalu,bet....ne laikas dar,-vat pavasari tai ieškosim jau |
|
_________________ Jau laikas keist ką nors... |
|
|
|
|
Parašytas: 2013 10 08, 22:16 |
|
|
|
man jau dabar skambinėja iš visokių įmonių, dėl kabelių tampymo pagal CV, kuriuos siunčiau dar antram kurse. |
Jauni visi buvom maksimalistai. Arba viskas arba nieko ! Bet jaunystė tai tokią yda kuri su laiku praeina. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2013 10 09, 06:16 |
|
|
|
Anekdotėlis:
ateina studentas praktikai i telekomunikacijų uabą ir prašosi primamas.... Jo klausia:
- Tu stiprus kompiuteristas???
- Na taip - atsako studenčiokas...
- gerai galėsi tada kompiuterius nešioti... |
|
_________________ teoriškai arklys- praktiškai nepaveža |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2013 10 09, 08:22 |
|
|
|
O kas apmokes nuostolius, kai reikes pernauja virinti optikos kabeli, uztersi optines jungtis dulkemis ar ne tuo irankiu sugadinsi RJ paneles ar negrabiai junginedamas kabelius sulauzysi paneliu ar switcu portus? kiek mokesi adminui uz konfiguraciju atstatyma ir t.t. ?
P.S. Atmink, kad likusia sveika akimi ner ko ziureti i odu ar optiniu moduliu jungtis bei optiniu kabeliu galus. |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2013 10 09, 09:27 |
|
|
|
Siųsk užklausimą į TEO.
Su tokiais klausimais tai visada būna šitaip: kas ką pats praėjo, tai ir kitam tą patį sako praeit. Kas š valgė, tas ir nori, kad kiti to pačio paragautų. Kas kabelius tampė... nu iš temos atsakymų ir pats matai. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2013 10 09, 09:34 |
|
|
|
Socrates rašo: |
Siųsk užklausimą į TEO. |
Taip, taip TEO kaip tik ir prileis prie savo komutacinių spintų praktikantus. Na nebent dulkes nuvalyt ir tai tik iš išorės. Beje TEO jau seniai nebeturi savo technikų komandos ir visus didesnius darbus dirba samdyti rangovai. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2013 10 09, 12:02 |
|
|
|
Evaldas_S rašo: |
Taip, taip TEO kaip tik ir prileis prie savo komutacinių spintų praktikantus. Na nebent dulkes nuvalyt ir tai tik iš išorės. Beje TEO jau seniai nebeturi savo technikų komandos ir visus didesnius darbus dirba samdyti rangovai. |
Tai nukreips jį pas rangovus nu. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2013 10 09, 20:46 |
|
|
|
O rangovai tik ir laukia zalio jaunimelio, nes neturi kas spintose komutuoja.
Nespetu TEO baudu israsineti turbut
Geriausiu atveju vel kabeliu tampyti... |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2013 10 10, 07:37 |
|
|
|
Žalias8 rašo: |
O rangovai tik ir laukia zalio jaunimelio, nes neturi kas spintose komutuoja.
Nespetu TEO baudu israsineti turbut
Geriausiu atveju vel kabeliu tampyti... |
Jei ieškos, tai tikrai ras kur ir ne kabelius patampyt, o prie pačių sistemų pasėdėt. Aš radau, mano draugai rado - ras ir jis. |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|
|