|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 09 05, 02:26. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Telefonija, tinklai, ryšio elektronika » paštas outlook
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
paštas outlook |
Parašytas: 2013 08 15, 16:00 |
|
|
|
Įdomi situacija gavosi su elektroniniu paštu. Kaip ir viskas gražu iš jų pusės. Pirmiausia paprašė slaptažodžio: įvedam. Atsidaro puslapis su mano pašto adresu, prašoma patvirtinti tipo dėl saugumo. Spaudžiam toliau. Tada jau pats smagumas. Atsidaręs kitas puslapis praneša kad man į tą patį paštą atsiuntė saugos kodą kurį aš turiu įvesti kad patekčiau į paštą Gaunasi seifo raktas užrakintas sefe. Problema išsisprendė atsidarius paštą kitam įrenginyje (kažkodėl leido). Bet bajerio likau nesupratęs. Ar kažką praleidau  |
|
_________________ Kaip gerai miegojai supranti tik tada, kai Tave pažadina.
tel. 8 687 93662 |
|
|
|
 |
 |
Re: paštas outlook |
Parašytas: 2013 08 15, 16:53 |
|
|
|
Broniusg rašo: |
Įdomi situacija gavosi su elektroniniu paštu. Kaip ir viskas gražu iš jų pusės. Pirmiausia paprašė slaptažodžio: įvedam. Atsidaro puslapis su mano pašto adresu, prašoma patvirtinti tipo dėl saugumo. Spaudžiam toliau. Tada jau pats smagumas. Atsidaręs kitas puslapis praneša kad man į tą patį paštą atsiuntė saugos kodą kurį aš turiu įvesti kad patekčiau į paštą Gaunasi seifo raktas užrakintas sefe. Problema išsisprendė atsidarius paštą kitam įrenginyje (kažkodėl leido). Bet bajerio likau nesupratęs. Ar kažką praleidau  |
Paprastai pašto saugos kodams nurodomas kitas jau turimas ir veikiantis paštas, o ne tas kuriam jis reikalingas. |
|
|
|
|
 |
 |
paštas outlook |
Parašytas: 2013 08 15, 17:18 |
|
|
|
Tas tai taip. Atrodo net registruojantis prašo kito adreso. gal ir ne čia. Nepamenu. Bet sakykim jei paštas vienintelis ir nepakartojamas? Kimynų nurodyti?  |
|
tel. 8 687 93662 |
|
|
|
 |
paštas outlook |
Parašytas: 2013 08 16, 00:26 |
|
|
|
Aš čia nesupratau... Temoje -- paštas Outlook (vadinasi, naudojama el. pašto programa (klientas)), o toliau jau kalbama apie interneto naršyklę (...Atsidaro puslapis su mano pašto adresu)
Nesusiję dalykai. |
|
|
|
|
 |
paštas outlook |
Parašytas: 2013 08 16, 09:17 |
|
|
|
Valdulis rašo: |
Aš čia nesupratau... Temoje -- paštas Outlook (vadinasi, naudojama el. pašto programa (klientas)), o toliau jau kalbama apie interneto naršyklę (...Atsidaro puslapis su mano pašto adresu)
Nesusiję dalykai. |
O per kur dar jei ne naršyklėje atsidarysi Microsofto Outlook? Kaip ir Gmail ir tą patį elektronika.lt?  |
|
tel. 8 687 93662 |
|
|
|
 |
paštas outlook |
Parašytas: 2013 08 16, 11:49 |
|
|
|
Nesusiję dalykai. |
O per kur dar jei ne naršyklėje atsidarysi Microsofto Outlook? Kaip ir Gmail ir tą patį elektronika.lt?  |
galbut klientineje pasto programoje
http://www-01.ibm.com/software/lotus/images/Microsoft_Outlook_Toolbar_737x432.gif |
|
|
|
|
 |
 |
paštas outlook |
Parašytas: 2013 08 16, 13:08 |
|
|
|
Nesusiję dalykai. |
gmail.com ir elektronika.lt interneto naršyklėse.
O el. paštą GMail-e (ar bet kokiame kitame, IMAP ir POP protokolus palaikančiame serveryje) galima atidarinėti bet kokioje el. pašto programoje: Sylpheed, Thunderbird, Operos integruotąja pašto programa, MS Outlook (pastaroji yra MSOffice raštinės paketo dalis), ir t. t. |
|
|
|
|
 |
 |
paštas outlook |
Parašytas: 2013 08 16, 14:21 |
|
|
|
http://ikelk.lt/buckets/cc8838695a Tikriausiai ne taip pavadinau. Windows Live vadinasi. Galų gale nesvarbu, kaip pavadinsi nesugadinsi-man veikia o dėl vardo galvos neskauda Temą pradėjau tik dėl to kad man nelogiška kažkaip atrodo siūsti apsaugos kodą į paštą kurio negali atsidaryti arba siūlyt susikurti kitą paskyrą. Bet ir ten gali to saugos kodo prireikti. Gal ne? |
|
tel. 8 687 93662 |
|
|
|
 |
 |
paštas outlook |
Parašytas: 2013 08 16, 15:49 |
|
|
|
http://ikelk.lt/buckets/cc8838695a Tikriausiai ne taip pavadinau. Windows Live vadinasi. Galų gale nesvarbu, kaip pavadinsi nesugadinsi-man veikia o dėl vardo galvos neskauda Temą pradėjau tik dėl to kad man nelogiška kažkaip atrodo siūsti apsaugos kodą į paštą kurio negali atsidaryti arba siūlyt susikurti kitą paskyrą. Bet ir ten gali to saugos kodo prireikti. Gal ne? |
Tai rasyk pretenzijas i maikrosofto supporta nes ten ju gaminys/paslauga,mes visvien nieko nepakeisim  |
|
|
|
|
 |
 |
paštas outlook |
Parašytas: 2013 08 16, 22:14 |
|
|
|
http://ikelk.lt/buckets/cc8838695a Tikriausiai ne taip pavadinau. Windows Live vadinasi. Galų gale nesvarbu, kaip pavadinsi nesugadinsi... |
Toks pasakymas tinka tik jeigu kalbi pats su savimi, arba parodai konkrečiai tą, ką tuo vadini...
Visais kitais atvejais reikia daiktus vadinti tikraisiais pavadinimais, nes internetu kalbantis (susirašinėjant) apie pokalbio objektą pašnekovas susidaro savo nuomonę (pagal savo supratimą apie pokalbio objektą). O tai, ką Tu kaip pavadini, taip nepagadini, nieko informatyvaus nepasako...
Citata: |
...man nelogiška kažkaip atrodo siūsti apsaugos kodą į paštą kurio negali atsidaryti arba siūlyt susikurti kitą... |
Normaliai taip ir neturėtų būti. Bet vindausiniuose gaminiuose dar ir ne tokių perliukų būna  |
|
|
|
|
 |
 |
paštas outlook |
Parašytas: 2013 08 17, 10:36 |
|
|
|
deep rašo: |
Tai rasyk pretenzijas i maikrosofto supporta nes ten ju gaminys/paslauga,mes visvien nieko nepakeisim  |
O aš ir neprašiau pakeisti ar kitaip gelbėti tik norėjau pasidalinti pastebėjimais apie mano manymu nelogiškumą. Na su pavadinimais tai dar kartą atsiprašau, bet kai kas tikriausiai suprato apie ką kalba, pavyzdžiui Evaldas. Nu nesu didis rašytojas, nemoku sklandžiai ant popieriaus mintis dėstyti, ką ja padarysi. Įsidiegiau Thunderbirdą - daugiau Microsoftas man šunybių nekrės |
|
tel. 8 687 93662 |
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |