|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 09 14, 19:18. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Įvairūs » ŽAIBAI 2013 rugpjūtis
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Ar patiko žaibai? |
Ar patiko žaibai? |
Taip |
|
82% |
[ 33 ] |
Ne |
|
2% |
[ 1 ] |
Nežinau |
|
2% |
[ 1 ] |
Siaubas |
|
12% |
[ 5 ] |
|
Iš viso balsų : 40 |
|
|
 |
ŽAIBAI 2013 rugpjūtis |
Parašytas: 2013 08 09, 08:37 |
|
|
|
Matėt kokie šianakt žaibai, buvo. Man tai patiko stebėt, Kaune gerai žaibavo. Kas porą sekundžių žaibavo, kietai.
Parašykit iš kurio jūs miesto ir savo ispudžius.  |
|
_________________ MGTOW + Venus projektas |
|
|
|
 |
ŽAIBAI 2013 rugpjūtis |
Parašytas: 2013 08 09, 08:49 |
|
|
|
zaibomanas,
visi langa atidaryti, nakti vis kaskur vaikas verke, nepatiko vaiko verkimas  |
|
Paskutinį kartą redagavo kaskas, 2013 08 09, 17:41. Redaguota 1 kartą |
|
|
|
 |
ŽAIBAI 2013 rugpjūtis |
Parašytas: 2013 08 09, 09:50 |
|
|
|
Garliavoj irgi taip pat zaibavo, tikriausiai po to i kauna nuejo. Gaila mano langas nusuktas, ne i kita puse, bet sonu, tai tik tviksejo kas pora sec, bet buvo ispudinga . Galvojau ateis ateviai kaip per "pasauliu karas"  |
|
|
|
|
 |
ŽAIBAI 2013 rugpjūtis |
Parašytas: 2013 08 09, 10:11 |
|
|
|
Panevėžyje, žiūrint į vakarų pusę, apie 00.00 matės labai tankiai žaibavo. Bet grubiai už 20km. Po to paskaičiuodavau ir už 4km, bet nurimo.
Realiai - nemanau, kad buvo kažkas išskirtinio. Tai priklauso tiesiog nuo nuotaikos. Pats esu žaibų mylėtojas, stebiu nuolatos. Esu daugybė prifilmavęs. Ir jau šią vasarą buvo anksti, kad grubiai virš namo blyksėjo į 2 sekundes po kartą ir dažniau. Bet be garso. O žiūrint išėjus galvą atlošus, matydavos kaip jie išsišakodavo - nuostabus vaizdas. |
|
|
|
|
 |
ŽAIBAI 2013 rugpjūtis |
Parašytas: 2013 08 09, 10:17 |
|
|
|
Mačiau, mačiau Mūsų kaime apie trečią valandą nakties kirto į katilinės kaminą ir omnitelio bokštą vienu metu, dvi didelės žaibo atšakos. Tarp kamino ir bokšto gal koks 150 metrų, nuo manęs gal 800 metrų. Geras vaizdelis. O kadangi omnitelio bokštas stovi prie 110kV pastotės, tai ta pačia proga pagęso šviesos gatvėse Žodžiu, smagumėlis, mėgstu tokius reginius  |
|
|
|
|
 |
ŽAIBAI 2013 rugpjūtis |
Parašytas: 2013 08 09, 16:03 |
|
|
|
Man irgi šįkart įspūdį paliko... 3 val. Vilnius... Griaustinio kaip ir beveik nebuvo, o va šviesų šou tai nuostabus. Debesys švietėsi, kaip per rentgeno nuotraukas... |
|
|
|
|
 |
ŽAIBAI 2013 rugpjūtis |
Parašytas: 2013 08 09, 16:19 |
|
|
|
ERROR rašo: |
Man irgi šįkart įspūdį paliko... 3 val. Vilnius... Griaustinio kaip ir beveik nebuvo, o va šviesų šou tai nuostabus. Debesys švietėsi, kaip per rentgeno nuotraukas... |
Aš dar 9 val. vakaro Vilniuje sukiojau detektorinio imtuvėlio rankenėlę, bandydamas sugaut tolimesnes stotis
Tai jau tuo metu ausinėse buvo girdėti toks baisus žaibų traškesys, kad pamaniau, jog jau dabar tai bus kažkas nematyto  |
|
|
|
|
 |
ŽAIBAI 2013 rugpjūtis |
Parašytas: 2013 08 11, 11:24 |
|
|
|
Po zaibu radijo meistrai darbo tures daugiau
Nors daznai po zaibo islidzio jau ju pastangos buna bevaises  |