Elektronika.lt
 2025 m. vasario 11 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 Forumas / + pokalbiai
 - Paieška forume
 - D.U.K. / Forumo taisyklės
 - Narių sąrašas
 - Registruotis
 - Prisijungti

Elektronika.lt portalo forumas

Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo. Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.

Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius, kurie nesilaiko forumo taisyklių. Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.

Dabar yra 2025 02 11, 23:47. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
 Forumas » Kompiuteriai, jų priedai, periferija » Patarkite dėl planšetinio kompiuterio
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume

Puslapis 12
Pereiti prie 1, 2  Toliau
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Rodyti ankstesnį pranešimą :: Rodyti kitą pranešimą 
 Patarkite dėl planšetinio kompiuterio
PranešimasParašytas: 2013 07 30, 21:50 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
ldalius
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Noriu nusipirkt iki rudens planšetinuką darbui su tekstiniais failais arba tais pačiais failais pdf arba jpg formate. Juos man tik tereikės darbo metu susirasti ir skaityti

Mano norai:

10 colių ekranas
atmintis 16gb arba iš bėdos 8gb
Pakankamas darbo greitis dirbant su tekstiniais failais arba tais pačiais tekstais pdf arba jpg formate.
Na dar paleisti muziką fonui per pertraukas renginio metu vietoje mp3 grotuvo.

Sutinku, kad geriau pirkt brangų daiktą, kaip samsung galaxy ar pan, bet dairausi į modelius iki 700 Lt kol kas.

Kažką panašaus noriu ir pakomentuokit, kas ką žinot apie tokius modelius

http://www.fortakas.lt/Plansetiniai_kompiuteriai/Kiti/Plansete_OverMax_OV-SteelCore_/OV-SteelCore/CatalogStoreDetail.aspx?CatID=PL_494&ID=465682

http://www.fortakas.lt/Plansetiniai_kompiuteriai/Kiti/Tablet_OverMax_OV-Steelcore_10/OV-Steelcore_10_PLUS/CatalogStoreDetail.aspx?CatID=PL_494&ID=502437

https://www.varle.lt/plansetes-tablets-ebook-readers/apollo-quicki-1150-a9-1gb-101-16gb-ispardavimas.html

http://pigu.lt/plansetiniai_kompiuteriai/plansetes_tablets_elskaitytuvai_e_books/plansetinis_kompiuteris_goclever_tab_r106_101?id=3966575

Būsiu dėkingas už bet kokius atsakymus
PranešimasParašytas: 2013 07 30, 22:14 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Valdulis
Senbuvis
Senbuvis
Citata:
...darbui su tekstiniais failais arba tais pačiais failais pdf arba jpg formate. Juos man tik tereikės darbo metu susirasti ir skaityti...
...dar paleisti muziką fonui per pertraukas renginio metu vietoje mp3 grotuvo

Tokiems poreikiams pakaks ir pačio pigiausio...
O dar geriau – elektroninis skaitytuvas/knyga.
PranešimasParašytas: 2013 07 30, 22:20 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
ldalius
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
na mano poreikiai tikrai nėra dideli, nes nežadu nei žaidimus leist (man jau pačiam belieka laukt anūkų) nei grafinius brėžinius daryt.
Nereikia man nei 3G kad sim kortelę idėjus internetą turėt, nei GPS.

Tačiau vienas žinovas man pasakė, kad su pigiais netgi dokumentus vartyt jis tipo bus labai lėtas, labai prasta ekrano kokybė, raiška ir pan, bet pažvelgus į tarkim samsung nelabai matau didelių skirtumų apart kainos.

Patarkite man mielieji, labai dėkingas už nuomones
PranešimasParašytas: 2013 07 30, 22:38 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Valdulis
Senbuvis
Senbuvis
Tuomet dairykis į Asus, pvz., pagal pasirinktą kainų ribą labai tiktų MeMo-Pad-HD-7 arba pigesnis – MeMO Pad ME172V.
Aš ketinu iš ten pirkti PhonePad (telefonas ir planšetinis – viename), tik dar nevisai apsisprendžiau... Labai gundantys pasiūlymai: autorizuota parduotuvė, vadinas, visos garantijos ir aptarnavimas – čia pat, vietoj.

Beje, dar pridursiu: jeigu tik tiek tereikia, tai gal pasidairyti po gerų, bet naudotų pardavimus...

Bet kuriuo atveju, perkant siūlyčiau turėti nuosavą atminties kortelę su dalimi tų dokumentų, kuriuos ketinama ateity naudoti, ir išbandyti, kaip su jais elgiasi būsima prekė.
PranešimasParašytas: 2013 07 31, 05:24 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Evaldas_S
Veteranas
Veteranas
ldalius rašo:
na mano poreikiai tikrai nėra dideli, nes nežadu nei žaidimus leist (man jau pačiam belieka laukt anūkų)
Tokiu atveju ypač nepatariu dairytis į pigius modelius nes:
a. jų lietimui jautrūs ekranai prastai veikia, stambiais ir nelabai vikriais pirštais sunku suvaldyti.
b. ekranai neryškūs ir sunkiai įžiūrimi.
Čia mano pastebėjimai iš to kiek teko čiupinėti pigių planšečių pas pažįstamus. Pats tokiam daiktui dar nepribrendau tai negaliu labai patarti ką imti, bet manau reikia dairytis ne pigesnius kaip 1000.
PranešimasParašytas: 2013 07 31, 08:38 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Valdulis
Senbuvis
Senbuvis
Evaldas_S rašo:
... manau reikia dairytis ne pigesnius kaip 1000.
Iš esmės, taip.
Tačiau:
-- jau dabar yra pernykščių nupigusių „virštūkstantinių“ (kaina mažesnė, bet kokybė jau atitinkama);
-- dėl to (dar ir dėl to, jog pirkėjas, tikėtina, – ne snobas, geidžiantis tik „pačių naujausių“) galima drąsiai dairytis ir į pigesnius (iki 700-800 Lt), nei kiek neprarandant kokybės.
PranešimasParašytas: 2013 07 31, 09:27 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
SPX
Senbuvis
Senbuvis
Evaldas_S rašo:
... manau reikia dairytis ne pigesnius kaip 1000.

Tokiu atveju tada geriau išvis į tuos "žaislus" nesidairyti, o imti teplepą office ar eko tipo, kas bus žymiai geriau. O GoClever išvis nepatariu, akumai neatlaiko deklaruojamo specifikacijose laiko net ir minimaliai apkrovus.

PranešimasParašytas: 2013 07 31, 10:08 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Helpo
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Tie ekraneliai buna resistive (dazniausiai senesniuose arba pigiuose aparatuose) ir capacitive.
Tie capacitive buna naujuose sudeti, nes jie yra tikslesni ir daug jautresni. Daug smagiau su tokiu ekranu dirbti, nes priesingai nei resistive, ju nereikia stipriai spaust, o uztenka tik priliesti pirstu ir viskas suveikia. Bet tie capacitive turi ir trukumu (mano nuomone):
1. Jie veikia tik kai prilieti su oda, pvz: su nagu neveikia, su pirstinem neveikia (buna kartais ziema salta ar tiesiog rankos purvinos ir nenori sudirbti savo brangaus aparaciuko)
2. Nors jie ir tikslesni, bet kartais (retai) buna, kad reikia paspausti maza paveiksliuka ar koki taskiuka ir nors nusisauk - su didesniais pirstais neimanoma to padaryti. o su resistive ekranu, tai pasiemei koki dantu krapstuka ir spaudineji sau. Very Happy Aisku ir tiem capacitive yra kazkokie piestukai sukurti, bet ai... pirkt reik, nesiotis dar.

Dar, is asmenines patirties galiu pasakyt, kad tie visi android megsta uzstrigti ir kartais ji reikia perkrauti, o tas perkrovimas uztrunka keleta minuciu, tai jei reikia pasiimti info is jo, kaip sakoma, „ant smugio“, tai biski nervuoja.
PranešimasParašytas: 2013 07 31, 13:12 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Zuperis
Senbuvis
Senbuvis
Minejot,kad norit 10 coliu kompiuteriuko,tai siulyciau dairytis i zinomu gamintoju produkcija.Variantai:
http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_tab_3_10_1_p5210-5478.php
http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_tab_2_10_1_p5110-4669.php
http://www.gsmarena.com/acer_iconia_tab_a210-5066.php
http://www.gsmarena.com/asus_memo_pad_smart_10-5331.php
http://www.gsmarena.com/asus_memo_pad_fhd10-5495.php
Is kinisku "brendu" galbut:
http://www.gsmarena.com/huawei_mediapad_10_fhd-4587.php
http://www.gsmarena.com/zte_v96-4593.php
Is pigesniu parduodamu Lietuvoje gal dar verti demesio prestigio Archos kompiuteriukai
http://ru.wikipedia.org/wiki/Prestigio
http://ru.wikipedia.org/wiki/Archos

PranešimasParašytas: 2013 07 31, 20:26 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
ldalius
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
dar kartą dėkoju visiems išsakiusiems savo nuomones
PranešimasParašytas: 2013 07 31, 20:46 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Valdulis
Senbuvis
Senbuvis
Būtų malonu išgirsti Tamstos „verdiktą“.
PranešimasParašytas: 2013 07 31, 21:11 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
ldalius
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
pasiūlė vienas pažistamas pusmetį naudotą garantinį samsung galaxy dešimtuką už padorią kainą. bandysiu pačiupinėt jį
PranešimasParašytas: 2013 08 01, 01:17 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
sopkis
Moderatorius
Moderatorius
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Apsilankyti vartotojo tinklapyje ICQ numeris
ldalius rašo:
pasiūlė vienas pažistamas pusmetį naudotą garantinį samsung galaxy dešimtuką už padorią kainą. bandysiu pačiupinėt jį

Pačiupinėk po jo kurį nors iš pigesnių, ir suprasi kad verta kažkiek damokėti už vardą.
PranešimasParašytas: 2013 08 01, 22:20 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
ldalius
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
pačiupinėjau tą galaxy ir man netiko tai, kad nėra lizdo atminties kortelei (kas man reikalinga) o ir kitų lizdų išdėstymas kaip pakrovimui bei pajungimas ausinėms mano poreikiams nepatogus.
Man reikia kad visi lizdai būtų viename šone.

Kol kas tiek pastebėjimų.
PranešimasParašytas: 2013 08 02, 01:47 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Valdulis
Senbuvis
Senbuvis
ldalius rašo:
pačiupinėjau tą galaxy ir man netiko tai, kad nėra lizdo atminties kortelei (kas man reikalinga) ...
Kažkas čia neaišku... Taip negali būti, jog nebūtų lizdo atminties kortelei. Ji yra visuose planšetiniuose, tik ne įprasta, o mini.
Citata:
...o ir kitų lizdų išdėstymas kaip pakrovimui bei pajungimas ausinėms mano poreikiams nepatogus.
Man reikia kad visi lizdai būtų viename šone
Kad būtų visi lizdai vienoje pusėje, manau, tokio modelio irgi nerasi.
Bet visi šie „trūkumai“ man labiau panašūs į mandagų nenorą pirkti tą pasiųlytą daiktą, negu į tikruosius trūkumus Smile

Jei, vis tik, klystu, tuomet belieka skreitinukas.

Papildymas:
pasižiūrėjau Samsung Galaxy tab 10.1 (tikiuosi, čia bus toks, kokį apžiūrinėjai), – tikrai neturi lizdo papildomai laikmenai... Rolling Eyes Tačiau jo vidinė atmintis yra pakankamai didelė, tad nematau čia jokios bėdos...
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Pereiti prie 1, 2  Toliau

Forumo sistema: phpBB
 „Google“ paieška forume
 Kas naujesnio?
 Naujos temos forume

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

Sveiki ir ekologiški maisto produktai

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

„Mokslo sriuba“

www.matuok.lt - Interneto spartos matavimo sistema

www.esaugumas.lt – apsaugok savo kompiuterį!

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

Draugiškas internetas

FS25 Tractors
Farming Simulator 25 Mods, FS25 Maps, FS25 Trucks
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS25 Mods
VAT calculator
VAT number check, What is VAT, How much is VAT
LEGO
Mänguköök, mudelautod, nukuvanker
KCD2 Mods
Installing KCD 2 Mods, KCD 2 Guides, KCD 2 Cheats
FS25 Mods
FS25 Harvesters, FS25 Tractors Mods, FS25 Maps Mods
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
FS25 Mods
FS25 Maps, FS25 Cheats, FS25 Install Mods
GTA 6 Wiki
GTA 6 Map, GTA 6 Characters, GTA 6 News
FS25 Mods
Farming Simulator 25 Mods,
FS25 Maps
ATS Trailers
American Truck Simulator Mods, ATS Trucks, ATS Maps
Reklama
‡ 1999– © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Turinys | Reklama | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina
Script hook v, Openiv, Menyoo
gta5mod.net
FS25 Mods, FS25 Tractors, FS25 Maps
fs25mods.lt
Optical filters, UV optics, electro optical crystals
www.eksmaoptics.com
Reklamos paslaugos
SEO sprendimai

www.addad.lt
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
FS22 mods, Farming simulator 22 mods,