|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 07 16, 00:48. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Garso aparatūra » problemos del koloneliu
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
 |
 |
problemos del koloneliu |
Parašytas: 2013 07 15, 21:10 |
|
|
|
Sveiki, noreciau patarimo ismananciu sitoj srityj nes pats esu zalias tai nelabai suprantu kaip ir kas.... butu gerai kad nespaustumet del neismanimo ir durnu klausimu... aciu.
Taigi turiu senas radiotechnika s-90 koloneles su amfiton stiprintuvu... jos dar priklause mano tevams taigi kai isvyko i Vilniu jie jas paliko dulket palepej... praejo kone 30 metu ir as prisiminiau apie sitas koloneles... taigi parsitempiau jas namo ir noreciau jas prie kompiuterio prisijungt... beta tame kad nezinau kaip, laidai senoviniu jungciu ir nei viena i kompa netinka( jei reiks galesiu ikelt nuotraukas...) noreciau pagalbos ko man reiks jas pajungt prie pc. is tiesu net nezinau ar jos tiek pragulejusos veikia tai reik patikrint...
Aciu uz pagalba. |
|
|
|
|
 |
 |
Re: problemos del koloneliu |
Parašytas: 2013 07 15, 21:32 |
|
|
|
Melonweed rašo: |
Sveiki, noreciau patarimo ismananciu sitoj srityj nes pats esu zalias tai nelabai suprantu kaip ir kas.... butu gerai kad nespaustumet del neismanimo ir durnu klausimu... aciu.
Taigi turiu senas radiotechnika s-90 koloneles su amfiton stiprintuvu... jos dar priklause mano tevams taigi kai isvyko i Vilniu jie jas paliko dulket palepej... praejo kone 30 metu ir as prisiminiau apie sitas koloneles... taigi parsitempiau jas namo ir noreciau jas prie kompiuterio prisijungt... beta tame kad nezinau kaip, laidai senoviniu jungciu ir nei viena i kompa netinka( jei reiks galesiu ikelt nuotraukas...) noreciau pagalbos ko man reiks jas pajungt prie pc. is tiesu net nezinau ar jos tiek pragulejusos veikia tai reik patikrint...
Aciu uz pagalba. |
Tokių kabelių gali rasti elektronikos parduotuvėse, Evita, Lemona, Spikare. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2013 07 15, 21:36 |
|
|
|
Evaldas_S rašo: |
Tokių kabelių gali rasti elektronikos parduotuvėse, Evita, Lemona, Spikare. |
Irgi maximose, bet ten itin nekokybiški, kontaktas gali tiesiog dingt. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2013 07 15, 21:38 |
|
|
|
Vien tų kabelių nepakaks, dar reikia ir stiprintuvo...
A, pasirodo, yra Amfiton... Neaiškiai rašai. |
|
Paskutinį kartą redagavo Valdulis, 2013 07 15, 21:40. Redaguota 1 kartą |
|
|
|
 |
Parašytas: 2013 07 15, 21:38 |
|
|
|
ok reiks isigyt tik va klausimas ar pati aparatura veiks nes tiek laiko gulejo + name ziema nieks negyveno tai geroka salty kesdavo irgi |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2013 07 15, 21:40 |
|
|
|
Valdulis rašo: |
Vien tų kabelių nepakaks, dar reikia ir stiprintuvo... |
matau nelebai isiskaitei, perskaityk dar karta mano posta atidziau  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2013 07 15, 21:46 |
|
|
|
klausimas ar pati aparatura veiks nes tiek laiko gulejo + name ziema nieks negyveno tai geroka salty kesdavo irgi |
Čia ne prognozių skyrius ir ne lažybų punktas. Variantai tik 3 - veiks, neveiks, arba veiks, bet ne visai gerai. |
|
Paskutinį kartą redagavo Evaldas_S, 2013 07 15, 21:52. Redaguota 1 kartą |
|
|
|
 |
Parašytas: 2013 07 15, 21:49 |
|
|
|
Evaldas_S rašo: |
ok reiks isigyt tik va klausimas ar pati aparatura veiks nes tiek laiko gulejo + name ziema nieks negyveno tai geroka salty kesdavo irgi |
Čia ne prognozių skyrius ir ne lažybų punktas. Variantai tik 3 - veiks, neveiks, arba veiks, bet ne visai gerai. |
reiks bandyt, kitaip nesuzinosi  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2013 07 15, 22:03 |
|
|
|
Vien tų kabelių nepakaks, dar reikia ir stiprintuvo... |
matau nelebai isiskaitei, perskaityk dar karta mano posta atidziau  |
Nelebai...
Ar bent žinai, kad komentaras ar žinutė nėra postas? Ir niekada juo nebuvo!
Aš esu normaliai išmokytas, ir todėl įpratęs skaityti pastraipomis. Normaliai parašytus tekstus taip galima visai be jokių bėdų perskaityti, bet visokias beraščių rašliavas oi, kaip sunku... |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2013 07 15, 22:06 |
|
|
|
Taigi turiu senas radiotechnika s-90 koloneles su amfiton stiprintuvu... |
ko cia neiskaityt? o del zodzio postas tai cia kaip sakant tarmiskai, neturi prie ko prisikabint ? |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2013 07 15, 22:27 |
|
|
|
Taigi turiu senas radiotechnika s-90 koloneles su amfiton stiprintuvu... |
ko cia neiskaityt? o del zodzio postas tai cia kaip sakant tarmiskai, neturi prie ko prisikabint ? |
Nepamiršk, jog tu savo rašliava ir taip ir šiaip parašytą įskaitysi, nes, paprasčiausiai, tu ją rašei.
O kitiems reikia jau la-a-a-bai stengtis, dėliojant raides, kaip kokį rebusą: kas čia su kuo turi sietis... Ar tau to reikia? |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2013 07 16, 12:49 |
|
|
|
...Nepamiršk, jog tu savo rašliava ir taip ir šiaip ... |
Mielas dėdule Valduli, rekomenduočiau "nesiparinti" ir ignoruoti tokio pobūdžio temų autorius dėl savo nervų lastelių tausojimo.
Ne pirmas atvejis. Nebent tamstelei patinka kovoti su vėjo malūnais - tuo atveju atsiprašysiu už savo kišimąsi į svetimus reikalus. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2013 07 16, 16:07 |
|
|
|
Rasykit kaip norit man nera skirtumo, bet cia jau offtopic visi pradejot rasinet |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2013 07 16, 16:28 |
|
|
|
Sauliucka rašo: |
...Nepamiršk, jog tu savo rašliava ir taip ir šiaip ... |
Mielas dėdule Valduli, rekomenduočiau "nesiparinti" ir ignoruoti tokio pobūdžio temų autorius dėl savo nervų lastelių tausojimo.
Ne pirmas atvejis. Nebent tamstelei patinka kovoti su vėjo malūnais - tuo atveju atsiprašysiu už savo kišimąsi į svetimus reikalus. |
Dėdule Sauliucka, dėkui už įžvalgas, bet pasiliksiu prie savo malūnų, nes tik dėl to, jog visiems tokie rašytojai yra dzin, tai jie taip ir rašo. Net ne(su)žinodami, kad blogai daro, ir ne tik kitiems, bet ir patys sau.  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2013 07 16, 20:52 |
|
|
|
Tau dar modernatoriai nerase del pastovaus off-topico?
Kad ir koks jis herojiskas, bet off-topicas lieka off-topicu. |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|