|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 09 27, 20:54. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Elektronika žaliems » Kaip pajungti?
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Kaip pajungti? |
Parašytas: 2013 07 10, 09:47 |
|
|
|
Sveiki, reikėtu jūsų pagalbos. Turiu impulse sd-520 stiprintuva, 900w, dvieju kanalų. Ir noriu į jas pasijungti dvi koloneles kurios yra po 120w(aukstadaznes), ir Pioneer chempion 1200w, dvieju ryciu, 4Ω. Gal galėtumėte patarti kaip pajungti man jas tris į stiprintuvą? Ar būtų gerai viena kolonelę į viena kanalą, kitą- į kitą kanalą, o suba tiltuoti? Ačiu tie kurie pabandis paaiškinti, o ne tiems, kurie turi eilinio lietuvio sugebejima tik burbuliuoti ir kitus durniais vadinti, nes neieško informacijos kitur tiesiog manau geriau išsiaiškinti užtikrintai, tai kas mane domina. |
|
|
|
|
 |
Kaip pajungti? |
Parašytas: 2013 07 10, 11:14 |
|
|
|
Jei tiltuosi stiprintuvą, tai turėsi mono signalą (abu kanalai gros tą patį, o ne stereo), reikės pasyvių filtrų kolonėlėms ir subui, ir jei subo jautrumas nedidelis, tai kolonėlės žviegs, o subas vos bumbsės. Ir priedo gali būti perkrautas stiprintuvas dėl tokio pajungimo, nes gausis per maža varža apkrovimo. |
|
|
|
|
 |
Kaip pajungti? |
Parašytas: 2013 07 10, 11:26 |
|
|
|
Nors ir dingtu stereo, vistiek švariai nepavyktu išspausti garso? Ir rašydamas del stiprintuvo perkrovimo, turi omenyje saugiklius stiprintuvo išmus? Nes norėtusi pasibandyti, pasireguliuoti man juos visus tris, stereo man nera labai svarbus kadangi jie tryse bus vienoje vietoje. Tik baisu kad kas nesudegtu. Vistiek dar tik mokausi apie tas aparatūras, ir nelabai ką žinau |
|
|
|
|
 |
 |
Re: Kaip pajungti? |
Parašytas: 2013 07 10, 11:34 |
|
|
|
knz175 rašo: |
................, o ne tiems, kurie turi eilinio lietuvio sugebejima tik burbuliuoti ir kitus durniais vadinti, nes neieško informacijos kitur ............................... |
Nu tai tu ax**enas
Tai dabar mums reikia gaišt laiką, kad susirast to stiprintuvo manualą?
Pats nebūk "eilinis lietuvis" ir pateik visą reikalingą info, tada ir atsakymą gausi. Suprantu, kad būsi kietas su tokiu stipru, bet šitam forume tu nekietas ir dėl tavęs niekas laiko negaiš
Pateik manualą arba detalias fotkes pajungimo gnybtų, tada bus galima kažką patart  |
|
_________________ I GAVE UP DRINKING, SMOKING AND SEX!
it was the worse 15 minutes of my life! |
|
|
|
 |
 |
Kaip pajungti? |
Parašytas: 2013 07 10, 11:44 |
|
|
|
O ar aš kažkam sakau kad esu kietas ar kažką panašaus? Manuala turiu, tik nežinau ką konkrečiai reikia pateikti Žinau kad čia yra žmonių, kurie gali normaliai paaiškinti ką ir kaip, ir nekila jokios problemos. O jeigu žmogus tiesiog nenori paaiškinti nes kiekvienam pradedančiajam įgristą viską kartoti išpradžių, tai yra suprantama. Tiesiog sakau gal atsiras kam nėra sunku ir tiesiog nores padėti
http://www2.produktinfo.conrad.com/datenblaetter/375000-399999/378012-an-01-en-Impulse_Endstufe_SD_640.pdf
Čia yra manualas, man neišmanančiam ten rašomi dalykai yra žalias miškas
P.s Dvi kolonelės yra po 120w, 6Ω
Subas 1200w, dvi rites po 2Ω, bendrai 4Ω |
|
|
|
|
 |
 |
Kaip pajungti? |
Parašytas: 2013 07 10, 13:42 |
|
|
|
Pajungimo su subu schema Page30, d) punktas
Kokių reikės ričių (L) ir kondensatorių (C) rasi 34 puslapy.
Subo rites junk nuosekliai, t.y. vieną paskui kitą, tada gausi 4 omus.
Pradžiai gali ant kolonėlių nepajunginėt nei ričių nei kondensatorių, o tik ant subo. Gal bus viskas o.k., jei kolonėlės kažkiek žemų dažnių patemps. Jei nepatiks - pajunk ir ant kolonėlių C ir L.
Nors šiaip rekomenduočiau šitą stiprą naudot arba tik kolonėlėms arba tik subui. Priežastis jau kažkas aukščiau parašė, o ir pamatęs ričių kainas turbūt ir pats nebenorėsi visko jungt ant vieno stipro... |
|
|
|
|
 |
Kaip pajungti? |
Parašytas: 2013 07 10, 15:30 |
|
|
|
Na tai tikriausiai bandysiu tik suba jungti. O subą jungti per viena kanala ar tiltuojant? |
|
|
|
|
 |
Kaip pajungti? |
Parašytas: 2013 07 10, 17:15 |
|
|
|
Tiltuojant.
Pats pagalvok, kam tau vieną kanalą be darbo laikyt? |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |