|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 10 09, 16:34. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Garso stiprintuvai » Klausimai del stiprintuvo
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
 |
 |
Klausimai del stiprintuvo |
Parašytas: 2013 07 08, 17:10 |
|
|
|
Sveiki forumiečiai, su elektronika kartas nuo karto gyvenime susiduriu, prireikus galiu ir susilituoti pagal schemas man reikiamus dalykus, nes nėra sunku susirasti schemas, varžu skaičiuokles ir pnš.. bet stiprintuvo ir garso aparatūros srityje man žalias miškas, turiu namie dvi SS-W777G koloneles, kurias norėčiau pasijungti į automobilį, nes magnetolas prie kurio jos buvo prijungtas, tapo nebefunkcionalus, nes diskus braizo, o garso rankenele visai nebeveike. Neturiu nei stipriako, nei padoraus mago, pirma noriu pradėti nuo stiprintuvo ir jo laidų ieškojimo. Internete labai mažai informacijos apie koloneles, bet štai ką radau:
Speaker system: 4-way, 5 unit bass reflex type
Speaker units: Woofer, center tweeter, side tweeter, super tweer
Nominam impedance: 6 Ω
Ant paties magnetolos rašo 120w+120w, tai kaip supratau viena kolonele yra 120w stiprumo
Taigi aš norėčiau jas abi pasijungti prie automagnetolos, gal galite daug maž apibūdinti stiprintuvo charakteristika kuris man šias koloneles pavilks, o gal jos yra labai silpnos ar prastos, kad veikia net ir be stiprintuvo? Tiesiog aš mažai ka išmanau apie pačius stiprintuvus, taigi norėčiau jūsų pagalbos
Štai jų nuotrauka:
 |
|
|
|
|
 |
 |
Re: Klausimai del stiprintuvo |
Parašytas: 2013 07 08, 17:31 |
|
|
|
knz175 rašo: |
Sveiki forumiečiai, su elektronika kartas nuo karto gyvenime susiduriu, prireikus galiu ir susilituoti pagal schemas man reikiamus dalykus, nes nėra sunku susirasti schemas, varžu skaičiuokles ir pnš.. bet stiprintuvo ir garso aparatūros srityje man žalias miškas, turiu namie dvi SS-W777G koloneles, kurias norėčiau pasijungti į automobilį, nes magnetolas prie kurio jos buvo prijungtas, tapo nebefunkcionalus, nes diskus braizo, o garso rankenele visai nebeveike. Neturiu nei stipriako, nei padoraus mago, pirma noriu pradėti nuo stiprintuvo ir jo laidų ieškojimo. Internete labai mažai informacijos apie koloneles, bet štai ką radau:
Speaker system: 4-way, 5 unit bass reflex type
Speaker units: Woofer, center tweeter, side tweeter, super tweer
Nominam impedance: 6 Ω
Ant paties magnetolos rašo 120w+120w, tai kaip supratau viena kolonele yra 120w stiprumo
Taigi aš norėčiau jas abi pasijungti prie automagnetolos, gal galite daug maž apibūdinti stiprintuvo charakteristika kuris man šias koloneles pavilks, o gal jos yra labai silpnos ar prastos, kad veikia net ir be stiprintuvo? Tiesiog aš mažai ka išmanau apie pačius stiprintuvus, taigi norėčiau jūsų pagalbos
Štai jų nuotrauka:
 |
Tas 120w stiprumo skamba perdetai optimistiskai Tu GALINGUMU gamintojas bet kiek gali PRIPAISYTI .. bile tik pirktu jo produkcija.. Daznai nurodo kazkoki momentini galinguma... kurio impulsa koloneles garsiakalbio rite gali atlaikyti nenusokusi nuo gilzes ! Taip kad nedekite i jas dideliu vilciu... |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2013 07 08, 22:59 |
|
|
|
Yra čia teisybės dėl tų vatų (jeigu tikėti aprašymu):
Kaip mašinoje, joms tiks bet koks stiprintuvas. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2013 07 09, 02:33 |
|
|
|
Šiandien gavau galimybę patikrinti koloneles ant 600W stiprintuvo, groja gan gerai, tik jeigu jau vos ne visa garsa nustatai per maga, pradeda kraipyti garsa siek tike, bet nustačius garsa iki normos labai puikus skambesys, puikiai tiks ir prie ežerų Teko pasiteirauti su žmogumi, kuris apie tai irgi išmano, tai sake, jog joms užtektu ir žymiai silpnesnio stiprintuvo, pilnai pakaktu net ir pigaus 300w stipriako. O ar tikrai joms abiejoms pakaktu pigesnio 300w stiprintuvo? |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2013 07 09, 07:09 |
|
|
|
knz175 rašo: |
Šiandien gavau galimybę patikrinti koloneles ant 600W stiprintuvo, groja gan gerai, tik jeigu jau vos ne visa garsa nustatai per maga, pradeda kraipyti garsa siek tike, bet nustačius garsa iki normos labai puikus skambesys, puikiai tiks ir prie ežerų Teko pasiteirauti su žmogumi, kuris apie tai irgi išmano, tai sake, jog joms užtektu ir žymiai silpnesnio stiprintuvo, pilnai pakaktu net ir pigaus 300w stipriako. O ar tikrai joms abiejoms pakaktu pigesnio 300w stiprintuvo? |
tai taip iseina normaliems zmonems prie ežerų jau pailset neišeis ???
tokiom kolonkem uzteks ir 2x25W |
|
_________________ teoriškai arklys- praktiškai nepaveža |
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |