|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 10 11, 08:14. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Elektronika žaliems » TDA2003 Stiprintuvas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
 |
TDA2003 Stiprintuvas |
Parašytas: 2013 06 24, 23:29 |
|
|
|
Sveiki, esu žalias šitoje srityje ir norėjau susijungti TDA2003 mikroschemą.
Tačiau ne pagal archyve esančią schemą.
Schema:
Iškart Atsiprašau už žymėjimo ar dailumo problemas.
Taigi mano klausimas: Kas blogai šioje schemoje ar čia viskas ok tik pas mane blogai? Nes viskas lyg ir veiktų tik įjungus prie el. šaltinio pradeda taip lyg ir čirkšti. Kištukas lyg ir veiktų, nes prilietus pradeda kitaip čirkšt, bet iš player'io nėra pasikeitimų. Kažkodėl manau, kad pas mane kažkuris komponentas yra miręs. |
|
|
|
|
 |
TDA2003 Stiprintuvas |
Parašytas: 2013 06 24, 23:39 |
|
|
|
Pradžioj malonėk paaiškinti, kuo nepatiko archyve esanti, kad čia dviračius kvadratiniais ratais išradinėji? |
|
|
|
|
 |
Atsakymas |
Parašytas: 2013 06 24, 23:48 |
|
|
|
Nes neturiu detalių ir noriu išrasti ketvirtainiškų ratų dviratį  |
|
|
|
|
 |
TDA2003 Stiprintuvas |
Parašytas: 2013 06 25, 00:08 |
|
|
|
As turiu tu detaliu bet ten praso visokie 47nf ir t.t, o tokiu as neturiu + multimetro nebeturiu tai didziausia problema varzu ieskojime, o pagal spalvinius kodus greit apsigaut galima :/
O tai kas blogai su sita schema? |
|
|
|
|
 |
TDA2003 Stiprintuvas |
Parašytas: 2013 06 25, 01:20 |
|
|
|
Ne, siaip viskas yra gerai su juo tik va negroja del kazkokiu tai priezasciu, kame beda gali buti? Nes cirskejo del varzos susijungimo blogo  |
|
|
|
|
 |
TDA2003 Stiprintuvas |
Parašytas: 2013 06 25, 08:45 |
|
|
|
lazeriux rašo: |
Ne, siaip viskas yra gerai su juo tik va negroja del kazkokiu tai priezasciu, |
Priežastys tokios, kad tu durnius. Ant kiek reikia būt debilu, kad nesuprast, kad schema turi būti tokia kokia turi būt, o ne tokia kokių detalių turi. |
|
|
|
|
 |
TDA2003 Stiprintuvas |
Parašytas: 2013 06 25, 09:00 |
|
|
|
Vat taip viskas turi atrodyti:
Jeigu pasirodė per sudėtinga, tai daryk daug paprastesnius:
 |
|
_________________ No ground, no sound. |
|
|
|
 |
TDA2003 Stiprintuvas |
Parašytas: 2013 06 25, 14:02 |
|
|
|
O kas blogai sitai mano schemai? Zinau, kad nera korekcijos. |
|
|
|
|
 |
TDA2003 Stiprintuvas |
Parašytas: 2013 06 25, 14:38 |
|
|
|
Kur matai normalioje schemoje, kad maitinimą per varžą paduoti į įėjimą????  |
|
|
|
|
 |
TDA2003 Stiprintuvas |
Parašytas: 2013 06 25, 18:45 |
|
|
|
raimis73 rašo: |
Kur matai normalioje schemoje, kad maitinimą per varžą paduoti į įėjimą????  |
Vo normalesnis atsakymas, man tas maitinimo padavimas irgi kazkaip keistai atrodo. O ka reiketu pakeisti, kad veiktų? :[ |
|
|
|
|
 |
TDA2003 Stiprintuvas |
Parašytas: 2013 06 25, 19:27 |
|
|
|
Vo normalesnis atsakymas, man tas maitinimo padavimas irgi kazkaip keistai atrodo. O ka reiketu pakeisti, kad veiktų? :[ |
nieko keist nereikia. tau reikia knyguciu paskaityt apie detaliu zymejima schemose ir kaip jos atrodo realiai nes panasu kad nelabai detales atskiri viena nuo kitos. tau jos visos panasios  |
|
|
|
|
 |
TDA2003 Stiprintuvas |
Parašytas: 2013 06 25, 19:33 |
|
|
|
Na, kad nelabai. Atskiriu as tas detales, gal ne visas, bet dazniausias. |
|
|
|
|
 |
 |
TDA2003 Stiprintuvas |
Parašytas: 2013 06 25, 19:53 |
|
|
|
Na, kad nelabai. Atskiriu as tas detales, gal ne visas, bet dazniausias. |
kas nelabai. neskiri visiskai, nes kazkokias nesamones bandai sujungt
tavo yra viena svarbi detale TDA2003 su 5 kojom, kuria turi. ir yra pagalbines detales, kurios visos sudaro schema igalinancia ta TDA stiprintuveli veikt. detales kazkiek pakeist galima labai nenukrypstat nuo schemos tik kai sukaupi patirties apie detaliu veikima, o ne dedant panasiai atrodancias patirtis kaupiama kai suvoki kaip detale veikia. tu net nesuvoki. kaitaliodamas belenkaip tik sugadins savo tda tu kolkas esi tik kopijuotojo lygyje ir kai toks zemas schemu suvokimo lygis - nuo schemos nukrypt isvis negalima.
plius reikia turet maitinimo saltini. turet garsiakalbi, muzikos ejimo signala. ir visi siti isoriniai priedai turi but patikrinti ir vekiantys (pvz ant kito stiptintuvo). tada surenki schema. su nepakeistoms detalemis. ir ji turi vekt.
jei detaliu trukumas, ieskok elektronikos lauzo. teliku visokiu, kompu maitblokiu, visokios aparaturos ir ardyk. arba pirk naujas.
o kad klausinet forume ir gaut atsakymus, tai isvis geriau tau savo konstravimo kurinius fotkint ir det fotografijas. o ant ju paisyt rodykleles su neaiskom vietom ir klausinet. dabar tik visi zvengs is tavo keverzoniu nes nesupranti net ka paisai
tie kur tau dalins cia patarimus, tai turi patys suprast ko tu klausi.
tu turi viska smulkai aprasyt, ka prie ko jungei ir kokio rezultato tikejaisi, bet sito tu dar nesugebi. arba tu turi parodyt (per foto). jei ir fotkint nemoki - tai nekas isvis  |
|
|
|
|
 |
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|