|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 11 18, 13:28. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Automobilinė garso aparatūra » DENVER ??
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
 |
DENVER ?? |
Parašytas: 2006 03 14, 16:37 |
|
|
|
|
Gal kas turi sios firmos CD/DVD grotuva automobilyje? Arba gal zino jie labai prasti ar ne? ar greiciau spes sugest, nei pamesiu valdymo panele (pametu ~ per 6 men) Seip nei garso kokybe, nei galia nelabai aktualu, nes vistiek jungsiu per isorini stiprintuva. |
|
|
|
|
|
 |
DENVER ?? |
Parašytas: 2006 03 14, 19:07 |
|
|
|
|
draugas nusipirko si savaitgali sitos firmos mageli uz 320Lt su metu garantija, nu kas mane suzavejo jame tai kad dedasi MMC/SD korta daugiau nieko ten mandro nematau, o del jo tvermestai tikrai nieko negaliu pasakyti, jei nori palauk kada draugui suges  |
|
|
|
|
|
 |
DENVER ?? |
Parašytas: 2006 03 14, 20:03 |
|
|
|
|
| man tas DENVER kaina nesa i RoadStar... Turbut ir kokybe? |
|
|
|
|
|
 |
DENVER ?? |
Parašytas: 2006 03 14, 20:47 |
|
|
|
|
nu jis man lievai skambejo, aisq pas drauga kas normaliausia sudeta tai koksaliniai 10cm skersmens magnatai  |
|
|
|
|
|
 |
DENVER ?? |
Parašytas: 2006 03 14, 22:13 |
|
|
|
|
| tas denver tai redstar/roadstar ir pan. sh lygio |
|
|
|
|
|
 |
DENVER ?? |
Parašytas: 2006 03 14, 23:47 |
|
|
|
|
| Ne panašaus ,o tas pats š.. tik su kitokia etikete(dar galima kokią 20 panašių "firmų" surast)Ben jau Švedijoj labai daug Denver gaminių pigiose parduotuvėse.Funkcionalumas jų neblogas tik kiek su mašinine aparatūra tokių NONAME teko susidurt-šnypščia ji,gyvatė užmutinus,nors mašinoj nelabai girdisi.Ai beje pažiūrėjau,nešiojamą CD su MP3 Denver turiu(20 EUR kainavo)-tai jungiau prie stiprintuvo nuo linijinio-lyg ir nieko,o iš ausinių išėjimo pajungus -susižadina juodai. |
|
|
|
|
|
 |
DENVER ?? |
Parašytas: 2006 03 15, 08:31 |
|
|
|
|
| Taip ir maniau... Reiks geriau pirkt senesni Blaupunkta koki... |
|
|
|
|
|
 |
DENVER ?? |
Parašytas: 2006 03 15, 12:09 |
|
|
|
|
kenwuda bandyk imt ...man jie wisai neiko,,negenda.. groja swariai..mano ausim bent na geriau uz tuos road star wisokius...beto ir cd nesokinej...nors waziuojant masinoi pats purtais nuo kalniuku  |
|
|
|
|
|
 |
DENVER ?? |
Parašytas: 2006 03 15, 13:16 |
|
|
|
|
IMHO alpine su blaupunktais valdo apgal skambesi  |
|
|
|
|
|
 |
DENVER ?? |
Parašytas: 2006 03 15, 13:59 |
|
|
|
|
| Pioneer valdo ir pagal skambesi ir pagal istverme, pats turejau 3, ar 2, nzn tiksliai, tai tikrai buvau patenkintas, draugai taipat pioneer turi nekeicia ju, ju dizainas solidus, nera ten wisokiu margu lempuciu, neatrodo tokie "saldus" bet jei reik skambesio ir patvarumo, tai pioneer siulyciau |
|
|
|
|
|
 |
DENVER ?? |
Parašytas: 2006 03 15, 15:00 |
|
|
|
|
Nu kenwooda ir pionieriu turejau, pameciau snukius tai imsiu Blaupunkta tada turbut... |
|
|
|
|
|
 |
DENVER ?? |
Parašytas: 2006 03 15, 16:20 |
|
|
|
|
| nezinau kaip ten su tais Kenwood ar Blaupunkt, bet taip pat turiu Pioneer ir esu labai patenkintas, tiek skambesiu, tiek paprastu funkcionalumu, man jo visiskai pakanka.. |
|
|
|
|
|
 |
DENVER ?? |
Parašytas: 2006 03 15, 16:38 |
|
|
|
|