Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 09 18, 23:46. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
Sveiki ieškau žmogaus kuris galetu man "iškepti" takus ant naujos varines mikroschemos, mašinos perjungimo svirčiai.
Manau čia bus biški sunku išaiškinti, bent jau man, tad kas dar tokiais dalykais užsiima skambinkit man 867481912.
Arba gal galit nurodyti pas ka kreiptis iš forumiečiu.
Šaunu... miestas nesvarbu, nes daikta arba jo brėžinius atsiųsi?
Kiek moki rašyk
Na miestas manau nesvarbu, Lietuva maža, vis kažkas iš pažįstamu gal netyčia važiuos, pats esu iš Panevėžio. Del kainos manau susitarsim.
Bet reikalingas didelis tikslumas, nes jau turiu viena padaryta, bet netiksliai "iškeptos" aikšteles ir auto nesupranta ko aš noriu
Už jau turinčia mokėjau 20 Lt,kadangi netiko ir "darytojas" pripažysta klaida tai kapeikas gražino.
Pati gamini turiu, tereikia tik "iškepti"
Foto ka turiu:
Jeigu kokybiškai ir tikrai gerai padaryta pasiruošes moketi ir daugiau.
Pati švaru gamyni turiu,t.y. varine jau pagaminta pagal matmenis plokštele, tereikia tik takus išdeginti ir laidus prilituoti, manau čia tam kas tokiais dalykais megsta užsiimti, visai nesudetingas darbas.
Galima ir ta pačia originalia plokštelę pakoreguoti nematau čia kažkokio stebuklo, kad reikėtu skelbtis ant viso svieto... Jei turi lituoklį manau ir pats susitvarkysi nėra čia nieko įpatinga ir tas tikslumo reikalavimas perdėtas... Kaip matau kairėje pusėje takelis prasitrynes. Uždėk toje vietoje ploną vielutę ir viskas gražiai užsilituos. Dar galima toje vietoje pragręžti pora skylučių ir prakišti ta vielute bus tvirčiau. Aišku jei niekas netrukdo kitoje pusėje.
Galima ir ta pačia originalia plokštelę pakoreguoti nematau čia kažkokio stebuklo, kad reikėtu skelbtis ant viso svieto... Jei turi lituoklį manau ir pats susitvarkysi nėra čia nieko įpatinga ir tas tikslumo reikalavimas perdėtas... Kaip matau kairėje pusėje takelis prasitrynes. Uždėk toje vietoje ploną vielutę ir viskas gražiai užsilituos. Dar galima toje vietoje pragręžti pora skylučių ir prakišti ta vielute bus tvirčiau. Aišku jei niekas netrukdo kitoje pusėje.
Ne del aikšteliu susidevėjimo ieškau kas man padetu, o kaip matai visai kitokie takai ir laidu kiekis dasideda, kadangi tai ne mano stichija todel ir prašau pagalbos. Beto kitoje puseje yra ir "tranzistoriai" bei dar taku kruva.
Aišku galima kažka ir pačiam koreguoti, bet tada su kuo man nereikalingus takus nutraukti,su peiliu nutraukti?
Kaip išlupti tuos tranzistorius?
Su kuo daromos tos mažos skilutes, jug tokiu gražtu nera manau?
Kita puse:
Jei ne dėl takelių susidėvėjimo tai paaiškink konkrečiai kokios pagalbos tau reikia... Nes dabar neaišku kas tai per plokštė, kokia funkciją ji atlieka ir ko aplamai tau reikia... kopija padaryti ???
Kol kas nelabai supratau, kas ten tau neveikia... Takeliai – gražūs (kiek iš čia matosi), o kas juos turi sujunginėti? Gal tas metalinis strypas (rankena?) su kryžme?
Sveiki, sorry kad ilgokai neatsakiau, bet jau klausimas išsprestas, viskas pagaminta, sumokėta 50 lt.
Gal apie toki dalyka nemokėjau paaiškinti žmoniškai ko aš norėjau, čia reikia realiai viska rodyti ir aiškinti ko aš noriu.
Dabar kitas dalykas: kadangi nežinosiu kur talpinti tema tad kišiu viska čia.
Taigi turiu akumuliatorini suktuva ir kai ji kraunu nera tokios funkcijos kaip kad žinoti kad jau pasikrove baterija, tad norejau sužinoti ar imanoma pritaisyti "lempute" kad man parodytu kada jau pasikrovė baterija?
Pakrovėjo foto iš vidaus: