|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 05 20, 23:47. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Pareiškimai, padėkos, skundai » UAB "Interneto vizija" - smulkus pasipinigavimas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
 |
 |
UAB "Interneto vizija" - smulkus pasipinigavimas |
Parašytas: 2013 06 01, 13:25 |
|
|
|
Laba, susidūriau su tokia įdomia situacija, tad noriu pasidalinti ir su kolegomis, kad neapsigautumėte. Prieš metus registravau du subdomenus vieną - .lt per UAB "Interneto vizija" , kitą - .eu per KTU ITPI. Subdomenai registruoti tą pačią dieną, bet jų galiojimas kažkodėl skiriasi visu mėnesiu. Lietuviško atveju iki birželio 3d., o europinis iki liepos 1d. Bet ne apie tai , jau nuo gegužės pradžios UAB "Interneto vizija" pradėjo atakuoti su laiškais priminimais, kad laikas prasitęsti subdomeno galiojimą. Nors tai galima padaryti iki paskutinės subdomeno galiojimo dienos , bet jie primygtinai siūlė tai padaryti nedelsiant. Na neatlaikęs spaudimo taip ir pasielgiau, apmokėjau sąskaitą gegužės 27d ir kaip nustebau pamatęs, kad nuo tos datos ir prasitesė subdomeno galiojimas. Vadinasi praradau visą savaitę, o jei būčiau mokėjęs gegužės pradžioj, tai būtu dingęs ir visas mėnuo ? Įdomu ar čia toks gudrus pasipinigavimo klientų sąskaita būdas ar tiesiog tai kompanijai labai jau trūksta lėšų ? Kai kitu atveju su .eu subdomenu, sumokėjus birželio 1d. į KTU ITPI sąskaitą, galiojimas prasitesia nuo liepos 1, kaip ir turėtų būti. |
|
_________________ I-as Merfio dėsnis medicinai - "Sveikų žmonių nėra , yra tik blogai ištirti" |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2013 06 01, 13:41 |
|
|
|
Blaiviai galvojant UAB "Interneto vizija" turėtų siūlyti palankesnes kainas nei KTU, bet tokios pratęsimo sąlygos vistiek turėtų būti būtinai nurodytos sutartyje. |
|
_________________ Panevėžys |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2013 06 01, 13:58 |
|
|
|
Dovydas rašo: |
Į pačią UAB "Interneto vizija" nebandei kreiptis? |
parašysiu ir Jiems laiškelį, tiesiog įdomu gal dar kas su panašia situacija yra susidūręs. Be to gaunasi, kad už tas kelias subdomeno palaikymo dienas aš sumokėjau 2 kartus, tai kaip tada visa tai praeina per jų buhalteriją ? Nors čia Lietuva, čia lietūs lyja ir svarbu kad kuo daugiau pinigėlių į sąskaitą nusėstų. Kaip pvz. mokėjau užsienin ir nežinodamas banko mokęsčių, tiekėjui pervedžiau keliais eurais daugiau, tai iškart gavau laišką su pretenzija, kodėl per daug sumokėjau. |
|
_________________ I-as Merfio dėsnis medicinai - "Sveikų žmonių nėra , yra tik blogai ištirti" |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2013 06 01, 15:04 |
|
|
|
Situacija čia yra labiau tipinė, nei kažkokia išskirtinė...
Pranešimus apie sutarčių_pratęsimą/sąskaitų_apmokėjimą ir kitokias paslaugas dažniausiai siuntinėja ne personalas (žmonės), o automatiniu režimu veikiančios programos. Žinoma, pikta, kuomet parašai tokioms atsakymą su klausimais, o gauni vėl panašų automatinį atsakymą, kuriame vien tik visokių regalijų aprašas užima 2/3 viso laiško teksto
Man panašiai nutiko su cėgeitsu (kuriam parsidavė mikrovisata), tai teko keletą kartų primygtinai rašyti el. laiškus, teirautis to, kas tik jiems neaišku; bet, vis tik, tikslą pasiekiau, skolą anuliavo; atseit, atsiprašome, klaida ištaisyta.
Taigi, svarbiausia nenutylėti, ir siekti savo teisių. Pradžioj, nepasiduodant provokaciniams raginimams ateiti į kontorą ir viską išsiaiškinti, o pačiais pigiausiais būdais, el. laiškais.
Jeigu jau ir tai nepadeda, tuomet popieriniais (registruotais).
Galų gale nueinant akistaton su valdžia (pradžioj be bytos ). |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2013 06 01, 19:05 |
|
|
|
Valdulis rašo: |
Taigi, svarbiausia nenutylėti, ir siekti savo teisių. Pradžioj, nepasiduodant provokaciniams raginimams ateiti į kontorą ir viską išsiaiškinti, o pačiais pigiausiais būdais, el. laiškais.
Jeigu jau ir tai nepadeda, tuomet popieriniais (registruotais).
Galų gale nueinant akistaton su valdžia (pradžioj be bytos ). |
Jei turi laiko ir neturi ką veikti galima pažaisti.
Pas mane buvo kiek kita situacija. Sąskaitą už internetą gaunu popierinio laiško pavidalu į pašto dėžutę. Vieną mėnesį atlpėšęs voką, radau "prašymą" apmokėti sąskaitą už praėjusį mėnesį iki šio mėnesio 15d., o laiškas dėžutėje atsirado tik 18d. Kitą dieną apmokėjau ir po mėnesio gavau sąskaitą, kurioje nurodyta kad aš skolingas 3 centus delspinigių. Sąskaitą apmokėjau ir prie progos užsukau į tų veikėjų kontorą (be bytos). Parodžiau mergužėlei sąskaitą, paaiškinau situacija ir paklausiau ar pati išsiaiškins kas per tyčiojimasis, ar man duos kokio vyršiniko numerį. Sutarėm kad pati. Po mėnesio gavau sąskaitą, kurią turėjau apmokėti jau iki 28d. + pasirodo jiems esu permokėjęs 3 centus.
Sakyčiau efektyviausias problemos sprendimo būdas yra pabendrauti akis į akinius su "Ragų ir kanopų" kontorų vadybibininkais...  |
|
_________________ Design for yourself, not for other people. Don't be afraid to try something. N.Pass |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2013 06 01, 20:11 |
|
|
|
Citata: |
efektyviausias problemos sprendimo būdas yra pabendrauti akis į akinius su "Ragų ir kanopų" kontorų vadybibininkais... |
Aš to neneigiu, tačiau nestatau to į pirmąją vietą. Priežastis aiškinau aukščiau.
Nebent ta kontora yra kur nors kitoje gatvės pusėje, arba visai pakeliui...
Čia būtų lygiai tas pats, kas prekybcentryje pirkti maišelį su to prekybcentrio reklama: jų reklama už tavo pinigus  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2013 06 02, 13:55 |
|
|
|
Valdulis rašo:
Citata: |
Čia būtų lygiai tas pats, kas prekybcentryje pirkti maišelį su to prekybcentrio reklama: jų reklama už tavo pinigus |
Arba, sumokėjus pinigus už TV programų paketą, pusę metų stebėti ekrane: "Vieta rezervuota naujai TV programai".
O ką daryti? Ir perkam ir stebim...
PS
"Mikrovisatos" klientas esu jau nuo 1996 metų, bet matau, kad su "Cgates" greitai teks atsisveikint... Kantrybė baigiasi.[/b] |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2013 06 02, 16:59 |
|
|
|
RIMAS50 rašo: |
Arba, sumokėjus pinigus už TV programų paketą, pusę metų stebėti ekrane: "Vieta rezervuota naujai TV programai".
O ką daryti? Ir perkam ir stebim...
PS
"Mikrovisatos" klientas esu jau nuo 1996 metų, bet matau, kad su "Cgates" greitai teks atsisveikint... Kantrybė baigiasi. |
Taip, deja... Aš irgi jau audžiu tokią mintį. Pasiliksiu tik internetą, -- jis kol kas (o gal -- vis dar? ) puikiai veikia. |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |