|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 08 23, 08:48. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Garso aparatūra » koki dolby procesoriu pirkti
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
 |
koki dolby procesoriu pirkti |
Parašytas: 2006 03 11, 01:45 |
|
|
|
http://www.gmb-online.nl/main.asp?mode=item&N=3361 mano koloneles tai koki man dolby procesoriu pirkt? koki aisq pigesni,kad butu kuo maziau funkciju ir t.t. ir kad nebutu isejimai kolonelems, nes jos prijungtos prie subwoofer. yra kazkokiu uz 150lt, bet tada kyla klausimas ar tokis isvis verta pirkt ir ar tai pades muzikos kokybei.  |
|
|
|
|
 |
 |
Re: koki dolby procesoriu pirkti |
Parašytas: 2006 03 11, 05:43 |
|
|
|
lebronjames rašo: |
http://www.gmb-online.nl/main.asp?mode=item&N=3361 mano koloneles tai koki man dolby procesoriu pirkt? koki aisq pigesni,kad butu kuo maziau funkciju ir t.t. ir kad nebutu isejimai kolonelems, nes jos prijungtos prie subwoofer. yra kazkokiu uz 150lt, bet tada kyla klausimas ar tokis isvis verta pirkt ir ar tai pades muzikos kokybei.  |
Pirk tokiu sdantykiu. Akustika turi būti mažiausiai 3 kartus brangesnė už kitą sistemos dalį. Tik garso, vaizdą palik ramybėje. Taigi sudėk turimų elementų kainą ir padalink iš 3 pridėjęs dar numatomo proco kainą. Gausi kokių 50lt. va tau ir teisinga kaina. Tik procų tokių nebūna. Pavasaris, tai galėsi 5-is inkilėlius padaryti. Didesnė nauda bus. Toks ir bus teisingas pasirinkimas. O apie kokybę čia kalbėti net nėra prasmės. Jos nebuvo ir nebus. Nes jos niekada ir niekur nėra, kai kalba eina apie dolbojobi sistemą. Rimtam namų kine visus efektus išgroja 2 kolonėlės! Čia vėl gi tas pat (dolbijobinėj) kas tembro blokas stipre-paslėpti sistemos netobulumą ar išviso garso nebuvimą kompensuoti apsurdiškais būdais-tembrais ir dolbajobiniais procais! |
|
_________________ Trys viename: 1.Visa nauja-gerai pamiršta sena! 2.Groja ne pinigai, tik be jų irgi negros! 3.Geriau groja,ar tik veikia kitaip?!!. Ir bendrai, JAU groja, ar TIK veikia? |
|
|
|
 |
 |
Re: koki dolby procesoriu pirkti |
Parašytas: 2006 03 11, 10:20 |
|
|
|
Pirk tokiu sdantykiu. Akustika turi būti mažiausiai 3 kartus brangesnė už kitą sistemos dalį. Tik garso, vaizdą palik ramybėje. Taigi sudėk turimų elementų kainą ir padalink iš 3 pridėjęs dar numatomo proco kainą. Gausi kokių 50lt. va tau ir teisinga kaina. Tik procų tokių nebūna. Pavasaris, tai galėsi 5-is inkilėlius padaryti. Didesnė nauda bus. Toks ir bus teisingas pasirinkimas. O apie kokybę čia kalbėti net nėra prasmės. Jos nebuvo ir nebus. Nes jos niekada ir niekur nėra, kai kalba eina apie dolbojobi sistemą. Rimtam namų kine visus efektus išgroja 2 kolonėlės! Čia vėl gi tas pat (dolbijobinėj) kas tembro blokas stipre-paslėpti sistemos netobulumą ar išviso garso nebuvimą kompensuoti apsurdiškais būdais-tembrais ir dolbajobiniais procais![/quote]
nzn, kei kolonleles kainuoja 370lt ir padalinus is 3 tu gauni 50 lt, tai bent kokia vidurine baik nzn ir tada patarimus rasyk ,ok ?  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2006 03 11, 10:26 |
|
|
|
ir aplamai tau blogai su lietuvviu kalba (gal rusas ar dar kas nzn). as rasiau, kad yra dvd po 150lt , o ne mano koloneliu. patarciau baigt vidurine ar kokia profesija igyt ,tada gal suvokimo procesai adekvatesni bus.  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 03 11, 10:36 |
|
|
|
tai gal dar asile apsakaiciuok pvm, apmokestinama uz ivezima ir .t.t. jei taip jau gilines i vienos detales kaina.as sakiau juk tai,kad man reikia optimalaus varianto.omg.  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 03 11, 11:14 |
|
|
|
kazkur uz 40 lt zmogus jau metai gal net daugiau neparduoda procesoriaus bet deja tik doby prologic I jis yra labai prastas geriau pro logic II bet jo ir kaina kita butu... zodziu www.skelbiu.lt prie audio aparaturos paieskok kazkur parduoda  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2006 03 11, 13:02 |
|
|
|
lebronjames rašo: |
tai gal dar asile apsakaiciuok pvm, apmokestinama uz ivezima ir .t.t. jei taip jau gilines i vienos detales kaina.as sakiau juk tai,kad man reikia optimalaus varianto.omg.  |
Jei aš asilas nieko nebaigęs, tai pats esi negras iš tokio paties kvartalo. Tau ir nigerboxas per gerai! Juk teisybė akis drasko, kad puoli. Ar ne?
O teisybė tokia. BMS elektronika. Kovenski aferiūgos. Kaina užlenkta. Atmeskim stiprą, kur sube ir kiek kainuos akustiką? O gi ne daugiau 200 lt. Kas realiai 130...160lt. Tai kur aš apsiskaičiavau, amžinas studente? Mokytas esi be galo, tas matosi, kad vadini namų kinu balalaiką už 369lt. Turėjau DVD grotuvą, uošvė iš JAV dovanų atsiuntė. 2300$ kainavo. Prieš 2,5 metų, žinoma. Visviena tai buvo balalaika. Taip, kad negražu kitą asilu vadinti, kai pats ne kitokiu pasirodai. |
|
_________________ Trys viename: 1.Visa nauja-gerai pamiršta sena! 2.Groja ne pinigai, tik be jų irgi negros! 3.Geriau groja,ar tik veikia kitaip?!!. Ir bendrai, JAU groja, ar TIK veikia? |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2006 03 11, 13:33 |
|
|
|
jooo BMS'as diorgina pyyyyp, kainos nezmonishkos o jie jau kaip ir monopolis lietuvoje ;( pyyyyp tas pats su spikare... irgi kaunieciai ir uzsikele ~200% ankainy ant kitaisku garsiuku ir kai bandai pasideret aiskina kad cia jau ir taip su nuoliada bla bla bla pradeda filosofuot apie maza lietuvo perkalaja galia... tada nueinu y kita parde ir man net y namus xaliavnai pristato ko man rekia ir nuolaida duoda tokia kad uzmoku tik puse kainos... man irgi kaunas nepatinka.. nors negalima teigti kad visi kaunieciai tokie - anaip tol...  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2006 03 11, 14:03 |
|
|
|
Jei tavo sube yra įėjimas 5.1 o vidivi grotuve irgi-išgausi.
Tik manau turiu teisę patarti. Turėjau brangų grotuvą, atidaviau giminei, turiu dabar (teisingiau tai mano dama turi) Vido 212. Ir žinok jokio skirtumo. Perkant brangesnį nieko tu nelaimėsi. Neverta pirkti daugiau kaip už 150...170lt. Galiu drąsiai pasakyti Vido vos ne geriausias kompromisinis variantas. Tūpas, tas tai tiesa, bet skaito viską ir turi APSOLIUČIAI visus išėjimus. Suges po metų-kitą nusipirksi. O jei išmesi 1000 tai tik praloši-turėsi išmesti didesnius pinigus. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2006 03 11, 14:06 |
|
|
|
Geduxas rašo: |
jooo BMS'as diorgina pyyyyp, kainos nezmonishkos o jie jau kaip ir monopolis lietuvoje ;( pyyyyp tas pats su spikare... irgi kaunieciai ir uzsikele ~200% ankainy ant kitaisku garsiuku ir kai bandai pasideret aiskina kad cia jau ir taip su nuoliada bla bla bla pradeda filosofuot apie maza lietuvo perkalaja galia... tada nueinu y kita parde ir man net y namus xaliavnai pristato ko man rekia ir nuolaida duoda tokia kad uzmoku tik puse kainos... man irgi kaunas nepatinka.. nors negalima teigti kad visi kaunieciai tokie - anaip tol...  |
Tikrai neteigiu, kad visi kovenski blogi. Yra ir Kauniečių, ne vien kovenski. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2006 03 11, 14:08 |
|
|
|
neseniai klausiau "aparaturos" uz 1200lt. kazkokia namu kino sistema.groja gal ir neblogai, bet palyginus mano uz 370lt ir ta , skirtumas tikrai ne 3 kartai. .net mano koloneles daugiau baso atkuria D,gal subektyvus , bet uz 1200 tokio dalyko nepirkciau  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2006 03 11, 14:12 |
|
|
|
Geduxas rašo: |
cia isvis. palyginau kiek mano koloneles kainuoja pas cekus-beveik tiek pat. so labai nepataikei antanai.surinkta kinijoje,bet pati technologija tai jav . |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2006 03 11, 14:50 |
|
|
|
Na jei jau Joda VIDO siūlo...Turėjau VIDO už ~ 300lt-maitinimas normalus,sveria~6kg.Draugas turi LG už~700,kitas philips už ~1100-taitos balabeikos sveria po 3kg,maitinimai impulsiniai o išėjimų-pora stereo ,beje skaitmeninė dalis beveik identiška VIDO.Gal tie turkai iš kokių nekondicinių,nepilnai parametrus atitinkančių detalių tuos VIDO kepa,bet jos pagal parametrus(datasheete)-visai neblogos.Tik galiniai stiprintuvai tikras š..(čia buvo tipo "pilnas home cinema").Bet kai jau turi kolonkes su stiprintuvu-tai rimtai geriau pirk pigų DVD pagal išėjimų skaičių ir pagal svorį(nors ir kvailokai skamba).O firmos pavadinimas tų diešovų beveik nieko nekeičia-jis užklijuojamas pagal užsakovo pageidavimą.Dar gali pasižiūrėti kokios serviso funkcijos(pavyzdžiui tas VIDO,kur turėjau neturėjo RANDOM f-jos ant MP3-visą laik grojo diską ta pačia tvarka-sakyčiau užknisantis daiktas) |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2006 03 11, 15:08 |
|
|
|
seip parduotuviniai namu kinai (muilines) ne vieni negroja todel ir nepajautei ypatingo skirtumo kad KINAS normaliai grotu reikia suploti minimum 4000 jei is parduotuves...
pats pagalvok kokios kainos gaunasi (isskaidyk) :
1200lt sudaro : penkios kolonkes aktyvus subas, stiprintuvas, dvd tarkim viska ir daliname is 4 gaunam kad: aktyvaus subo verte 300lt, penkiu kolonkiu 300lt, stipreko 300lt, dvd 300lt subo normalaus aktyvaus naujo uz 300 nenupirksi (normalus garsiakalbis tiek kainuoja, o kur dar stiprintubvas subui) kolonkes 300.... isvis nekalbu... stiprekas 300 normalu nebent panaudota uz tokia kaina ir tai tik dvieju kanalu o ne recyvery dvd300 na cia normalu tai kaip tau atrodo kodel nepajautei skirtumo? ogi todel kad kitaicai laimi ant tokiu "muiliniu" megeju pasisamdo vargsa kitaica is gatves uz diena duoda dolery o tas jiem prishtampuoja kelias desimtis tokiu "kinu namu" ir klausosi lietuviai... |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |