|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 04 19, 13:46. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Korpusai » As ir noriu pasigirt darbais savo...
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
 |
As ir noriu pasigirt darbais savo... |
Parašytas: 2006 03 14, 19:24 |
|
|
|
The page cannot be displayed, kad ir kaip bedėliočiau ta "WWW". Jei nori sulaukti daugiau nuomonių douk pilną adresą  |
|
_________________ nepamirškit, klysti žmogiška
privatas - privatiems klausimams
arch linux  |
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 07 23, 13:10 |
|
|
|
Tokie zmones kaip tu visu mylimi. Turi rankas, stiliu, aistra, meniska siela... Ka cia bepridursi, Lauruti, you're cool man Man patinka tavo mocas, ipatingai spidometras, LUX  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 07 23, 14:55 |
|
|
|
Gotai...
O as maniau, jog jie senai jau mires reikalas.
Kas liecia sistema, tikrai idomiu dalykeliu yra |
|
Paskutinį kartą redagavo mokinukas, 2006 07 23, 15:05. Redaguota 1 kartą |
|
|
|
 |
Re: As ir noriu pasigirt darbais savo... |
Parašytas: 2006 07 23, 15:02 |
|
|
|
zygimantasLaurutis rašo: |
Na, nepasididziuokite atlankyti mano fotkiu albuma public.fotki.com/Vampyrasss |
Matos kad rankas tiesias turi. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 07 26, 23:37 |
|
|
|
Na, as ten groju nes nelabai Siauliuos turiu kur grot (dar misiose groju), nesu nei gotas nei vaikus mazus valgau Myliu muzika ir elektronika, o kas mane myli man nera labai svarbu, neturiu stiliaus, o tiesias rankas man dave tik Dievas, uz ka as jam ir tesu dekingas... Vadinasi as asmeniskai neturiu ka romantikos istroskusiom 14metem pasiulyt grazaus, o aplamai, didziaja dali savo laiko jau 4m statau nama Tytuvenuos :/ Turiu mergina, kuri mane visuose mano pomegiuose palaiko (beja, ne is vieno Jusu uz mane Vilniui pirko lempas, fyskes ir tt) Motocikla pardaviau, nes vos netekau galvos... Tai tiek manes ir tera  |
|
_________________ +37062806980 |
|
|
|
 |
 |
 |
 |
Parašytas: 2006 07 27, 06:11 |
|
|
|
"o tiesias rankas man dave tik Dievas, uz ka as jam ir tesu dekingas..."
Manai, jog grodamas misiose jam darai didele paslauga!? Patykek jis taves tikrai negirdi. Na, bet ce tik mano nuomone, juk tikejimas didelis dalykas musu pasaulyje! O as tesu realistas, moksliniu paziuru salininkas ( Jei tikeciau i Dieva, tureciau tada tiket visomis likusiomis realiginemis butybemis pvz., Buda, Alachas ir t.t ...)
"Vadinasi as asmeniskai neturiu ka romantikos istroskusiom 14metem pasiulyt grazaus"
Ce tai gerai pasakyta! Bet romantikes netik 14metes butynai turi but
"Turiu mergina, kuri mane visuose mano pomegiuose palaiko (beja, ne is vieno Jusu uz mane Vilniui pirko lempas, fyskes ir tt) "
As tykiuosi tavieji pomegiai ne tik lempomis ir fyskemis apsiriboja (juk merginai tikrai namau jog to pakaktu)
O siaip manau visai nieko bicas esas, su gitarele groji, tai jau gerai (vienas is mano megiamiausiu instrum.,)
Nesupyk del kritikos, toks jau esu gimes. Juolab manau tau kaip tik to ir reikejo, turint omeny tema...
 |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2006 07 27, 06:23 |
|
|
|
tu tik pamirsai viena. jis prase kritikuoti jo darbus o tu kritikuoji ji pati. Tu pasirodei ne kas kitas, kaip forsas. |
|
_________________ Don't drink and drive, just smoke and fly! |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2006 07 27, 06:36 |
|
|
|
Oje, vyruti, baznycioj tikrai ne del Dievulio groju, as nusiraminu ten ir tiek... Giesmes nerealios... Balsai solisciu nerealus... Bugnai baznycioj dar nerealiau... Negalvok kad ce misios kai groja vargonai ir kruva pensininku Ave Maria traukia karkencejs balsais... Aplamai... Tevai labai patenkinti, kad mitalo grupe garaze iskejciau y rokenrolines jaunimo mises... Geri santykiai su tevajs= naujas automobilis, palaikymas, pritarimas... Turejau pereit beprotybe kad atrasciau ramybe... Patikekit, Dievo man irgi nebuvo 17metu... Tiesa, nera ir dabar, taip, logika zmogaus niekad neprazude, bet egzistuoja pvz Minties Galia.... Sejp Mikaelis Omraamas Aivanovas parase jegiska knyga apie tai... Mazdaug savo mintim gali pakreipt yvykiu eiga norima linkme. Kas nuostabiausia tai nesipjauna su jokia religija, nes ta Minties Galia ir yra malda... Meldziasi visos religijos, nebutinas kreipinys Jezau, Alache, Buda, Krisna, Jehova, esme ka "pasakai" po to... Del manes gali buti ir musulmonas, jei Tu tik nuo to tapsi ismintingesniu zmogumi.. Kartu su tuo pakils tavo morale.
Del 14meciu tai nenorejau nieko yzejst, bet paprastai 14metes daznai praso tel nr.... Statistika vis kazkokia
Del merginos ji man tiesiog nepuola aiskint, kad as istisai garaze, susitinkam kai pasiilgstam... Jej kyla abejoniu vyriskas pareigas irgi neblogai atlieku... Ji man atsiuncia savo meniniu nuotrauku, paraso eil., as atsiunciu nuotraukyciu su sviecenciom lempom, grupes dainu, trumpu yraseliu su gitara kai jai liudna... Kazkaip nekliudo skirtingi pomegiai... Apskritai, bendraujant su yvairesniais zmonem aukstesnis mentalitetas gerte sugeria salia jo esancia isminti... Ir labai dziugu, kai y kito pranasuma zmones ziuri konsruktyviai, megina kazka grazaus savy atrast ir ispuoselet... Ar ne? |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2006 07 27, 06:39 |
|
|
|
Oj, kritikuokit, prasau, geriau protingo zmogaus kritika, nei kvailio pagyros... Kiekviena karta atrades savy yda ne puolu save prakeikti, o stengiuosi sia klaida istaisyti... Kadangi y darbus sudedu visa sirdi mano darbai=as... |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 07 27, 08:23 |
|
|
|
Kai rankos ne ish subines auga - viskas imanoma  |
|
_________________ I GAVE UP DRINKING, SMOKING AND SEX!
it was the worse 15 minutes of my life! |
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |