|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 08, 12:09. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Elektronika žaliems » Aušintuvų kompiuteryje valdymas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Aušintuvų kompiuteryje valdymas |
Parašytas: 2006 03 04, 09:41 |
|
|
|
|
| Na tikriausiai kiekvienas kompiuteris labai garsiai veikia. Mačiau aš pirkt paneles į kompą, kurios gali reguliuot aušintuvų greitį, tačiau jos per brangios bent jau man. Ar galima kaip nors (net nežinau gal su derinama varža?) pasidaryti, kad pasukiojus tarkim rankenėle (konkrečiai daryčia gale kompo) sumažėtų aušintuvo apsukos (jungiamas nuo 12V) . Kokių komponentų reikia? Ačiū visiems atsakiusiems. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 03 04, 10:46 |
|
|
|
|
Pirmiausia ka reikia pasidaryt tai nusipirkt gerus asintuvus, kurie butu teisingi aerodinamiskai, o ne beisusukancios kampuotos plastames, antra - rankinis valdymas laaaaaaabai neefektyvu, TIK termokontrole.
Trecia kartais neverta darytis yra gatavu sprendimu pvz pas mane AMD 2000+ ausintuvas is pardes(30lt) su termokontrole, jokio triuksmelio, sukasi tyliai ir ramiai esant bet kokiai PCU apkrovai
Klausimas kurie ausintuvai pas jus kaukia ? |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 03 04, 10:56 |
|
|
|
|
pas mane irgi kaukia kai nuo tos supoerines termo kontroles pasiekia 7000rpm seip tai iki 4000rpm jo net nesigirdi bet kai tevukas pazaidzia neblogos grafikos geima tai ysismarkuoja seip rankinis valdymas paprasciau nei paprasta tranzas mosfett varzele ir potencikas  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 03 04, 14:23 |
|
|
|
|
Geduxas tau paprasta, o man reikia viską kuo smulkiau žinoti, kad nepasvilinti . O dėl teisingų aušintuvų, nemanau, kad tokių yra iki 30 Lt (kalbant apie paprastus korpuso, nes CPU mano netriukšmauja ir reguliuojasi jis per speedfan, tačiau su case aušintuvais to nepavyksta padaryti ) Termo kontrolinė... Ką aš žinau Neesu tinginys ir pats pasireguliuosiu, be to nureguliuosiu pats vieną kart ir taip paliksiu (vis dėlto ne CPU aušintuvas, tai netaip svarbu) . |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |