|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 01 06, 02:56. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Pareiškimai, padėkos, skundai » Pirkėjas: Arvydas300
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
|
Pirkėjas: Arvydas300 |
Parašytas: 2011 09 16, 06:23 |
|
|
|
Neteko man bendraut nei su tavim nei su tavo priesininku , stebiu jusu temas nesuprantu del ko ten pyktis,
gal susedus prie bonkos vskas issisprestu? |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2011 09 16, 07:51 |
|
|
|
Citata: |
bet kai siulai zmogui preke uz didesne kaina bet jau kitos kokybes prasideda verkslenimas kad jam reike butent pigios,bet idealios |
Kaip suprantu, nesutapo tų kriterijų vertinimai. Prie stalo.. požiūris į juos nelabai pasikeis ir jei po pokalbio neliks šukių, manau, pavyks bent priartėti prie panašių vertinimų. Nečiupinėjau Voratinklio prekių, vis pamąstau, ar nenusipirkus iš jo LCD moniko, tik va, dar bijau dėl patikimumo. Stebėsiu, kaip seksis "prie stalo", tai turėtu padėti apsispręsti .[/quote] |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2011 09 16, 08:30 |
|
|
|
Aš bendravau Ir visai nieko prieš būčiau dar pabendrauti... |
|
_________________ Nedaryk šiandien, gal rytoj nereiks... |
|
|
|
|
Parašytas: 2011 09 16, 13:53 |
|
|
|
Srutovėžiai
|
|
_________________ Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.
mane rasite: mano profilyje |
|
|
|
|
Parašytas: 2011 09 16, 13:54 |
|
|
|
Ir beraščiai |
|
_________________ Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.
mane rasite: mano profilyje |
|
|
|
|
|
|
|
Re: pirkejas arvydas 3000 |
Parašytas: 2011 09 16, 19:31 |
|
|
|
voratinklis rašo: |
na kagi,teks isdestyti savo versija pries sita ponaiti,kiek pamenu sis vaikinukas pirko paty...yyy pigeusia monitoriu uz 50 ar tai uz 40lt,,kaina juokinga,bet visumoj kaip uz tokia kaina tai patys suprantat kokio stovio parduodami(tiek kainuoja 2laidai,arba inverteris)nusiunceu as jam ji ta pace diena gavo,parase sms kad gavau ir aciu praejus daugiau kaip menesiui.sis ponaitis atsibudo ir pradejo reikst pretenzijas apie ta monitoriu pradejo rasineti kazkokes nesamones i foruma,skustis visiem kad apgavau,ce dar neviskas;toliau pasipyle dar ydomesniu pasiulymu,mol siusk monitorius man ciut ne uz dyka 10-20lt,o ir modelius susake butent kokiu jam reike,antraip jis ce paa rasys ant manes dabar kaip pastebejau vel suka kazka,tipo grasinu susidorot padekit gerbemieji sem jaunuoliui ateit i prota,kad niekas jam ce negrasina tik paprasceusei pasako kad uz ta pati mokama tuo paciu,ir ce nevieta santykiu aiskinimuisi.kilus kokiems neaiskumams yra telefonas,pasuki ir sprendzem,ne vieno velniop nepasiunceu.bet jis man ydomus sitas pirkejas |
na siaip tai su tavo monitorias yra siokiu tokiu problemu, visgi nors kaina ir nedidele, bet ju busena tai neatlaiko jokios kritikos. mano gautas monitorius irgi pasirode gana prastos bukles, nors sakei kad viskas puiku be jokiu problemu, taip ir neapsisprendziau ka daryti Geresnio kiek suprantu niekur negausiu bet del pirkinio dziaugtis neteko.
kad tokiu problemu butu maziau siulau iskart skelbime pamineti kad monitoriai yra labai labai prastos bukles ir todel parduodami uz nedidele kaina ir pretenzijos nepriimamos.
nemanau kad daiktu stovi privalo nustatineti pirkejai pagal daikto kaina.
pagrindine problema kad tavo monitoriai su dememis kuriu retai buna pas kitus pardavejus.
Zmogus toki daikta nusipirkes is pradziu dzaugiasi kad pigiai gavo tai ko norejo o paskui kai pirkinys atkeliauja gali gauti soka pamates kokia siuksle nusipirko.
manau kai kurie agresyvesni ir pradeda elgtis nelabai mandagiai.
nors del kazkokiu 40 lt nemanau kad apsimoka pyktis |
|
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |