Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 09 18, 03:39. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
Jau senai galvoju pakeisti savo senutes s90 Ka galetumete patarti uz tokia suma, pirkti komercini produkta, ar uzsakineti gaminti pas zmogu ? klausau jazz, blues, rock, klasika, kartais elektronika.
Pats tai tikrai neketinu gaminti, neturiu nei patirties atitinkamos nei laiko. Nebent uzsakyti pas tuo uzsiimanti zmogu tik tiek kad as kazkaip tuom nelabai pasitikiu..
Geeeeeeeeeeeeeduuuuuuuuuuuuuxaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaiii !!!!!!!
Kur prapuolei? Cia zmogui reikia geru kolonu.
StasysS ar neperlenkei lazdos sakydamas jog darant samopalus galima sutaupyti net 5 kartus? (2-3 kartai tai dar tikiu, bet ne 5 !)(pats dariausi visatonus - tai isejo mazdaug 2.5 karto pigiau nei isigyciau parduotuvei)
na, jei zmogus sake kad nepasitiki tai ka ash galiu padaryt va paziurek mano gaminius gal labai nesukritikuosi www.gsp.projektas.lt seip del tu 5 kartu jis yra teisus. mano peerlessai kainuoja (ne savikaina o zmogui) betods 1300lt ar tai 1500lt dvi kolonkes, o kaip minejo Kaudio kazkada kad uzsienyje jos iki 4000euru kashtuoja... ash manau kad kaina parduotuveje dideja kvadratu lyginant su kainom samadelshciku (kalbu apiue sumas virs 1000lt pas samadelshcikus)
Geduxas, nu gal ir nieko seip reiketu paklausyti Gaila tik kad tu is vilniaus, as kaunietis.
Del sutaupymo tai pilnai tikiu, tik dar neteko klausyti nieko is "namu gamybos", todel biski abejojantis
tai sakai kad jei man mano kolonos apsejo 1600 lt, tai realiai jos vertos 8000 lt ? Viska litavau sukinejau ir klijavau pats, viska dariau pagal jusu visu - sio forumo dalyviu rekomendacijas.
Geduxai jei negaila ir tai nekomercine paslaptis ar galetum atsiust schema kaip irengiai sio subo GSP - CV300-12A vidaus elektrine dali? Ateity noreciau pasigamint ka nors panasaus, bet kadangi tokiuose dalykuose pats nerubinu tai reik pavyzdziu. please
andriucha@post.skynet.lt
Sutaupyti galima gerokai daugiau negu 5x. Savo subo medziagoms isleidau tik 350Lt,bet skamba jis zymiai geriau, negu firminiai 3000-5000Lt kainuojantys subai. (tiesa pas mane stiprintuvas isorinis, taigi dar bus papildomu islaidu). Teko klausyti kokybiskai pagamintu stereo koloneliu (medziagu kaina ~2000Lt),kurios akivaizdziai apgroja 10.000-15.000 kainuojancias firmines koloneles.
Tik zinoma reikia tureti nemazai patirties,kad pasigaminti gerai skambancius aparatus. Nepakanka tik sudeti brangius garsiakalbius.
Skambink, tikrai susitarsit +37068526244 Gamina tikrai iš kokybiškų medžiagų, elementų. Gamyklinės dėžes...
_________________ Trys viename: 1.Visa nauja-gerai pamiršta sena! 2.Groja ne pinigai, tik be jų irgi negros! 3.Geriau groja,ar tik veikia kitaip?!!. Ir bendrai, JAU groja, ar TIK veikia?