Elektronika.lt
 2024 m. lapkričio 26 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 Forumas / + pokalbiai
 - Paieška forume
 - D.U.K. / Forumo taisyklės
 - Narių sąrašas
 - Registruotis
 - Prisijungti

Elektronika.lt portalo forumas

Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo. Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.

Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius, kurie nesilaiko forumo taisyklių. Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.

Dabar yra 2024 11 26, 13:11. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
 Forumas » Kompiuteriai, jų priedai, periferija » Ko trūksta kompiuteriui?
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume

Puslapis 12
Pereiti prie 1, 2  Toliau
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Rodyti ankstesnį pranešimą :: Rodyti kitą pranešimą 
 Ko trūksta kompiuteriui?
PranešimasParašytas: 2013 03 13, 21:45 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
playmax
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Tūriu PC tokių parametru:
CPU: AMD Athlon x2 5200+ 2.7GHz AM2
RAM: 1x2Gb 800MHz
MB: GA-M61PME-S2 (rev. 2.x)
GPU: GT240 1Gb sDDR3 128bit (600MHz)
PSU: 400W
HDD: 40Gb IDE pirminis ir 80Gb IDE antrinis
Win7 Ultimate 64bit

Kiek pastebėjau žaidžiant GTA IV procesorius 95-100%, ram'ų kaip ir užtenka. Vaizdo plokštė gan padori. Ar nuo HDD gali priklausyt žaidimo veikimas, nes man minėtas žaidimas veikia ant bet kokių grafikų nustatymų vienodai. Dažniausiai būna pastriginėjimas. Keik mačiau internete su dar prastesniais procesoriai nesunkiai veikia. Ar įdėjus geresni SATA HDD man pasikeis kas nors ar reik keist procesorių?
O gal ram'ų vis dėl to mažai? Žvėries gamint tikrai nežadu, bet GTA IV norėtųsi pažaist.
 Re: Ko trūksta kompiuteriui?
PranešimasParašytas: 2013 03 13, 21:53 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Evaldas_S
Veteranas
Veteranas
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
playmax rašo:
Tūriu PC tokių parametru:
CPU: AMD Athlon x2 5200+ 2.7GHz AM2
RAM: 1x2Gb 800MHz
MB: GA-M61PME-S2 (rev. 2.x)
GPU: GT240 1Gb sDDR3 128bit (600MHz)
PSU: 400W
HDD: 40Gb IDE pirminis ir 80Gb IDE antrinis
Win7 Ultimate 64bit

Kiek pastebėjau žaidžiant GTA IV procesorius 95-100%, ram'ų kaip ir užtenka. Vaizdo plokštė gan padori. Ar nuo HDD gali priklausyt žaidimo veikimas, nes man minėtas žaidimas veikia ant bet kokių grafikų nustatymų vienodai. Dažniausiai būna pastriginėjimas. Keik mačiau internete su dar prastesniais procesoriai nesunkiai veikia. Ar įdėjus geresni SATA HDD man pasikeis kas nors ar reik keist procesorių?
O gal ram'ų vis dėl to mažai? Žvėries gamint tikrai nežadu, bet GTA IV norėtųsi pažaist.

HDD aišku labai maži ir ko gero seni, seni veikia lėtai.
Bet žaidimas nuo HDD pastebimai nepagerės, o RAM žiauriai mažai. Kai bus daugiau RAM rečiau kreipsis į HDD ir nuo to veiks greičiau.
Procesorius irgi varganas.
 Ko trūksta kompiuteriui?
PranešimasParašytas: 2013 03 13, 21:57 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
playmax
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Kai yra daugiau jis jų nenaudoja man su kitu PC 8Gb ddr3 tai gta IV 1.23Gb naudoja max. Su medium grafikomis dar lieka kiek 400Mb. Bandysių vėliau procą koki geresni susiveikt, o ramų kas be ko.
 Ko trūksta kompiuteriui?
PranešimasParašytas: 2013 03 13, 22:10 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
playmax
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Truputi ne į temą, yra PSU su 20Pin maitinimu. Yra skirtumas 20 ir 24 pin kai pajungta prie 24pin motinines?
 Ko trūksta kompiuteriui?
PranešimasParašytas: 2013 03 13, 22:21 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
cleaner
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Kompas apgailėtinas GTA4 žaidimui. CPU per lėtas normaliam darbui, VGA čia iš viso prasčiausia dalis. Ramų taip pat mažoka, bet mainstream geiminimui pakanka.

Jei lygiuoti dalis tam žaidimui, tai vga čia blogiausias variantas . CPU dar dar.

Man jau baisu buvo žaisti su HD5750 kuri yra kelis kartus galingesnė nei GT240.

Citata:
dar lieka kiek 400Mb
Turėtum 4GB, liktu 1GB. Nors, kaip minėjau, paprastam geiminimui pakaks. Nors kai kurių naujų žaidimų nėra jokių šansų žaisti. PVZ crysis 2 ar BF3, tiksliai nepamenu, bet buvo mirtis kompui su win7 ir žaidžiant tiesiog mirdavo.
 Ko trūksta kompiuteriui?
PranešimasParašytas: 2013 03 13, 22:28 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
playmax
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Reik, pakeisiu viska, nebėda.
 Ko trūksta kompiuteriui?
PranešimasParašytas: 2013 03 13, 22:32 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Ba1tuks
Senbuvis
Senbuvis
Kai pakeisi viską, motininė su savo varganomis magistralėmis pasidarys stabdys... Naują kompą surinkinėk. Už 3k gali susirinkti High end AMD gaming rig'ą Smile
 Ko trūksta kompiuteriui?
PranešimasParašytas: 2013 03 13, 22:45 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
playmax
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Turiu aš kita galinga i7, bet norisi ką nors padaryt iš šito.
 Ko trūksta kompiuteriui?
PranešimasParašytas: 2013 03 13, 22:59 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
cleaner
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Deja iš šio visiškai nieko nesigaus. CPU yra labai silpnas, o vga tai tinkama tik multimedijai. Vienintelė rekomendacija - pirkti naudotą vaizdo plokštę, bet nepergalingą, nes nuo galingesnės, CPU bottleneckins ir naudos nebus.

Įsigyk kokią HD5750 ar 6750 (ta pati). Iš Nvidia tai kokia GTS450.
Geriausiu atvėju HD5770/6770. Iki 200 gausi. Na, dar plius 2 gb ram praverstų, bet pirma vga.
 Ko trūksta kompiuteriui?
PranešimasParašytas: 2013 03 13, 23:14 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
playmax
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
http://forum.donanimhaber.com/m_33231542/tm.htm šita geresnė už ta gt240?
 Ko trūksta kompiuteriui?
PranešimasParašytas: 2013 03 14, 09:10 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
jiibeam
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
playmax rašo:

Na ploštė pagyvenusi su pasyviu aušinimu tikrai ne žaidimams lošti. O 40Gb IDE HDD tai jau tikrai nesisteminis. Aš tikrinimams turiu susimetęs irgi kompiuteriuką su Win 7 3Gb RAM ir 40Gb SATA, tai jaučias, kaip hardas visą reikalą stabdo, o ką jau bekalbėt apie IDE. Ir paklausyk patarimų ir ramų bent iki 4Gb pasididink, juolab kad 64Bit sistema juos puikiai išnaudos.

PranešimasParašytas: 2013 03 14, 09:35 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
cleaner
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
playmax rašo:

Turbūt dar ką nors prasčiau reiktų paieškot.. Jau nurodžiau kas geriausiai tiktų, gali dviračio nebeišradinėt.
 Ko trūksta kompiuteriui?
PranešimasParašytas: 2013 03 14, 15:10 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
playmax
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Kas man, kad tu nurodei. Raudau stalčiuje ir paklausiau kuri geresnė. Laikinai įmest. Be to pas mane uždėtas kita aušintuvas.
 Ko trūksta kompiuteriui?
PranešimasParašytas: 2013 03 14, 15:49 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Chulio
Senbuvis
Senbuvis
playmax rašo:

Abi 128bit

Pradžiai įsimesk 256bit VGA, po to matysi.

PranešimasParašytas: 2013 03 14, 16:42 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
cleaner
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
playmax rašo:
Kas man, kad tu nurodei. Raudau stalčiuje ir paklausiau kuri geresnė. Laikinai įmest. Be to pas mane uždėtas kita aušintuvas.

Ne taip mane supratai ir aš tave ne taip supratau. Aš tau parodžiau tas vga, kurios tau dabar geriausiai tiktų. O pats pamaniau, kad ieškai pirkti kitos ir radai 8600gt. Jos abi yra labai silpnos.
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Pereiti prie 1, 2  Toliau

Forumo sistema: phpBB
 „Google“ paieška forume
 Kas naujesnio?
 Naujos temos forume

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

GENERAL FINANCING BANKAS

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

Technologijos.lt

Buitinė technika ir elektronika internetu žemos kainos – Zuza.lt

www.esaugumas.lt – apsaugok savo kompiuterį!

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

Draugiškas internetas

FS25 Tractors
Farming Simulator 25 Mods, FS25 Maps, FS25 Trucks
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS25 Mods
VAT calculator
VAT number check, What is VAT, How much is VAT
LEGO
Mänguköök, mudelautod, nukuvanker
Thermal monocular
Thermal vision camera,
Night vision ar scope,
Night vision spotting scope
FS25 Mods
FS25 Harvesters, FS25 Tractors Mods, FS25 Maps Mods
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
FS25 Mods
FS25 Maps, FS25 Cheats, FS25 Install Mods
GTA 6 Weapons
GTA 6 Characters, GTA 6 Map, GTA 6 Vehicles
FS25 Mods
Farming Simulator 25 Mods,
FS25 Maps
Reklama
‡ 1999– © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Turinys | Reklama | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina
Script hook v, Openiv, Menyoo
gta5mod.net
FS25 Mods, FS25 Tractors, FS25 Maps
fs25mods.lt
Optical filters, UV optics, electro optical crystals
www.eksmaoptics.com
Reklamos paslaugos
SEO sprendimai

www.addad.lt
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
FS22 mods, Farming simulator 22 mods,