|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 11 25, 00:55. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Įvairūs » Laimėjimai
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
|
Laimėjimai |
Parašytas: 2013 02 08, 10:57 |
|
|
|
Mane dažnai užknisa išlindes langas "sveikiname,jūs laimėjote" ar panašūs.Ten vis siūlo iPhone tik atsakyk į kelis klausimus ir duok mob.tel.Nr.ir pin kodą.Puikiai suprantu,kad tai sukčiavimas.Bėda tame,kad jų (tų langų)neina uždaryti,o gal aš nemoku . Va ir dabar nuo pat ryto nervina (sveikiname Jūs esate 100000-asis šios dienos lankytojas ar atsiimti laimėjimą?) Kaip darote jūs? |
|
|
|
|
|
|
Re: Laimėjimai |
Parašytas: 2013 02 08, 11:19 |
|
|
|
Vikis rašo: |
Mane dažnai užknisa išlindes langas "sveikiname,jūs laimėjote" ar panašūs.Ten vis siūlo iPhone tik atsakyk į kelis klausimus ir duok mob.tel.Nr.ir pin kodą.Puikiai suprantu,kad tai sukčiavimas.Bėda tame,kad jų (tų langų)neina uždaryti,o gal aš nemoku . Va ir dabar nuo pat ryto nervina (sveikiname Jūs esate 100000-asis šios dienos lankytojas ar atsiimti laimėjimą?) Kaip darote jūs? |
Naudojam Firefox ir specialius priedus (add-ons). Ir nebenervins jokios reklamos, pop-up (iššokantys) langai ir kitos nesąmonės. Gal yra tų priedų ir kitiems bowseriams. Greičiausiai yra. |
|
Paskutinį kartą redagavo Evaldas_S, 2013 02 08, 11:21. Redaguota 1 kartą |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2013 02 08, 11:21 |
|
|
|
Ignoruoju |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2013 02 08, 12:55 |
|
|
|
Vadinasi i tavo kiema ateja svente,cia turi dziaugtis vienas o nerasinet ir visiems girtis... |
|
|
|
|
|
|
Laimėjimai |
Parašytas: 2013 02 08, 16:36 |
|
|
|
Aš tik papildysiu, kad tokios reklamos Elektronika.lt nerasite (o jei taip būtų, prašom iškart sakyti man). Dažniausiai tokias reklamas matote užsukę į abejotinos reputacijos puslapius.
Taip pat, jei tokia reklama lenda rimtuose puslapiuose, tikėtina, kad jūsų kompiuteris užkrėstas adware (parazitinės reklamos programos) ir tokiu atveju reiktų susitvarkyti paleisti antivirusines ar panašias programas (Spybot - Search & Destroy) kompiuteriui išvalyti. |
|
|
|
|
|
Laimėjimai |
Parašytas: 2013 02 08, 18:22 |
|
|
|
O google šiandien tik pas mane neina,ar ir kitur? |
|
|
|
|
|
Laimėjimai |
Parašytas: 2013 02 08, 18:58 |
|
|
|
Pas mane veikia. Dažnai visoks virusinis šlamštas pakeičia paieškų sistemų užklausas. Bet gali būti, kad problema ir su tavo interneto tiekėju ar ryšio kanalu (ypač, jei neveikia visos užsienio svetainės). Būna ir taip, kad sutrikimai ir iš interneto puslapio pusės (kartais tik daliai vartotojų ar regionui).
Pasidomėk situacija pas tuos, kas naudojasi tavo interneto tiekėjo paslaugomis, arba pačio tiekėjo. |
|
|
|
|
|
|
Laimėjimai |
Parašytas: 2013 02 08, 23:34 |
|
|
|
Elektronika.lt nuo to ne geriau. Galiu pakomentuoti ir aiškiau: portalas yra autorinis kūrinys (dizainas, turinys), kuriuo leidžiame naudotis tokiu, koks jis yra, nemokamai. Jei savo nuožiūra modifikuojate jo komponentus pažeidžiate autoriaus teises, tad darote ne tik žalą mums, bet ir nusikalstate. Nežinau, ar labai protinga girtis, darant nusikaltimą? Aš už rankos negaudysiu, bet tikrai gerbiu tuos, kurie supranta, kad reklamos matymas tai būdas informaciją internete gauti nemokamai.
Toliau temą prašau tęsti ne dėl reklamos mūsų portale, o padedant temos autorui su jo problema. |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2013 02 09, 09:33 |
|
|
|
cia reiketu kelt kompiuterinio rastingumo lygi. visokie addblokeriai sitam nepades...
arba tiesiog dziaukis, kad laimejai
teigiama emocija geriau uz neigiama |
|
|
|
|
|
|
Laimėjimai |
Parašytas: 2013 02 09, 09:46 |
|
|
|
ERROR rašo: |
Elektronika.lt nuo to ne geriau. Galiu pakomentuoti ir aiškiau: portalas yra autorinis kūrinys (dizainas, turinys), kuriuo leidžiame naudotis tokiu, koks jis yra, nemokamai. Jei savo nuožiūra modifikuojate jo komponentus pažeidžiate autoriaus teises, tad darote ne tik žalą mums, bet ir nusikalstate. Nežinau, ar labai protinga girtis, darant nusikaltimą? Aš už rankos negaudysiu, bet tikrai gerbiu tuos, kurie supranta, kad reklamos matymas tai būdas informaciją internete gauti nemokamai.
|
nemanau kad jis cia kazka pazeidzia. pazeistu jei sitaip modifikuoto portalo rodyma diegtu kitiems uz pinigus ar naudotu kazkokiems komerciniams tikslams.
siaip portalas cia liuks, vienas is geriau isplanuotu, tik tiesiog visiskai nera idomiu straipsniu. |
|
|
|
|
|
|
Laimėjimai |
Parašytas: 2013 02 09, 09:55 |
|
|
|
Ačiū,ERROR.
Google vis neveikia.Internetas pas mane per TEO .Į namą ateina šviesolaidis,į butą kabelis,bet internetas veikia nežmoniškai lėtai.Pralaukiu kartais ir minutę ir daugiau,kol atsidaro puslapis (t.sk.ir šio forumo),o dažnai ir visai neatsidaro.Po jokius abejotinus puslapius nevaikščioju.Buvau įsidėjęs antivirusinę ,tai tada su greičiu išvis šakės buvo ir teko ją išmesti.Buvo perkrauti WIN lyg ir pagerėjo,bet dabar vistiek š.O nuo vakar nei GOOGLE neina ir tie "laimėjimai"lenda ,ir jei ne laimėjimai,tai kokia reklama kairiajame apatiniame kampe (ta nors užsidaro be problemų).Žinau,pas mane RAMo mažoka , bet anksčiau eidavo normaliai.O gal perkaista kompas?Dulkes išpūčiau ,išskyrus vieną vieta (ten reikėjo radiatorių nusukti),bet nepadėjo.Ir ko dabar griebtis?Atsiųskit kokios antivirusinės adresą (tik ne pavadinimą,nes Google tai neveikia).Vienu žodžiu laukiu jūsų patarimų,o ne lazdavojimų.Pas mane WIN.XP |
|
|
|
|
|
|
Laimėjimai |
Parašytas: 2013 02 09, 10:23 |
|
|
|
cia tau pingas prastas. kazkas srauta suvalgo.
gal but ir tavo kalte. gal but ir tiekejo.
sprendziant is to, kad elementaraus banerio nemoki ismest - tai daugiau sansu, kad kalte tavo kompas softiniu sudu uzvarytas...
bet gali but, kad ant tavo kabelio "kaba" daug kaimynu ir kazkurie labai daug visko pumpuoja ir uzkisa srauta. paprastai kazkur iki 20-30 klientu taip sublokuoja. kol mazai kaimynu - srautas greitas. kai daug kaimynu prisijungia i ta pati tiekeja is vienos vietos - srautas suprasteja. cia jau tiekejas kaltas, reikia ziuret jo tinklo isplanavimo topologija. |
|
|
|
|
|
|
Laimėjimai |
Parašytas: 2013 02 09, 10:47 |
|
|
|
... anksčiau eidavo normaliai....Ir ko dabar griebtis? ....Pas mane WIN.XP |
Win XP, Win 98 ar Win7/8 ne esmė. Esmė interneto naršyklė. Tai kokia gi ji, pagaliau? Taip pat svarbu sistemos saugumo atnaujinimai.
Dar geriau Linux (pvz., Ubuntu): nereikia jokių antivirusinių.
O gal perkaista kompas?Dulkes išpūčiau ,išskyrus vieną vieta (ten reikėjo radiatorių nusukti),bet nepadėjo. |
Nuo perkaitimo ne tik reklamos neveiktų, bet ir visas kompiuteris.
Atsiųskit kokios antivirusinės adresą (tik ne pavadinimą,nes Google tai neveikia). |
Prašom: avast (tiesioginio parsisiuntimo nuoroda, jeigu neveiks, tuomet iš čia). 93,1 MB. |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|
|