|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 04 30, 05:08. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Televizija, vaizdo aparatūra » TV Monitoriaus pajungimas nuo analoginio signalo
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
TV Monitoriaus pajungimas nuo analoginio signalo |
Parašytas: 2013 02 07, 12:40 |
|
|
|
Sveiki,taigi nuo senu laiku metosi pas mane didziulis plazminis TV monitorius,kuris turi tik VGA, SCART jungtis . Taigi kaip galeciau ji pajungti ant analoginio kabelines signalo,kad butu galima ziureti TV kanalus.? Sako,kad galima per senus kasetinius videogrotuvus (liaudiskai tariant ''vidiakus'') zinoma jie turetu buti butinai su pultu,kad galetum suderinti ant pajieskos ar imanomas toks variantas?  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2013 02 07, 13:00 |
|
|
|
Vienas variantas - automobilinis TV imtuvas, mačiau yra pirkti turguje, tik tokiu atveju reikėtų pasidaryti 12V maitinimą ir perėjimą į antenos lizdą, nes ten berods antena ant RCA, ar tai ant 3.5mm lizdo jungiasi. ir kaina nedidelė 95lt Analogas + DVB-T. Kitas variantas šalia pastatyti kompą, įdėti pci tv imtuvą, būtų kaip multimedia grotuvas kartu pats ne vienerius metus taip gyvenau., tuo labiau, kad tavo plazma VGA turi. |
|
_________________ No ground, no sound. |
|
|
|
 |
 |
Re: TV Monitoriaus pajungimas nuo analoginio signalo |
Parašytas: 2013 02 07, 13:05 |
|
|
|
eaux rašo: |
Sveiki,taigi nuo senu laiku metosi pas mane didziulis plazminis TV monitorius,kuris turi tik VGA, SCART jungtis . Taigi kaip galeciau ji pajungti ant analoginio kabelines signalo,kad butu galima ziureti TV kanalus.? Sako,kad galima per senus kasetinius videogrotuvus (liaudiskai tariant ''vidiakus'') zinoma jie turetu buti butinai su pultu,kad galetum suderinti ant pajieskos ar imanomas toks variantas?  |
Gali pirkti iš manęs TV tiunerį. Prisijungti per SCART-ą ir mėgautis
 |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2013 02 07, 17:03 |
|
|
|
O kaip galas jo atrodo,?jam nereikia skaitmeninio signalo? Nes tokiu dabar pilna yra tu skaitmeniniu,bet as noriu jungti ant analago  |
Pas mane būtent analoginis. Išėjimai VGA ir analoginiai signalai - 3,5mm JACK for audio ir tulpės, taigi reikės kabelio VGA- VGA ir garsui 3,5 mm jack arba tik RCA-SCART. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2013 02 07, 23:09 |
|
|
|
...pas mane didziulis plazminis TV monitorius,kuris turi tik VGA, SCART jungtis |
Tai, vis tik, kas TV ar vaizduoklis (monitorius)?
Taigi kaip galeciau ji pajungti ant analoginio kabelines signalo,kad butu galima ziureti TV kanalus.? ... per senus kasetinius videogrotuvus |
Šitaip prijungti galima, bet tik kabelinę analoginę TV. Kabelinei skaitmeninei jau netiks.
Jeigu ten tik vaizduoklis (nors nesu matęs tokio vaizduoklio, kuris turėtų SCART ), tai bet kokio išorinio signalo (išsk. VGA) prijungimas įmanomas per aukščiau parodytą priedėlį (arba kitokį, panašios paskirties).
Pagaliau, televizoriui iš vis nereikia jokių priedėlių: bet koks puvėkas analoginę kabelinę turi rodyti (na, gal ne visus kanalus, kartais). |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2013 02 08, 08:13 |
|
|
|
Valdulis rašo: |
...pas mane didziulis plazminis TV monitorius,kuris turi tik VGA, SCART jungtis |
Tai, vis tik, kas TV ar vaizduoklis (monitorius)?
Taigi kaip galeciau ji pajungti ant analoginio kabelines signalo,kad butu galima ziureti TV kanalus.? ... per senus kasetinius videogrotuvus |
Šitaip prijungti galima, bet tik kabelinę analoginę TV. Kabelinei skaitmeninei jau netiks.
Jeigu ten tik vaizduoklis (nors nesu matęs tokio vaizduoklio, kuris turėtų SCART ), tai bet kokio išorinio signalo (išsk. VGA) prijungimas įmanomas per aukščiau parodytą priedėlį (arba kitokį, panašios paskirties).
Pagaliau, televizoriui iš vis nereikia jokių priedėlių: bet koks puvėkas analoginę kabelinę turi rodyti (na, gal ne visus kanalus, kartais). |
Ten 107cm plazma monitorius,kuris neturi antenos kabelio iejimo ir vidiniu garsiakalbiu,jungiasi atskirai koloneles nuo pacio monitoriaus , turi tik SCART,VGA ir RCA jungtis.
Monitorius bus kabinamas i vaiko kambari kADAngi pas mane tie videkai seni grabai ir be pultu,tai pirksiu is Evaldo ta priedeli  |
|
Paskutinį kartą redagavo eaux, 2013 02 08, 11:06. Redaguota 1 kartą |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2013 02 08, 10:57 |
|
|
|
SPX rašo: |
Čia tokia plazma, kuri turėjo atskirą imtuvą komplekte. Darbe toks Philipsas pas mus yra. |
Gali buti,buvau parsivezes pries kokius tris metus ir Philipsa turbut kaip jusu,deje neprikeleme ji,matomai plazmai atejo laikas, o dabar esamas tai FUJITSU
To ALEXX : Tai va tas variantas man bus geriau kur pas Evalda  |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|