|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 07 19, 18:12. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Apsaugos ir valdymo sistemos » patalpos kontrole
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
 |
patalpos kontrole |
Parašytas: 2013 01 13, 23:27 |
|
|
|
Toks reikalas.
Yra patalpa grubiai tariant sandelys. raktas yra ne pas mane vieną. Oficialiai niekas ten be manęs nesilanko. Jei nori užeiti man turi pasakyti. Taip kartais ir b??ūna. Bet man atrodo kad ten lankomasi dažniau negu priklauso. Koks pigiaus būdas sukontroliuoti lankymąsi.
Aš turiu galvoje kokį nors judesio ar garso davikli. Kad įrašytų vaizdą arba garsą |
|
Paskutinį kartą redagavo Fortas100, 2013 01 13, 23:32. Redaguota 1 kartą |
|
|
|
 |
patalpos kontrole |
Parašytas: 2013 01 13, 23:31 |
|
|
|
vaizda filmuojanti kamera nuo judesio. siais laikais ju viiiiisokiu yra |
|
|
|
|
 |
patalpos kontrole |
Parašytas: 2013 01 13, 23:32 |
|
|
|
oj, pigiausia? na pratemk koky siula........ |
|
|
|
|
 |
patalpos kontrole |
Parašytas: 2013 01 13, 23:50 |
|
|
|
vaidass rašo: |
oj, pigiausia? na pratemk koky siula........ |
šitas būdas netinka. Nes kartais man pasko. Einu paimsiu tokį daiktą. Gerai ek paimk. Po to padėk į vietą. Ačiū prašom.
O kartais atrodo kad ėjo o man napranese. |
|
|
|
|
 |
patalpos kontrole |
Parašytas: 2013 01 13, 23:59 |
|
|
|
tada lieka kamera, o jei pinigu gaila- pasitikejimas. kiek pastebejau paranoja ir skupumas- neatsiejami |
|
|
|
|
 |
patalpos kontrole |
Parašytas: 2013 01 14, 00:06 |
|
|
|
Pigiausia išeitis muliažas. O jei norima rimtai ką nors pasiūlyti, tai reikia patalpų plano, kokiam laikotarpiui norima palikti kamera, o gal sandėlys randasi netoli pastovios norinčiojo ją statyti vietos, tai galima stebėti realiu laiku...na daug reikia info apie situacija. |
|
_________________ Panevėžys |
|
|
|
 |
patalpos kontrole |
Parašytas: 2013 01 14, 00:09 |
|
|
|
vytautas55 rašo: |
Pigiausia išeitis muliažas. O jei norima rimtai ką nors pasiūlyti, tai reikia patalpų plano, kokiam laikotarpiui norima palikti kamera, o gal sandėlys randasi netoli pastovios norinčiojo ją statyti vietos, tai galima stebėti realiu laiku...na daug reikia info apie situacija. |
ir taip galima nemiegoti 24val per para |
|
|
|
|
 |
Re: patalpos kontrole |
Parašytas: 2013 01 14, 00:27 |
|
|
|
Fortas100 rašo: |
... Koks pigiaus būdas sukontroliuoti lankymąsi.
Aš turiu galvoje kokį nors judesio ar garso davikli. Kad įrašytų vaizdą arba garsą |
Garso davikliai skleidžia garsus, bet neįrašinėja jų.
Gali panaudoti paprasčiausią durų varpelį (arba elektroninį jo variantą), -- bent girdėsi, kuomet atidaromos durys. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2013 01 14, 00:32 |
|
|
|
Valdulis rašo: |
Gali panaudoti paprasčiausią durų varpelį (arba elektroninį jo variantą), -- bent girdėsi, kuomet atidaromos durys. |
o jei sandelys toli galima prikabinti po didely varpely kiekvienam rakto turetojui |
|
|
|
|
 |
patalpos kontrole |
Parašytas: 2013 01 14, 00:42 |
|
|
|
na gerai, varpeliai brangus, tada kabinam viena ir sedim 24val per para prie duru. varpelis jeigu uzmigtum |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2013 01 14, 00:44 |
|
|
|
Valdulis rašo: |
is cia varpelis irgi yra daviklis, jis gi garsa skleidzia |
|
|
|
|
 |
patalpos kontrole |
Parašytas: 2013 01 14, 13:56 |
|
|
|
|
_________________ You should use Google before asking dumb questions... |
|
|
|
 |
Parašytas: 2013 01 14, 14:07 |
|
|
|
Jei nori užeiti man turi pasakyti. Taip kartais ir b??ūna. Bet man atrodo kad ten lankomasi dažniau negu priklauso. Koks pigiaus būdas sukontroliuoti lankymąsi. |
Jei prieš eidami turi tau pranešti - pigiausias būdas atimti iš visų raktus. Kas norės įeiti ateis pas tave pasiims raktą ir vėl atnešęs atiduos.  |
|
_________________ Design for yourself, not for other people. Don't be afraid to try something. N.Pass |
|
|
|
 |
 |
patalpos kontrole |
Parašytas: 2013 01 14, 19:57 |
|
|
|
vaidass rašo: |
tada lieka kamera, o jei pinigu gaila- pasitikejimas. kiek pastebejau paranoja ir skupumas- neatsiejami |
Nu kam rasyti niekus apie paranoja ir skupuma... ir apie varpus kazkokius...
tiesiog buna zmones jau pabande, buna net gi turi kazkas kokia nenaudojama. as gal ir issinuomoti sutikciau. kokiam menesiui. nera man ten jokio reikalo kazko irodineti... raktu paimti negaliu nes as bunu uz 30 km nuo vietos. nei paranoja nei ka. ir is principo nieko ten ypatingo nera. sakau kartais salia esantys meistrai pasiskolina viena kita daikta. gal ir nubombina kazka, kneidziu viniu, ar koki gelzgali, man negaila. tik idomu ar visa laika pasako kad eina, nes taip esam sutare. Besalyginis pasitikejimas gal ir gerai, bet ne visada pasiteisina...
kaip minejau kas gali rekomenduoti kokia pigia kameryte ? kokybe vaizdo gali buti minimali, uzteks kad matysiu seseli  |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |