|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 08 22, 23:01. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Garso aparatūra » Atsibodo netikusiu muzikantu patycios.
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 4 Pereiti prie 1, 2, 3, 4 Toliau |
|
 |
 |
 |
Atsibodo netikusiu muzikantu patycios. |
Parašytas: 2006 01 27, 02:19 |
|
|
|
Sweiki noriu pasiulyti tema: aptarti muzikantus ir aktorius, kurie napelnytai serga zvaigzdziu liga.
Atsibodo jau net nzn ka daryt. Nors scenoj pastatai 6 po 600w galingus vokalinius monitorius, dar is sonu paduodi prastrelus po kokius 1 kw - kaikurie "Muzikantai" pastoviai visom firmom knisa prota.
negi negirdeta dainele: "operatoriau - negirdziu saves, pagarsinkit monitorius"
Arba snibzda i mikrofona vos vos, kad net neina isvesti i prieki, o kai isijungi PFL (I ausines paduodi) girdi garsiau uz vokala kazkur kitoj scenos pusej grojanti instrumenta o ne vokala). O tokiu atveju juk neskamba. O kas gi bus kaltas jei neskamba?
Atsakymas vienas - Aisq operatorius
Bet juk operatorius nepribegs prie vokalistes ir uz ja nepadainuos, nors daugelis galetu dar geriau uz tuos "zvaigzdes".
Mane sunervino jau nebe pirma karta, bet skirtumas tox, kad si karta daede juodai ir pasakiau organizatoriam - su tuo aktorium daugiau nebedirbsiu. Zodziu palikau ant ledo nes dar daug koncertu turejo buti.
Bet sekanty kart zinos Gaid*s kaip sakotis. Jei esu kaltas - tyliu, jei teisus eisiu iki galo.
Tik nedristu pavardes dar pasakyt. Bet nedaug betruksta.
Tai tiek mano "linxmos" nuotaikos  |
|
_________________ Dj_MAster (Lithuania) |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2006 01 27, 11:53 |
|
|
|
Pasiruosk plakata didelem raidem: "NEKALTINK VEIDRODZIO, JEI SNUKIS KREIVAS" ir reikiamu momentu pakabink pries save.
Na, duok uzuomina, koks cia gaidys estrados ereli vaidina ? St  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2006 01 27, 14:29 |
|
|
|
A tik ne žvagulis išsip....ėja O tu jam, kas ten toks bebūtų, koki dažni kur "nepaveža " užkelk dar keliais decibelais ir paleisk nekaltom akim per koncertą, kad grybą nupjautų ir salė išgirstų Na maždaug kaip dainuoji-tas ir girdisi Na aisku tave valdžia išd...kins, bet kokį moralinį pasitenkinimą pajusi Kažkada Irmai iš dinamikos taip buvo per gyvą koncertą, tai žiūrovai skarbonkėm užmėtė, dabar kai pamiršo visi, vėl bando su savo "super vokalu" į sceną lipti...,
Ot blin LDK karalystės "didžiosios" žvaigždės su vadinamais"auksiniais", platininiais" tiražais. Kai užsieniečiams apie tai pasakai-puola ieškoti savo duomenų bazėse- o ten mūsų"žvaigždžių" nei kvapo na paskui ilgai ir sėkmingai iš mūsų juokiasi  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2006 01 27, 16:17 |
|
|
|
Daugumos tu tokiu "zvaigzdiu" pavadinimas dainuojantys papai |
|
_________________ Daug zinosi, greit pasensi- niekuo nesidomesi tai ir pasent nespesi |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2006 01 27, 21:43 |
|
|
|
Jo Riaubiskyte tokia - kuri per savo papus niekad saves negirdi.
Jo Cia ne visai mano baeris, cia su vienu garsistu kalbejau po vieno renginio, nes vis ta riaubiskyte man priekaistus del monitoriu reiske. Bet kaip pasirodo - neman vienam.
Zinot ka ji po praeito mano koncerto pareiske?
Cituoju zodis zodin: "As negaliu dirbti nei su vienu Lietuvos garso operatorium, nes nera nei vieno gero"
Bet isiklausykit i pagrindinius zodzius:
"AS" - jau iskart reiskiasi kaip baisi zvaigzde, kuriai nera lygiu.
"nei su vienu Lietuvos garso operatorium" - deda ant visu garso operatoriu, Ji net nesupranta, kad visa jos sekme ir priklauso nuo to kaip garso operatorius sekanti karta ja igarsins.
"Lietuvos" - ji dedasi pasauline zvaigzde matyt.
NZn mane ji nesunervino, bet prajuokino. Oi kad butumet mate kaip skaniai juokiausi. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2006 01 27, 23:29 |
|
|
|
na jei neigarsinsi kada, tai gali ir pakeist operatoriu. tiesiog dirbk savo darba, nes kiekvienam buna visokiu ciudu, kurie labai veikia. |
|
_________________ Pasaulyje nėra amžinų variklių, užtat amžinų stabdžių - pilna. |
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 01 27, 23:40 |
|
|
|
ahhh seniai reikejo temos issilieti, man irgi nuolat knisa prota del monitoriu, nors jau stovet pries juos neimanoma nuo spl, muzikantui dar mazai, tiesa negarsinau dar tokiu reubiskiniu zvaigzdunu, bet ir be jos uztenka. o pasakymas "As negaliu dirbti nei su vienu Lietuvos garso operatorium, nes nera nei vieno gero" tai irgi geras gal jai vertetu susirupinti ausu tiesumu o ne ant operatoriu det, priedo jei "nei vieni gero nera" |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2006 01 27, 23:51 |
|
|
|
leopard rašo: |
na jei neigarsinsi kada, tai gali ir pakeist operatoriu. tiesiog dirbk savo darba, nes kiekvienam buna visokiu ciudu, kurie labai veikia. |
kaip manai jei pries renginy likus valandai iki Starto, nu po repeticijos pasakyciau:
- Su tuo muzikantu nedirbsiu.
kaip manai ko atsisakytu?
Operatoriaus ar vieno muzikanto?
Kai kas taip girdejau ir pasako:
"Its not my problem (Ne mano bedos)" |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 01 27, 23:55 |
|
|
|
Dj_MAsterLT, negirdėjau tavo darbo, tai nekomentuosiu, bet su garso operatoriais tikrai blogai, ir ne tik Lietuvoj. Iš mano lankytų koncertų gal tik Uriah Heep ir Steve Vai geras garsas buvo, o kitur operatoriai arba neišmanėliai, arba tinginiai. Net aš, ne profis, galiu pasakyt, kokias klaidas daro pasaulinių žvaigždžių garsistai. Juo labiau stebina puikus studijinių garsistų darbas. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 01 27, 23:55 |
|
|
|
Nu, nezinau as tu sceniniu vingrybiu, bet pilnai tokia padeti isivaizduoju. Jei leisiesi stumdomas, tai visa gyvenima ir stumdys. Aisku, viskam yra ribos. |
|
_________________ Pasaulyje nėra amžinų variklių, užtat amžinų stabdžių - pilna. |
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 01 28, 00:03 |
|
|
|
tiesa buna kad pasitaiko garsistu kurie tokie moliugai kad baisu, teko matyt kaip chebra atitempe kalna aparaturos, o su susitvarkyt taip ir nepavyko, kabeliai paluze buvo viskas fonavo, generavo o tie begiojo ir skesciojo rankom, bei mobiliu snekedami reke "Ja neciavo nemagu zdelat". ausu stygiu irgi jautesi, suvedimas i suvedima panasus nebuvo mikrofonu nesigirdejo ir t.t. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2006 01 28, 00:07 |
|
|
|
saulius.g rašo: |
Dj_MAsterLT, negirdėjau tavo darbo, tai nekomentuosiu, bet su garso operatoriais tikrai blogai, ir ne tik Lietuvoj. Iš mano lankytų koncertų gal tik Uriah Heep ir Steve Vai geras garsas buvo, o kitur operatoriai arba neišmanėliai, arba tinginiai. Net aš, ne profis, galiu pasakyt, kokias klaidas daro pasaulinių žvaigždžių garsistai. Juo labiau stebina puikus studijinių garsistų darbas. |
Zinau kad su garso operatoriais Lietuvoj tikrai blogai. Yra labai geru tikrai, bet daugelis pinigu jau pasidare ir prie pulto sedeti jiems nebeaktualu. As nekalbu Apie idealu garsinima kaip Uk firmos sugeba. Ten jau kita klase, kitas zmoniu skaicius ir kiti pinigai. Aisq daznai matau kad hebra turi gerus aparatus ir nemoka ju naudoti.
Del skambesio nenoreciau kaltinti iskart operatoriu. Viskas priklauso nuo fonuskes (jei fonograminis akomponimentas levas juk nieko neissukinesi), nuo instrumentu, ju suderinimo (kalbu netik apie tonu suderinima, bet ir firmas) ir net no oro dregmes
Nerealu bet labai jauciama kaip keiciasi instrumentu tembrai dregnam ore.
Labai nuo visko.
Bet kai kokie fonogramcikai reiskia priekaistus del nonsencu - tai nesamone. Duotu tiems fonogramcikams neplanuotai koki Himna be akomponimento (akapela) padainuot ---> ir sakes! Nieko nesudainuotu. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2006 01 28, 00:11 |
|
|
|
Rolcas rašo: |
tiesa buna kad pasitaiko garsistu kurie tokie moliugai kad baisu, teko matyt kaip chebra atitempe kalna aparaturos, o su susitvarkyt taip ir nepavyko, kabeliai paluze buvo viskas fonavo, generavo o tie begiojo ir skesciojo rankom, bei mobiliu snekedami reke "Ja neciavo nemagu zdelat". ausu stygiu irgi jautesi, suvedimas i suvedima panasus nebuvo mikrofonu nesigirdejo ir t.t. |
Del fonavimu ir burzgimu daznai buna! ner ko juoktis, nes cia daznai nuo operatoriu nepriklauso.
Pvz.: Elektros ytampa gali buti bloga (tarkim paraleliai sujungta su kokiais miesto prietaisais), kartais stiprintuvai pradeda reaguot i ivairias lauko trumpasias bangas (juk stiprintuvuose stovi tranzistoriai). Ir pn. Cia niekas del tokiu priezasciu nekaltas. |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|