|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 12 01, 20:32. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Autodiagnostika » DPF filtro atjungimas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 3 Pereiti prie 1, 2, 3 Toliau |
|
|
DPF filtro atjungimas |
Parašytas: 2013 01 07, 13:48 |
|
|
|
Sveiki visi. Gal kas galetumete paaiskinti kaip atjungti DPF filtra VW 2.0 TDI
ir su kokiu prietaisu, dar niekada to nedariau. Aciu uz komentarus. |
|
|
|
|
|
DPF filtro atjungimas |
Parašytas: 2013 01 07, 14:54 |
|
|
|
Vaziuoji i pvz Kaune esanti starline. Ten tau ispjauna filtra ir perprogramuoja kompa ir laimingas toliau vazineji. O jei tik atjungti, tai turbut tas pats kas dusliarke uzkalt kamsciu. Malonumo kaina apie 500lt. |
|
_________________ Kam man daug žinoti? Jei daugiau žinau, tai daugiau ir užmirštu. O jei mažiau žinau, tai mažiau užmirštu. O jei mažiau užmirštu, vadinasi daugiau žinau. |
|
|
|
|
Re: DPF filtro atjungimas |
Parašytas: 2013 01 07, 18:20 |
|
|
|
Laimis0501 rašo: |
Gal isdegint paprasciau? |
|
|
|
|
|
DPF filtro atjungimas |
Parašytas: 2013 01 07, 18:59 |
|
|
|
|
_________________ Pagrindinė mokamos medicinos užduotis - aštrų skausmą paversti chronišku. |
|
|
|
|
DPF filtro atjungimas |
Parašytas: 2013 01 07, 19:37 |
|
|
|
Nezinau ar ant visu auto taip kaip pas mane, bet man sake kad jei filtras butu pasalintas arba kaip kitaip sugadintas neperprogramavus kompo, tai auto nebeuzvestum. |
|
_________________ Kam man daug žinoti? Jei daugiau žinau, tai daugiau ir užmirštu. O jei mažiau žinau, tai mažiau užmirštu. O jei mažiau užmirštu, vadinasi daugiau žinau. |
|
|
|
|
DPF filtro atjungimas |
Parašytas: 2013 01 07, 19:57 |
|
|
|
abalys rašo: |
Cia baznycioj bobutes patyliukais snekejo??? |
Rokiski pacientus anksciau laiko pradejo leist lauk? |
|
|
|
|
|
DPF filtro atjungimas |
Parašytas: 2013 01 07, 20:05 |
|
|
|
Kaip supratau atsakymo nelabai sulauksiu tik intelektualus pasisakymai. |
|
|
|
|
|
DPF filtro atjungimas |
Parašytas: 2013 01 07, 20:24 |
|
|
|
Kaip supratau atsakymo nelabai sulauksiu tik intelektualus pasisakymai. |
pakoreguok per BDM MPC555 dampa, kad nebutu filtro ir viskas,labai paprasta.uztenka turet BDM100,moket dirbt su WinOls ar kitu chiptuning softu. tada isimi pati filtra ir valio. tai yra atsakymas tau kokio tu norejai,viska reikalinga procedura aprasyta. gali jau pradet darbuotis |
|
|
|
|
|
DPF filtro atjungimas |
Parašytas: 2013 01 07, 20:29 |
|
|
|
Andriuha rašo: |
Nezinau ar ant visu auto taip kaip pas mane, bet man sake kad jei filtras butu pasalintas arba kaip kitaip sugadintas neperprogramavus kompo, tai auto nebeuzvestum. |
tu nusisneki zmogau.kaip gali davikliai pamatyt ispjauta filtra esant neuzvestai masinai???jei jie veikia slegio matavimo pagrindu pries ir uz filtro. o dar ant kitu jabojies |
|
|
|
|
|
DPF filtro atjungimas |
Parašytas: 2013 01 07, 20:32 |
|
|
|
Cia baznycioj bobutes patyliukais snekejo??? |
Rokiski pacientus anksciau laiko pradejo leist lauk? |
Atspejai , nes neperseniausia A6 is vis be DPF vazinejo....Galvojau kad gale miesto man ropeliu padaugino, bet bendradarbis DPF iseme, klientas pasieme masina, o po savaites atvare idet. Ne as vienas sapnuoju. Cia panasus dalykas kad benzinkai katalyza isresi ir nebesikurs....Biski galvot reik apie veikimo principa o ne bobuciu klausyt. |
|
|
|
|
|
|
DPF filtro atjungimas |
Parašytas: 2013 01 07, 21:19 |
|
|
|
xyznia rašo: |
tu nusisneki zmogau.kaip gali davikliai pamatyt ispjauta filtra esant neuzvestai masinai???jei jie veikia slegio matavimo pagrindu pries ir uz filtro. o dar ant kitu jabojies |
Pradziai tai truputi daugiau kulturos gal?
Kadangi neesu toks ismintingas kaip Jus tai vadovaujuosi forumais, bet kadangi forumuose buna veikeju kurie kitus laiku kazkur ties nuliu, tai taip ir gaunas "teisingu" ziniu bagazas. |
|
|
|
|
|
|
DPF filtro atjungimas |
Parašytas: 2013 01 07, 22:01 |
|
|
|
xyznia rašo: |
Pradziai tai truputi daugiau kulturos gal?
Kadangi neesu toks ismintingas kaip Jus tai vadovaujuosi forumais, bet kadangi forumuose buna veikeju kurie kitus laiku kazkur ties nuliu, tai taip ir gaunas "teisingu" ziniu bagazas. |
Ponuli taves 0 nelaikau, bet tavo jumoro jausmas =00. |
|
|
|
|
|
DPF filtro atjungimas |
Parašytas: 2013 01 07, 22:04 |
|
|
|
Ponuli taves 0 nelaikau, bet tavo jumoro jausmas =00. |
Na as tau ir netaikiau.. Na neesme, faktas kad temos autorius vistiek turbut atsakymo nerado |
|
|
|
|
|
Re: DPF filtro atjungimas |
Parašytas: 2013 01 07, 22:58 |
|
|
|
Ka tu nori suzinoti yra informacija,kuri kainuoja pinigus.Ir tikrai nesitikek ,kad kas tuo uzsima ims ir prades aiskinti kaip tai korektiskai padaryti. |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|
|