|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 06 28, 01:27. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Įvairūs » Taip būna ar čia tik man taip...
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
 |
Taip būna ar čia tik man taip... |
Parašytas: 2012 12 30, 16:00 |
|
|
|
Pirmą kartą gyvenime gavau pranešimą, kad reikia eiti į paštą atsiimti 0,010kg laiškelio Ir dabar galvoju kas čia galėtų būti. Man yra atnešus paštininkė į namus ir 2.4kg siuntinį. Registruotus laiškus ir pranešimus šiaip atneša irgi iki durų, jei kas rimto būna. O čia nelabai susigaudau. Klaida ar dar koks biesas...
Tik šiaip parašiau pasvarstymui  |
|
_________________ No ground, no sound. |
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 12 30, 16:08 |
|
|
|
Man tenka apie 70% siuntinių atsiimti pašte, gavus lapelį, nors jie taip pat nedideli ir nesunkūs. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 12 30, 16:13 |
|
|
|
Man registruotus laiškus visada atneša, pasirašau ir įteikia. Viskas Šiaip įdomu pasidarė - gal paštininkų nebeliko, bet lapelį tai atnešt sugeba kažkas  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 12 30, 16:58 |
|
|
|
O tu nepagalvojai kad šiuo metu gatvės nelabai nuvalytos ir paštininkas galėjo nusilaužti ranką ar koją ir paprasčiausiai nebėra kam atnešti? Kaip vienas iš variantų... |
|
_________________ Design for yourself, not for other people. Don't be afraid to try something. N.Pass |
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 12 30, 17:04 |
|
|
|
Nu šiaip paprastai lapelį palieka kai nieko namuose neranda (niekas neatidaro durų) ir nėra kam paimti registruoto laiško (siuntinio)...
Sintinių, kuriems reikia atsiėmusiojo parašo, į pašto dėžutę nemeta...
Tiek ir tos problemos  |
|
_________________ I GAVE UP DRINKING, SMOKING AND SEX!
it was the worse 15 minutes of my life! |
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 12 30, 17:15 |
|
|
|
obalys rašo: |
O tu nepagalvojai kad šiuo metu gatvės nelabai nuvalytos ir paštininkas galėjo nusilaužti ranką ar koją ir paprasčiausiai nebėra kam atnešti? Kaip vienas iš variantų... |
O pranešimas pats atskrido iš pašto Nu aš ir sakau... Tas pats paštininkas jį ir įmetė.
Ir namie buvau būtent tą dieną kai uždėtas antspaudas - niekas į duris nesibeldė. Kitomis dienomis namiškiai ištisai buvo, nes aš dirbau. Man čia pirmą kartą taip, kad 10g. reikia į paštą eiti pasiimti  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2012 12 30, 17:17 |
|
|
|
Chulio rašo: |
Nu šiaip paprastai lapelį palieka kai nieko namuose neranda (niekas neatidaro durų) ir nėra kam paimti registruoto laiško (siuntinio)...
Sintinių, kuriems reikia atsiėmusiojo parašo, į pašto dėžutę nemeta...
Tiek ir tos problemos  |
Tu skaitei bent viską nuo pradžių? Visus registruotus dokumentus ir pan. gaunu į rankas prie savo durų, parašas paštininkui ir viso gero. Nors man yra atnešę ir 2.4kg siuntinį. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2012 12 30, 17:41 |
|
|
|
Pastininkas ne sunkvezimis, tai trenktis iki kazkieno namu ir neradus nieko namie ji vel tempti atgal i pasta? Tuo labiau kad sventes, visi kur nors vaziuoja. Daug paprasciau tiesiog idet lapeli ir viskas. Galbut ir kitas variantas galimas, kad prisikrove savo svorio riba ir likusiems israse lapukus. |
|
_________________ Kam man daug žinoti? Jei daugiau žinau, tai daugiau ir užmirštu. O jei mažiau žinau, tai mažiau užmirštu. O jei mažiau užmirštu, vadinasi daugiau žinau. |
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 12 30, 18:06 |
|
|
|
Pas mus paštininkai keli, nes rajonas nemažas. na, man čia tik taip įdomu ar dažni tokie atvejai, nes man pirmas  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 12 30, 19:47 |
|
|
|
Kaime vien problemos sėdi ištisai namie.. O laiško nėr.. Po to sužinai akd buvo atsiūstas registruotas ir jau pavėlavai sutvarkyti kokius popierius.. Įmeta į popieriuką į laiškinę ir viskas.. Gerai jei matai paštininką tai išbėgi ir pasižiūri jei ne tai ne.. Vien bėdos per juos.. Matyt nuo žmogaus priklauso kas dirba tą darbą.. Bet kai tokai alga jų tai ir norėt gal nereik.. Bet bent registruotus galėtų normaliai pristatyti.. Ypač kai pas mane visad namuose būna ne vienas žmogus.. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2012 12 30, 19:48 |
|
|
|
tai dar durnu pastininku yra Vilniuje, kad varginasi tampytis su papildomu svoriu, laipiot laiptais, skambinet i duris, aiskintis su atidariusiais kas cia ir del ko ir registruotus laiskus iteikineti tiesiai i rankas, uzuot paprasciausia imete pranesima i pasto dezute bet progresas nestovi vietoje, ir SPX atvejis rodo, kad ir sostines pastininkai po biski ateina i prota
man per visa gyvenima i namus viena karta buvo atnese registruota laiska, visais kitais atvejais tiek registruotus laiskus, tiek ivairiausius siuntinius reika atsiimti paste - reiskia, dzukai racionalesni uz vilenskus  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2012 12 30, 20:30 |
|
|
|
SPX rašo: |
.................................
Ir namie buvau būtent tą dieną kai uždėtas antspaudas - niekas į duris nesibeldė. ......................... |
Man taip ne kartą yra buvę.
SPX rašo: |
(1) Tu skaitei bent viską nuo pradžių? (2) Visus registruotus dokumentus ir pan. gaunu į rankas prie savo durų, parašas paštininkui ir viso gero. (3) Nors man yra atnešę ir 2.4kg siuntinį. |
(1)Taip, skaičiau. (2) Ne rodiklis, gal baigėsi tavo tinginiavimo dienos (3) Gal nebėra (susirgo, nebedirba, atėjo į protą) tavo gerojo laiškanešio...
gnt rašo: |
.................................
man per visa gyvenima i namus viena karta buvo atnese registruota laiska, visais kitais atvejais tiek registruotus laiskus, tiek ivairiausius siuntinius reika atsiimti paste......................... |
man gal kokius 4-5 Visus kitus pašte atsiimdavau. |
|
_________________ I GAVE UP DRINKING, SMOKING AND SEX!
it was the worse 15 minutes of my life! |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2012 12 30, 20:33 |
|
|
|
gnt rašo: |
reiskia, dzukai racionalesni uz vilenskus |
Nelygu kaip pažiūrėsi
Visus siuntinius registruotus gaudavau į rankas namuose. Tik vienas atvejis, kai paskutinį kartą pirkau iš vilniečio laptopo korpusą, laptopo dydžio, kuris buvo supakuotas gan į nemažą dėžę. Šiek tiek didesnę už notebuką. Svoris iki 0,5kg lyg. Bet tūris visai jau kitas. Todėl nenešė, bet vis tik buvo atėję iki namų ir pasakė, kad siuntinys gautas. Netgi dar ir pasisiūlė, kad galėtų atnešti, kai tik kitus laiškus išsinešiotų, bet man, kur paštas už 10 minučių kelio pats nuėjau
Matant, kaip tie paštinkai prisikrovę pilna tašę laiškų, kur svoris spėju gan nemenkas susidaro, o ir tašė išsipučia, kad patogumo neprideda. Todėl po du kartus nevaikšto ir ypač tokiame, kaip Vilniuje.
Nors realios aplinkybės nėra žinomos. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2012 12 30, 20:34 |
|
|
|
Kokia prasmė paštu gauti, jei iki jo 15km važiuoti. Kol kas Dzūkijoj atveža iki durų, jei "ateis į protą", teks siuntų tarnybomis naudotis. |
|
_________________ ...Vienui vienas žodis būt tave apgynęs... |
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 12 30, 20:57 |
|
|
|
Na vat, viskas aišku. Įdomu buvo sužinoti kur ir kaip viskas yra  |