|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 06, 09:59. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Elektronika žaliems » Dujinis lituoklis
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Dujinis lituoklis |
Parašytas: 2012 12 09, 22:22 |
|
|
|
|
Prisireikė pirkt lituoklį, ir galvoju gal įsigyt dujinį, daug nelituoju, bet kartais reikia jo ten kur tenka temptis prailgintuvus ir panasiai. Tai lyg ir nutariau pamegint ta dujinį, bet dar neapsisprendziau visishkai. Tokius du klausimus turiu iki pilno apsisprendimo:) Ar toks lituoklis http://evita.lt/det-14885-dujinis-lituoklis-gasiron2-velleman.html normalus? Na ta prasme bent pakenciamas daiktas? Ar dujinį jau reik žiūrėt iš brangesnių? Ir ar su juo galima kaip su karšto oro stotele ishlituot mikrikus su daug koju? Ar tik sudegint viska pavyks?  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Dujinis lituoklis |
Parašytas: 2012 12 09, 22:37 |
|
|
|
|
Tos lietlempės negali būti vietoj vienintelio (ir pagrindinio) lituoklio. Jie tik kaip kartais neišvengiamas priedas prie pagrindinių, ir laidams nuo 0,5...2 mm.
Už tą kainą kad ir iš ten pat verčiau įsigytum tris lituoklius: skirtingų galių ir skirtingai įtampai ( t.p., ir 12 V; jau mašininį akumuliatorių tai tikrai galima rasti netoliese).
Toliau tavo tekste man nesuprantami dalykai apie kashkokius mikrikus... Mikroautobusus gal lituot rengiesi  |
|
|
|
|
|
 |
Dujinis lituoklis |
Parašytas: 2012 12 09, 23:14 |
|
|
|
|
Manau puikei supratai apie kokius mikroautobusus kalbejau, na bet cia jau iprasta kabinetis prie zodziu Nu kaska panashaus i tai http://www.youtube.com/watch?v=uqye4qcBRB8 O tai del ko jis netinkamas kasdieniui naudojimui? apart to kad dujas reik pilt? |
|
|
|
|
|
 |
Dujinis lituoklis |
Parašytas: 2012 12 09, 23:34 |
|
|
|
|
Pradėkim nuo to, jog tokiose diskusijose, kaip ši, nemokamos pagalbos prašytojas visuomet yra vergas, o atsakytojas ponas Ir niekada atvirkščiai.
Nori atsakymo išmok paklausti!
Tad jeigu tu iš kart būtum paklausęs normine lietuvių kalba (kas, beje, reikalaujama ir šių diskusijų taisyklėse), nebūtum sulaukęs jokių priekabių, o tik konkretų (gal net ir išsamų) atsakymą. O į tokias rašliavas, atseit, kas norės supras, aš dažniausiai atsakinėju būtent šitaip. Kartais ir dar griežčiau.
Dažniausiai iš vis neatsakinėju. |
|
|
|
|
|
 |
Dujinis lituoklis |
Parašytas: 2012 12 09, 23:48 |
|
|
|
|
Na gerai, kadangi esu vergas, tai nesiginčysiu ir sutiksiu su viskuo ką sakote. Tai ar eitu, ponas, man su šiuo aukščiau paminėtu lituokliu, išlituoti mikroschemas iš plokštės, kaip tai daroma su karšto oro stotele? |
|
|
|
|
|
 |
Dujinis lituoklis |
Parašytas: 2012 12 09, 23:55 |
|
|
|
|
jei tu nori lituot ivairiu korpusu mikres ypac kur daug koju is visu pusiu tai geriau pirkt rinkis biudzetini varianta , statybini fena. Bet cia is bedos tiktais. Dujinis lituoklis tiktu kaip ir minejo pries tai 'valdulis' laidu sujungimam vidury lauko papajuot
Beto jei realiai tikrai lituosi ivairias mikres tai gerai pagalvok ar verta apsiimt, nes cia tas pats kas laptopa arba telefona su virtuviniu peiliu ardyt...juk issiardo kartais bet rezultatas kad nuostoliu daugiau. |
|
|
|
|
|
 |
Dujinis lituoklis |
Parašytas: 2012 12 09, 23:57 |
|
|
|
|
| himura rašo: |
Na gerai, kadangi esu vergas, tai nesiginčysiu ir sutiksiu su viskuo ką sakote. Tai ar eitu, ponas, man su šiuo aukščiau paminėtu lituokliu, išlituoti mikroschemas iš plokštės, kaip tai daroma su karšto oro stotele? |
Jei sugebesi, tai pavyks. Man yra pavyke ir neviena  |
|
|
|
|
|
 |
Dujinis lituoklis |
Parašytas: 2012 12 10, 05:57 |
|
|
|
|
taip as toki lituokli turiu, sakyciau pakankamai geras tik antgalis pradege tuojau
naudoti kaip karsto oro stotele is dideles bedos imanoma, nusuki lituoklio antgali ir pucia kartsa ora. bet lengva ir sudeginti detales. ir nulituoti gali tik smulkias detales |
|
|
|
|
|
 |
Dujinis lituoklis |
Parašytas: 2012 12 10, 09:12 |
|
|
|
|