Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 11 17, 04:40. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Forumas » Akustika » kas gali parestauruoti S30 garsiakalbius
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
kas gali parestauruoti S30 garsiakalbius, suplysusios gumines membranos ar kaip jos ten vadinasi kur difuzorius su korpusu jungiasi
Manai tokį š verta restauruot ? Vos atsikračiau S30 garsiakalbiais po 15Lt/vnt. Ir tai teko siuntinėt po visos Lietuvos pakraščius, nors aš specialiai pigiai padariau, kad tik nereikėtų niekur siuntinėt. Taigi tų kolonėlių kaip purvo šiuo metu.
kas gali parestauruoti S30 garsiakalbius, suplysusios gumines membranos ar kaip jos ten vadinasi kur difuzorius su korpusu jungiasi
Manai tokį š verta restauruot ? Vos atsikračiau S30 garsiakalbiais po 15Lt/vnt. Ir tai teko siuntinėt po visos Lietuvos pakraščius, nors aš specialiai pigiai padariau, kad tik nereikėtų niekur siuntinėt. Taigi tų kolonėlių kaip purvo šiuo metu.
Aš pačias kolonėles už 20lt vnt pardaviau Siuntinėt neteko, bet kol atsirado pirkėjas - teko ilgokai luktelėti