|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 11 13, 21:27. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Garso stiprintuvai » Kondencatoriai garso stiprintuvui?
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
|
Kondencatoriai garso stiprintuvui? |
Parašytas: 2006 02 09, 22:21 |
|
|
|
Sveiki.Noriu pasisikeisti kondencatorius garso stiprintuvui sherwood ai-7010. Jame stovi 2 kondencatoriai po 8200uF. Dar yra uzrasas 80 WV,blank,black negative.(galiu jum atsiust foto del tikslesnes info,jei duosit email').ant kondencatoiu voltazas neparasytas. Pats stiprintuvas is tinklo ima 600w.
Ar galima butu deti didesnio talpumo kondencatorsius,ir ar butu jauciamas skirtumas?
pvz.
www.evita.lt
10000uFx100V (35x70) 31.00 lt arba
22000uFx63V (51x90) 60.00 lt
Gal galetumet patarti dar kokiu alternatyvu. Is anksto dekui. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2006 02 10, 11:54 |
|
|
|
noreciau nukrypti nuo temos ir paklausti, kas atsitiktu jei pajunktai i stiprintuva 4Om koloneles, jei stiprintuvas atkuria tik 8-16Om. Nenoriu kurti naujos temos nes visi labai pyksta.... |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2006 02 10, 12:30 |
|
|
|
tai jau isisaiskinau problema kodel sudege tranzai ir varzos nusprogo , o tai kiek kainuoja mazdaug tos varzos ir tranzai. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2006 02 10, 13:11 |
|
|
|
aciu visiems ,o ivyko taip kad sudege,bet nesupratau kodel tai paklausiau ar galetu taip buti ir istikruju tai tiesa buvau pasijunges s-30a koloneles kurios 4om o stiprekas sony atkuria 8-16om.tai stai kaip buvo. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2006 02 10, 13:18 |
|
|
|
Aš turėjau omeny,kad jeigu jau rašai,kad kažkas sudegė-parašyk aparato modelį,detalių tipą,o tada klausk kiek kainuos sutaisyti. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2006 02 10, 13:20 |
|
|
|
Kažkur 3 metus klausiaus Sony stiprintuvo, kuris skirtas dirbti su 8-16om apkrova, o jam buvau pajungęs 4om apkrovą. Ir net kelis vakarėlius prašokom. Taigi, ar sudegs stiprintuvas labai mažai priklauso nuo Omo dėsnio (te atleidžia man patsai Omas), o priklauso nuo sugebėjimo pasinaudoti "tyrele" mūsų kaukolėje (gink Dieve ne nuo kiekio, nes kiekis pas visus panašus). |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2006 02 10, 13:40 |
|
|
|
PAs mane Sony TA-AX500 Buvau pas taisytoja tai sake kad gali but kad buvo jis taisytas, bet nebaigtas [/b][/i] |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|
|