|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 11 05, 12:46. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Elektronika žaliems » MMORPG Lag'as
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
|
|
MMORPG Lag'as |
Parašytas: 2012 11 09, 15:02 |
|
|
|
Na, pirma tai atsiprasau, kad rasau apie zaidimus i elektronika zaliems, taciau nezinau jokio kito gero forumo, o elektronika zaliems populiariausia skiltis...
Taigi ne per seniausiai isirasiau zaidimus lineage 2 ir flyff. Abu sie zaidimai per mano kompiuteri ziauriai lagina kai judi ar pan., mano kompiteris bent du kart galingesnis uz abieju zaidimu recommended requirements. Padariau speed test, jis rase kad mano ping 5ms, download 75mbit/s upload 50mbit/s (biski nerealu, bet taip rase...). Man is tikruju keista kad sie zaidimai sunkiai veikia, nes internetas (puslapiai) kraunasi labai greitai, cstrike ping buna daugiausia 30, o normaliai 20, be to be problemu veikia nfs world.
Gal galit padet issiaiskinti problema. beje turiu routeri, o interneto tiekejas k-sistemos. |
|
|
|
|
|
MMORPG Lag'as |
Parašytas: 2012 11 09, 15:21 |
|
|
|
tai priklauso nuo serverio dar kur losi, pabandyk globala L2 |
|
_________________ Have a nice day! |
|
|
|
|
MMORPG Lag'as |
Parašytas: 2012 11 09, 15:34 |
|
|
|
Ta prasme yrasyti kita serveri ar kaip, o tuos kur prisijungus tai visus bandziau niekas nepasikeicia...
Ant flyff tas pats...
pamirsau pasakyti kad lol irgi gerai veikia... |
|
|
|
|
|
MMORPG Lag'as |
Parašytas: 2012 11 09, 15:41 |
|
|
|
Kompo specifikacijos neretai neturi beveik NIEKO BENDRO su tuo kaip jis greitai "sukasi"... Ypač pas tokius kaip tu, kurie neraukia ant jų beveik nieko... No offence... |
|
|
|
|
|
MMORPG Lag'as |
Parašytas: 2012 11 09, 17:14 |
|
|
|
testuojant reiketu pinginti ta lineage serveri o ne koki naudoti nors speed test puslapi. |
|
|
|
|
|
MMORPG Lag'as |
Parašytas: 2012 11 09, 17:18 |
|
|
|
uber pc kuris cs ant 20fps? gal pas tave intelio vga? tokie lagai buna tik kai buna daug veiksmo, ir retai susijes su internetu buna, kai lagina servas arba intikas tai sustoja zaidimas ir atkimba o ne pastoviai kibineja. panasiau kad kompas silpnas, parasyk specifikacijas. |
|
|
|
|
|
|
MMORPG Lag'as |
Parašytas: 2012 11 09, 20:27 |
|
|
|
Nesu as TOKS durnas, suprantu kad pinginti reikia lineage serveri, taciau neradau jo ipo, per daug ir neiskojau...
mano kompas nera toks lievas, vaizduske nvidia (neprisimenu modelio) ddr3 0.5 gb 65gb/s, cs-as eina ant 60fps (isspauciau daug daugiau, bet tingiu gilintis, o be to daugiau nei 30fps nepamatysi), taip pat nfs world ant auksciausios grafikos be jokio lago (su visais kitais nfs isskyrus the run kuris neveikia ant xp)...
Cia mano tecio kompas ir taip, jis yra netvarkingas, pripazystu, todel man ir reikia tai ispresti...
Be to flyff buvau paleides ant kompo su 1.6ghz procesorium, intel mobile (32mb), 512mb ram, lagino, bet tik minioje, o mano atvejis ant daug geresnio kompo nuolatinis lagas... |
|
|
|
|
|
MMORPG Lag'as |
Parašytas: 2012 11 09, 21:52 |
|
|
|
l2.ini faile buna uzkoduotas ip berots |
|
|
|
|
|
MMORPG Lag'as |
Parašytas: 2012 11 09, 23:11 |
|
|
|
Taigi suradau ta l2.ini, bet notepad++ nedekoduoja, paraso pradzioje versija, o po to kinietiskai ... |
|
|
|
|
|
MMORPG Lag'as |
Parašytas: 2012 11 09, 23:18 |
|
|
|
Susiradau kelis flyff ir viena lineage2, pinginau per cmd, jokio atsako, visi paketai dingo (request timed out), po 15min vel pabandziau tai lineage 180ms, o flyff vis tiek nieko, ka tai galetu reiksti? |
|
|
|
|
|
MMORPG Lag'as |
Parašytas: 2012 11 09, 23:39 |
|
|
|
gali buti kad neatsako i ping tas serveris
tokiu atveju galima bandyti su tracert tikrinti gretimus routerius
180ms tai gana daug
kip vyskata tas liginimas jei problema su internetu paprastai laginimas buna labai nepastovus. |
|
|
|
|
|
|
MMORPG Lag'as |
Parašytas: 2012 11 10, 00:54 |
|
|
|
jonciukelis rašo: |
Nesu as TOKS durnas, suprantu kad pinginti reikia lineage serveri, taciau neradau jo ipo, per daug ir neiskojau...
mano kompas nera toks lievas, vaizduske nvidia (neprisimenu modelio) ddr3 0.5 gb 65gb/s, cs-as eina ant 60fps (isspauciau daug daugiau, bet tingiu gilintis, o be to daugiau nei 30fps nepamatysi), taip pat nfs world ant auksciausios grafikos be jokio lago (su visais kitais nfs isskyrus the run kuris neveikia ant xp)...
Cia mano tecio kompas ir taip, jis yra netvarkingas, pripazystu, todel man ir reikia tai ispresti...
Be to flyff buvau paleides ant kompo su 1.6ghz procesorium, intel mobile (32mb), 512mb ram, lagino, bet tik minioje, o mano atvejis ant daug geresnio kompo nuolatinis lagas... |
Nereik čia išsisukinėt, ne TOKS durnas esi, bet vistiek nepakankamai protingas kad pats sugalvotum sprendimą
O tavo vaizdo kortos ir kelių "iš lempos" parametrų paminėjimas iš viso gerai pasako kas ir kaip...
Yra man atnešę kompus, kur stovi intel quad core, su rimtomis 256bit GPU, kalnu ramų ir t.t. o nesuka net CSS be lago... Problemos sprendimas dažnai nebūna toks paprastas kaip os perrašymas. Visi kiti egzotika su užbrick'intais biosais(arba bandė pats perrašinėt, kažką sudirbo arba dar kas), vaizdo kortos vidiniai draiveriai pažeisti, kreivas maitekas, šiaip kondikai pagedę ir t.t.
O pradžiai patarčiau tau OS perpūsti ir manau kad pasitaisytų daug kas... |
|
|
|
|
|
|
MMORPG Lag'as |
Parašytas: 2012 11 10, 09:25 |
|
|
|
Nu krc, kazko neisikerti, dar karta sakau kad problema su intiku(kazkuo toj srityj) jei butum bent maza daly protingas kokiu apsimeti bent krypti pasakytum...
Ant sio kompo veikia daugelis nauju zaidimu ant geriausios grafikos...
Crysis2, nfs shift...
O tai jau kai lineage neveikia taij jau uzbrikinti biosai ... |
|
|
|
|
|
MMORPG Lag'as |
Parašytas: 2012 11 10, 09:48 |
|
|
|
jonciukelis rašo: |
Nu krc, kazko neisikerti, dar karta sakau kad problema su intiku(kazkuo toj srityj) jei butum bent maza daly protingas kokiu apsimeti bent krypti pasakytum...
Ant sio kompo veikia daugelis nauju zaidimu ant geriausios grafikos...
Crysis2, nfs shift...
O tai jau kai lineage neveikia taij jau uzbrikinti biosai ... |
per letas pc lineage 2 zaidimui |
|
_________________ Visada buna pirmas kartas |
|
|
|
|
MMORPG Lag'as |
Parašytas: 2012 11 11, 16:11 |
|
|
|
Ba1tuks rašo: |
Nereik čia išsisukinėt, ne TOKS durnas esi, bet vistiek nepakankamai protingas kad pats sugalvotum sprendimą
O tavo vaizdo kortos ir kelių "iš lempos" parametrų paminėjimas iš viso gerai pasako kas ir kaip...
|
Ko tyli troli? |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |