|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 10 10, 00:37. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Telefonija, tinklai, ryšio elektronika » Maksimalus Wi-Fi signalo galingumas.
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Re: Maksimalus Wi-Fi signalo galingumas. |
Parašytas: 2012 11 01, 14:12 |
|
|
|
Standartinis Wi Fi galingumas 70mW. Bet jei tau patinka švitintis tai įkišk galvą į mikrobangę. Greičiau suveiks. Nors galva ir taip neveikia, nes nesupranta, kad padidinus tik siųstuvo galingumą niekas nepasikeis. |
|
|
|
|
 |
 |
Maksimalus Wi-Fi signalo galingumas. |
Parašytas: 2012 11 01, 16:15 |
|
|
|
Manau tau net užtektu geresne antena jam uždėti su didesniu stiprinimu, o ne vatini stiprintuvą. O jei antenos pakeitimas su didesniu stiprinimu nepadės, tai nusipirk antra tada jau ta maršrutizatorius ir naudok kaip kartotuvą, tada tikrai visi taškai namie bus padengti. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 11 01, 20:06 |
|
|
|
Antenai tai kaip ir tiktu, bet aš abejoju kad pas tave ant to maršrutizatoriaus tokia jungtis yra. Be to manau kad už kiek padoresne kaina galima surasti antena. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2012 11 01, 20:20 |
|
|
|
Kad nelabai yra stipresniu antenu, pagrinde 9-15dBi
Edit:
O telefe butina galingesne antena det? As suprantu taip, kad tiesiog modemas siuncia stipresni signala ir toliau veikia. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2012 11 04, 00:37 |
|
|
|
Na supranti tu mazdauk i ta puse, bet nevisai iki galo.
Matai WiFi tai nera vienpusis radijo rysys, kaip pvz: televizija ar radijas.
Jis veikia lygiai taip pat kaip mobilus telefonas, t.y. rysio nuotoliui didinti turi kelti tiek priimancio tiek siunciancio prietaiso galingumys ir(arba) jautrumus.
Turint "raumeni" kad Lietuvoje leidziamas galingumas iki 100mw, tai legaliau ir paprasciau, kaip jau kolegos ir minejo, pakeisti antena. Teisingai parinkta antena, kartais rysio nuotoli didina iki 10 kartu. Bet jai ir tai maza, sekantis zinksnis keisti pati aksespointa pvz. i toki kuris palaikytu "MIMO" technologija, jame jau gamykliskai bus pasistenkta maksimaliai ispausti tiek jautrumo tiek galingumo, nenusizengiant istatymams.
Dar vienas, jau paminetas varijantas, tai retransletorius. Sis metodas kogero pats pigiausias, tiesa tinklas darosi sudetingesnis ir jai pats visiskai zalias, sutrikus rysiui be pagalbos gali ir neapseiti.
Jai statysi stiprintuva, tai turi pasirupinti ir galingesne kompiuterio tinklo plokste, o jai sneka eina apie telefona, tai sitas varijantas isvis atkrenta. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2012 11 04, 13:04 |
|
|
|
Kompas mano kambaryje dar intika traukia puse velnio, telefonas galaxy s3 su wifi enegrijos taupymo rezimu isjunktu tik pagauna rysi, bet nebeprisijungia. Bandziau ir toki prikola, kad i kompa internetas ateina kabeliu, o per wifi adapteri skleidzia ji, bet veikia tik kol kompas ijunktas ir kompe internetu negali naudotis... |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2012 11 04, 15:38 |
|
|
|
z4ibas rašo: |
Kompas mano kambaryje dar intika traukia puse velnio, telefonas galaxy s3 su wifi enegrijos taupymo rezimu isjunktu tik pagauna rysi, bet nebeprisijungia. Bandziau ir toki prikola, kad i kompa internetas ateina kabeliu, o per wifi adapteri skleidzia ji, bet veikia tik kol kompas ijunktas ir kompe internetu negali naudotis... |
tai zinoma kad kompas duos wifi kol jis bus ijungtas,gera logika
siaip tai statyk tada dar viena routeri , arba normaliai kompa susikonfiguruok kad dalintu wifi pvz naudodamas jam tinkama softa kaip , virtual router,connectify ar mypublic wifi. Visos programos isbandytos ir veikia tiek win7 tiek xp ,tik gali reikti netframeworku.
Normaliai viska susitvarkius eis naudotis ir pc internetu ir pc skleis wifi ir eis naudotis irenginiais prijungtais prie kompo wifi. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2012 11 04, 16:10 |
|
|
|
Routerio antro nesinori statyt, laidai, vieta uzima, negrazu... Man kaip tik reikia, kad Wi-Fi butu kai kompas isjungtas Bent kai buvo senesni modinti windowsai, naudojau virtual router, tai ir kito kompo intiko nustatymu ten pridirbes buvo ir man veike tik ivedus komanda per cmd. Dabar windows 8, tai ziuresim kas gaunas cia. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2012 11 04, 16:45 |
|
|
|
Routerio antro nesinori statyt, laidai, vieta uzima, negrazu... Man kaip tik reikia, kad Wi-Fi butu kai kompas isjungtas Bent kai buvo senesni modinti windowsai, naudojau virtual router, tai ir kito kompo intiko nustatymu ten pridirbes buvo ir man veike tik ivedus komanda per cmd. Dabar windows 8, tai ziuresim kas gaunas cia. |
kokia vieta ? pasiemi ta lan laida kuris ateina i pc ir jungi i routeri ,jokiu papildomu laidu nereik apart routerio maitinimo blokelio ,susikonfigini routeri ir turi wifi kompe ir telefone.
P.s naudok normalius nemodintus windausus ir niekas tau nieko nepridirbs,nebent pats savo kreivom rankom. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2012 11 06, 21:02 |
|
|
|
Nesinori, tai ir nesivargink
Jei gali is pazystamu pasiskolinti antena didesne, juk kasantram name ir kastreciam bute stovi routeris Ysitikinsi, tada pirk. Jei nepades, darysies repiteri arba routeri, skirtumas: repiteriui nereikes laido iki routerio. Man geriausiai veikia visur kai routeris kaimynu name priesais manaji. Kitu atveju pirmame aukste tenka y rozete kisti kartotuva (repiteri) norint tureti interneta terasoje ar garze  |
|
_________________ Terapeutas = 1000 Gigapeutu  |
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|