|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 12 12, 21:08. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Autodiagnostika » vag com problema
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
|
vag com problema |
Parašytas: 2013 03 12, 20:46 |
|
|
|
Sveiki užsiregistraves senokai,bet nesireiskiu pakanka ir pasiskaityti protingu minciu.
Susiduriau su problema siunciaus vag com'a is kitaicu. Gryzo viskas 11,11 versija, bet kompaktas iskiles ir negaliu pamatyti kas ten viduje ir programa kokia dabar naudoti gal galit kas pagelbeti? Ka kur ieskoti ka naudoti, kad neugadinti kabelio interfeiso su kokiom neiskiom programom? Prasau pagalbos |
|
|
|
|
|
vag com problema |
Parašytas: 2013 03 12, 21:16 |
|
|
|
Rasyk tiem is kur siunteis, manau turetu padet. |
|
|
|
|
|
Re: vag com problema |
Parašytas: 2013 03 12, 23:26 |
|
|
|
Vytiss rašo: |
Sveiki užsiregistraves senokai,bet nesireiskiu pakanka ir pasiskaityti protingu minciu.
Susiduriau su problema siunciaus vag com'a is kitaicu. Gryzo viskas 11,11 versija, bet kompaktas iskiles ir negaliu pamatyti kas ten viduje ir programa kokia dabar naudoti gal galit kas pagelbeti? Ka kur ieskoti ka naudoti, kad neugadinti kabelio interfeiso su kokiom neiskiom programom? Prasau pagalbos |
atsiusk e-mail imesiu programa |
|
|
|
|
|
vag com problema |
Parašytas: 2013 03 24, 21:53 |
|
|
|
Sveiki norejau paklausti, ar tik man gal nesugebancim neveikia VCDS su windows x64 ar nemoku pasileisti? |
|
|
|
|
|
vag com problema |
Parašytas: 2013 03 24, 21:53 |
|
|
|
Sveiki norejau paklausti, ar tik man gal nesugebancim neveikia VCDS su windows x64 ar nemoku pasileisti? |
|
|
|
|
|
vag com problema |
Parašytas: 2013 03 24, 22:13 |
|
|
|
Vytiss rašo: |
Kam isikalbet sau hemoroju su tais Win7? Leisk ant XP, nes jei atitinkamo supratimo apie kompus ner tai turesi vargo. Kertantis sistemoi zmogelis zinau vargo su Autodata nes bande ant 64bit Win7 paleist. |
|
|
|
|
|
vag com problema |
Parašytas: 2013 03 24, 22:22 |
|
|
|
"Autodata" puikiai veikia naudojant "Windows 7 x64", kaip ir "VAG-COM". |
|
|
|
|
|
autodata |
Parašytas: 2013 03 25, 20:33 |
|
|
|
sveiki, gal kas galit padeti. Tiesa pasakius didelioj siknoj db esu, niekaip negaliu paleisti Ford Transit 2001m 2.0 TD neatstatau mietkiu gal galetumet kas turit auto data imest i skype? ar tiesiog parasyt sms susitartumem kur butu galima imest...jau menesi wargstu ir wistiek taspats... pakeiciau siurbli filtrus zwakes ir dar daug, kas tik sowe i galwa... nr +37065499533 Jonas. Dekui isanksto uz pagalba. |
|
|
|
|
|
vag com problema |
Parašytas: 2013 03 26, 16:55 |
|
|
|
Na nesu visai zioplas, bet si karta neina man to vago susitvarkyti. Pagrindine problema neturejau vargo pirkau laida is kitaicu, bet parejo su suluzusiu cd ir db vargstu... Negaliu pasileisti.... Kitaicas nieko neatraso....Vcds 11,11 versija leidziu bet man net kabelio nemato usb draivus blokuoja zodziu. Turiu viena laptopa ir jis 64 bit ir nlb noreciau del vago keisti kazka.... Padekit retai cia reiskiuos tik porotingu minciu paskaityti uzsuku.... |
|
|
|
|
|
|
Re: autodata |
Parašytas: 2013 03 26, 18:55 |
|
|
|
jonas333333 rašo: |
sveiki, gal kas galit padeti. Tiesa pasakius didelioj siknoj db esu, niekaip negaliu paleisti Ford Transit 2001m 2.0 TD neatstatau mietkiu gal galetumet kas turit auto data imest i skype? ar tiesiog parasyt sms susitartumem kur butu galima imest...jau menesi wargstu ir wistiek taspats... pakeiciau siurbli filtrus zwakes ir dar daug, kas tik sowe i galwa... nr +37065499533 Jonas. Dekui isanksto uz pagalba. |
http://depositfiles.com/files/7xri9a3nz |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|