Elektronika.lt
 2025 m. rugpjūčio 23 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 Forumas / + pokalbiai
 - Paieška forume
 - D.U.K. / Forumo taisyklės
 - Narių sąrašas
 - Registruotis
 - Prisijungti

Elektronika.lt portalo forumas

Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo. Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.

Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius, kurie nesilaiko forumo taisyklių. Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.

Dabar yra 2025 08 23, 22:12. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
 Forumas » Apsaugos ir valdymo sistemos » Konsultacija diplominiam darbui
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume

Puslapis 12
Pereiti prie 1, 2  Toliau
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Rodyti ankstesnį pranešimą :: Rodyti kitą pranešimą 
 Konsultacija diplominiam darbui
PranešimasParašytas: 2012 10 01, 13:18 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
aurimokas
Naujokas
Naujokas
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Sveiki visi.
Noreciau pasikonsultuoti su ismananciais apsaugos sistemas. Taigi situacija tokia, kad baigiamajam darbui reikia sukonstruoti ismaniaja apsaugos sistema, kuria galima butu stebeti ir valdyti ismaniajame telefone.
Pacia apsaugos sistema sudarys kazkokia centrale ir judesio, dumu, vandens bei duru atidarymo detektoriai. Taigi gal galetumete patarti kokia pigia centrale kuri galetu valdyti visus siuos detektorius ir interneto pgalba (wifi arba LAN) siustu duomenis i serveri ar duomenu baze, kuri butu prieinama per ismanuji telefona?
Is anksto dekoju Smile
 Re: Konsultacija diplominiam darbui
PranešimasParašytas: 2012 10 01, 13:35 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Babajuss
Senbuvis
Senbuvis
aurimokas rašo:
Sveiki visi.
Noreciau pasikonsultuoti su ismananciais apsaugos sistemas. Taigi situacija tokia, kad baigiamajam darbui reikia sukonstruoti ismaniaja apsaugos sistema, kuria galima butu stebeti ir valdyti ismaniajame telefone.
Pacia apsaugos sistema sudarys kazkokia centrale ir judesio, dumu, vandens bei duru atidarymo detektoriai. Taigi gal galetumete patarti kokia pigia centrale kuri galetu valdyti visus siuos detektorius ir interneto pgalba (wifi arba LAN) siustu duomenis i serveri ar duomenu baze, kuri butu prieinama per ismanuji telefona?
Is anksto dekoju Smile

Ar tu savam prote? Tokie reikalavimai ir žodis pigu nesiderina.

O be to jei tu nusipirksi tokia sistemą tai ką tau beliks daryti diplominiame darbe?

Ir jei jau galima nusipirkti tokią sistemą tai kokiai mokymo įstaigai tinka toks diplonimis darbas kur tik suparametruoti sistemą lieka?

PranešimasParašytas: 2012 10 01, 13:42 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
aurimokas
Naujokas
Naujokas
Man reik tik centrale pirkti Smile paciam reikia suprojektuoti telefono apps'a, duomenu baze kompiuteryje ir viska sujungti i viena bendrai veikiancia sistema. Esme kad signalizaciju salyje esu zalias ir klausiu kokia centrale labiausiai tinkama komunikuoti internetu TCP/IP tinklais (ne GPRS ar GSM). Detektoriu neskaiciuoju i kaina, o centralei yra skiriama iki 300lt. Tai pagal mane nera brangu. Brangu prasideda nuo 500lt Very Happy
Beto nereikia man kad ta sistema saugotu daug zonu, uztenka max 2-4 zonu, nes kiek ziurejau kainas, tai jos kyla nuo zonu skaiciaus
PranešimasParašytas: 2012 10 01, 14:17 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Evaldas_S
Veteranas
Veteranas
aurimokas rašo:
Man reik tik centrale pirkti Smile paciam reikia suprojektuoti telefono apps'a, duomenu baze kompiuteryje ir viska sujungti i viena bendrai veikiancia sistema. Esme kad signalizaciju salyje esu zalias ir klausiu kokia centrale labiausiai tinkama komunikuoti internetu TCP/IP tinklais (ne GPRS ar GSM). Detektoriu neskaiciuoju i kaina, o centralei yra skiriama iki 300lt. Tai pagal mane nera brangu. Brangu prasideda nuo 500lt Very Happy
Beto nereikia man kad ta sistema saugotu daug zonu, uztenka max 2-4 zonu, nes kiek ziurejau kainas, tai jos kyla nuo zonu skaiciaus

www.arevita.lt rasi ko tau reikia.
PranešimasParašytas: 2012 10 01, 14:21 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Babajuss
Senbuvis
Senbuvis
Tu optimistas:
va inim
centralė:
http://www.eproma.lt/product.php?id_product=1886

Tiksliau rinkinukas. Kai atrodo kad ji beveik įkandama.
Tavo poreikiams reikia dar tokio vieno niekniekio:
http://www.eproma.lt/product.php?id_product=1401

Gal koks Concept ar Paradox ir turi tokių dalykų plokštęs, bet kaina tikriausiai dar didesnis kosmosas bus.

Devėtą sistemą aš pirkau (su DSC PC585 centralę) už 80 litų.
Manau 50-150litų protinga kaina už kurią galima pirkti paprastą centralę.

Nebent bandyti skolintis kuo aš labai abejoju ar kas skolins.

Dar keletas variantų. Gali imti kokią DSC signalizaciją ir jungti prie jos išėjimų modulį. juos jungi prie kokios senobinio kompo LPT ar RS-232 per mikrovaldiklį ir pirmyn.

Kitas variantas imti kokia Paradox centralę ir per Winload monitoringą bandyti krapštyti duomenis.

Na abejais atvejais darbo darbo normaliai geram universitetiniam diplominiam. Taigi sekmės.

PranešimasParašytas: 2012 10 01, 14:21 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
caca
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
jei esi visai zalias, tai kam imtis tokiu temu? Ka jau temu neliko? Juk cia nieko protingesnio nepasiulysi ir nepadarysi. na nebent susipazinsi tik. Bet anksciau reikalaudavo projekto, kas reikstu tam tikra projektavima... Nezinau, bet man kazkiek keistoka.

PranešimasParašytas: 2012 10 01, 23:03 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
rikapas
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Visa ka tamsta nori apsaugos valdimas per mobilka, gali nusipirkti jau gatava sprendima, gamina lietuviai Eldes produkcija, centale gali valdyti per softa is androido, uzeik i tarkim BKgrupe, jie parodis kaip veikia ir nieko isradyneti nereikes. o jai nori del saves, tai tada sekmes, jai pagaminsi toki prieda dsc, paradoxui, manau gamintojai tavimi susidomes, ir turesi gerai apmokama darba Very Happy
PranešimasParašytas: 2012 10 04, 14:07 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
aurimokas
Naujokas
Naujokas
Sveiki dar karta. Taigi pasiziurejau ka cia pasiulete ir gana brangus sprendimas gavosi. Ieskojau kelias dienas panasiu sprendimu (nezinojau kad centrale dazniausiai buna "plika" ir reikia papildomo modulio palaikyti tcp/ip) Norejau pasikonsultuoti ka manote apie toki derini ir ar jis patenkintu mano lukescius?
Centrale: http://www.fimasales.lt/Apsaugos-sistemos/Centrales/PARADOX/Centrale-SP4000.html
TCP/IP modulis: http://www.slapukai.lt/index.php?route=product/product&filter_name=ip100&product_id=435

Centrales manuale rasoma kad si centrale dirba su moduliu, taciau idomu ar palaikys bent 5 ivairius daviklius, nes tokio dalyko neradau nei manuale nei aprasyme Embarassed

Is anksto dekui uz atsakymus Smile

P.S. I 300lt kaip norejau nebetelpu, taciau sprendimas pigesnis nei buvo pasiulytas pries tai Smile
PranešimasParašytas: 2012 10 04, 14:32 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Evaldas_S
Veteranas
Veteranas
aurimokas rašo:
taciau idomu ar palaikys bent 5 ivairius daviklius, nes tokio dalyko neradau nei manuale nei aprasyme Embarassed

Nu bet ir žioplas gi tu studentas. Centralė palaiko iki 4 (iki 8 kitokiu jungimu) zonų (kitaip galim sakyti daviklių grupių), kiekvienoje zonoje tų daviklių gali būti kiek nori. Daviklių skaičius teoriškai neribojamas.
Kad turėsi dar ir klaviatūrą, maitinimą ir daviklius susipirkti žinai ? Smile Visa tai kainuos dar kokius 200...300Lt.
Nemokėjimas brangiai kainuoja, jei nebūtum žioplas visa tai padarytum su kokiu mikrokontroleriu viso labo už kokius 100Lt. Juolab diplominiam darbui nereikia pristatyti pramoninio pavyzdžio daiktą atitinkantį visus standartų reikalavimus.
PranešimasParašytas: 2012 10 04, 15:49 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
aurimokas
Naujokas
Naujokas
Evaldas_S rašo:
aurimokas rašo:
taciau idomu ar palaikys bent 5 ivairius daviklius, nes tokio dalyko neradau nei manuale nei aprasyme Embarassed

Nu bet ir žioplas gi tu studentas. Centralė palaiko iki 4 (iki 8 kitokiu jungimu) zonų (kitaip galim sakyti daviklių grupių), kiekvienoje zonoje tų daviklių gali būti kiek nori. Daviklių skaičius teoriškai neribojamas.
Kad turėsi dar ir klaviatūrą, maitinimą ir daviklius susipirkti žinai ? Smile Visa tai kainuos dar kokius 200...300Lt.
Nemokėjimas brangiai kainuoja, jei nebūtum žioplas visa tai padarytum su kokiu mikrokontroleriu viso labo už kokius 100Lt. Juolab diplominiam darbui nereikia pristatyti pramoninio pavyzdžio daiktą atitinkantį visus standartų reikalavimus.

zonas tai as interpretavau kaip atskirus kambarius o ne daviklius Very Happy mano neisprusimas cia buvo sioj vietoj Very Happy as ne elektronika studijuoju, o kompiuteriniu sistemu inzinerija, todel labiausiai kreipiamas demesys diplominiame darbe butu kompiuterine duomenu baze kuri priimtu ivairius "log'us" is signalizacijos ir mobilioji aplikacija (android app'sas) kurios pagalba galima butu valdyti signalizacija ir gauti pranesimus apie nelaimes (isilauzimas, vandens/duju nuotekis ir t.t.). Signalizacija galima naudoti bet kokia, svarbu kad ji butu pasiekiama TCP/IP tinklais
PranešimasParašytas: 2012 10 04, 16:00 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Babajuss
Senbuvis
Senbuvis
Na esu matęs visą smart house projektą kaip diplominį. O signalizacija tai vienas iš sudedamųjų dalių to projekto.

Tik kad tais laikais kai mokiausi dar išmaniųjų nebuvo tai viskas buvo per mobilką arba internetą

Paskutinį kartą redagavo Babajuss, 2012 10 04, 16:02. Redaguota 1 kartą

PranešimasParašytas: 2012 10 04, 16:15 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
aurimokas
Naujokas
Naujokas
Babajuss rašo:
Na esu matęs visą smart house projektą kaip diplominį. O signalizacija tai vienas iš sudedamųjų dalių to projekto.

Tik kad tais laikais kai mokiausi dar išmaniųjų nebuvo tai viskas buvo per mobilką arba internetą

Taip, yra toks projektas Smile taciau pas mus ta visa protinga nama isskaide i dalis. Nereik tokio giganto kurti. Vieni daro ismaniaja sildymo sistema, kiti ismaniaja duru akute ir t.t. Smile svrbiausia kad butu panaudota igytos programavimo ir hardware+software sujungimo zinios
PranešimasParašytas: 2012 10 04, 17:24 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Babajuss
Senbuvis
Senbuvis
galima paklausti kokioj kontoroj tamsta mokaisi?

PranešimasParašytas: 2012 10 04, 17:48 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
AlgisL
Senbuvis
Senbuvis
jei tik diplominiam, tai imi Arduino Duemilanove w/Atmega328 ar kazka pagal skoni, jai tinkama Proto KIT ir papildai reikiamais priedais pajungti apsaugos daviklius, Nework ar Wireless Shield pasijungimui prie interneto, pasirasai keliasdesimt/keli simtai eiluciu ArduinoIDE.

minusai: gaunasi beveik tiek pat kiek gatava GSM signa su reikiamais navarotais. nepatirsi beveik jokiu kurybos kanciu, be to dar klausimas kaip i tai paziures destytuvas.

pliusai: pats kazko ismoksi ir poto galesi panaudoti praktikoje, liks ar galesi kam kitam parduoti Arduino komponentai, kurie tiks kitiems projektams.
destytuvas nesiknis, kad paemei gatava daikta ir bandai iskisti kaip savo kuryba.
PranešimasParašytas: 2012 10 04, 20:02 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Micro
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Eldes nusipirk jau yra sukure tokia funkcija gali valdyti per androida:)
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Pereiti prie 1, 2  Toliau

Forumo sistema: phpBB
 „Google“ paieška forume
 Kas naujesnio?
 Naujos temos forume

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

Sveiki ir ekologiški maisto produktai

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

„Mokslo sriuba“

www.matuok.lt - Interneto spartos matavimo sistema

Programuotojas Tautvydas – interneto svetainių-sistemų kūrimas

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

Draugiškas internetas

FS25 Tractors
Farming Simulator 25 Mods, FS25 Maps, FS25 Trucks
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS25 Mods
VAT calculator
VAT number check, What is VAT, How much is VAT
FS25 Mods
FS25 Harvesters, FS25 Tractors Mods, FS25 Maps Mods
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
FS25 Mods
FS25 Maps, FS25 Cheats, FS25 Install Mods
FS25 Mods
Farming Simulator 25 Mods,
FS25 Maps
ATS Trailers
American Truck Simulator Mods, ATS Trucks, ATS Maps
Football Training Kit
Football Training Equipment, Football Skills, Football Training
Reklama
‡ 1999– © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Turinys | Reklama | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina
Ets2 mods, Ats mods, Beamng drive mods
allmods.net
„MokslasPlius“ – mokslui skirtų svetainių portalas
www.mokslasplius.lt
Optical filters, UV optics, electro optical crystals
www.eksmaoptics.com
LTV.LT – lietuviškų tinklalapių vitrina
www.ltv.lt/technologijos/
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
FS22 mods, Farming simulator 22 mods,
FS22 maps