|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 12 03, 09:34. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Garso stiprintuvai » Nustojo groti radiotechnika y-101
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
|
Nustojo groti radiotechnika y-101 |
Parašytas: 2011 08 29, 16:05 |
|
|
|
Sveiki. Tai va šiandien pasijungiau gautą stiprintuvą radiotechnika y-101. Nusipirkau perėjimus ir din5 į 3.5 mm. Prijungiau prie pc jį. Prijungiau s30 kolonėles. Iškarto pasidarė keista kad jį įjungus reikia laukti kokias 3 minutes kol jis pradeda groti. Rėžimą nustatau "YHNB". Po kokių dviejų valandų klausymosi, vidutiniu garsu, garsas pasidarė triukšmingas, ir po kelių sekundžių dingo visai. Ir dabar jokio garso neišleidžia. Indikatorius vienas vaikšto kai muziką paleidi, bet tik tokie gyvybės ženklai. Kas galėjo nutikti? |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2011 08 29, 16:14 |
|
|
|
|
_________________ Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.
mane rasite: mano profilyje |
|
|
|
|
Parašytas: 2011 08 29, 16:19 |
|
|
|
Keisk visus El.lit. kondikus,paikes perlituok.Išvalyk nuo vorų ir tarakonų |
|
_________________ Kaunas Aleksotas, tel. 8681 65septyni 19 |
|
|
|
|
Parašytas: 2011 08 29, 16:21 |
|
|
|
Kad sugedęs tai aš kaip neišmanantis elektronikos pats supratau, bet galvoju gal atsiras koks su suo jau susidūręs, ir žinantis tikslią bėdą. Kagi, manau reikės ieškoti meistro. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2011 08 29, 16:23 |
|
|
|
tau jau pasakė ką pradžiai daryti. Taigi keisk. |
|
_________________ Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.
mane rasite: mano profilyje |
|
|
|
|
Parašytas: 2011 08 29, 19:43 |
|
|
|
Tiksliu bedu cia niekas tau nenurodys.Negi pats nesupranti?Per mazai informacijos gedimo apibudinimui.Nebent pasakytum nera anam taske tokios itampos,ktam taske tokios.As turejau minti aparato schema |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2011 08 29, 19:51 |
|
|
|
Lygiai toki pat remontaves, del VU meterio, tai jai viena ppuse rodo keisk mikre kur prie ekrano, evitoj 1.5lt kainuoja. Jai negroja- tikrink tranzus visus is eiles, ir beabejo pasikeisk elektrolitus. O kad lauki 3min kol isijungia- rele blogai veikia, problema arba konderiuose pre reliu arba paciose relese |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2011 08 29, 20:16 |
|
|
|
Taigi jis nori kad tiksliai pir6tu baksteltumėt kur bėda |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2011 08 29, 21:15 |
|
|
|
Nenoriu kad pirštu baksteltumėt. Nebūkim eiliniai lietuviai ir nepradėkim stumti:) Norėjau tik kad ant kelio užvestumėt. Gerai kai jūs nusimanot elektronikoj, o man ten viskas vienodai:) |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2011 08 29, 21:22 |
|
|
|
valentukas rašo: |
Nenoriu kad pirštu baksteltumėt. Nebūkim eiliniai lietuviai ir nepradėkim stumti:) Norėjau tik kad ant kelio užvestumėt. Gerai kai jūs nusimanot elektronikoj, o man ten viskas vienodai:) |
Ne, mes ne eiliniai lietuviai. Mes netik elektronikoj, bet ir chirurgijoj nusimanom. Galim jei nori, ką nors tau išoperuoti. Ir nesvarbu, kad dar niekada to nedarėm. Tu mus užvesi ant kelio, o mes pasistengsim. Kaip skamba. Ar tu prašai ne to paties? |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2011 08 29, 21:42 |
|
|
|
jaigu vienodai tau viskas, pirk nauja stipreka, nes remontas kainuos pas meistra tiek kiek tas stiprekas vertas. Pats nieko nepadarysi be ziniu |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2011 08 29, 21:53 |
|
|
|
Tau sakyta,keisk KONDIKUS,tai pirmas vaistas.Kas jie tokie ? -KONDIKAI .Visa kita ie6kok internete kas jie yra ,kaip atrodo ,kur + ,kur minus ir pan. A, dar yra toks daiktas kaip lituoklis . |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2011 08 30, 06:43 |
|
|
|
ačiū Dievui kad numirė Radiotechnika, bent sumažės rusiškų "čiūdų" šiam pasaulyje....galėsi įsigyti normalesnį stiprintuvą, o tai kanale 4 galiniai tranzistoriai ir 25 W tai didesnio absurdo nebuvo rasta, senais laikais iš 1 stiprintuvo buvo padaromi 2 ir su žymiai didesne išėjimo galia
išvada - jeigu jau numirė tai palaidok ir negrįšk atgal, koks senas resiveris (stiprintuvas su radija) pagal kokybę taip duoda kad ir kainos, www.skelbimai.lt yra už 80 Lt, o kondensatorių keitimas + remontas tiek pat ar net daugiau kainuos. |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2011 08 30, 12:27 |
|
|
|
Turiu toki stiprintuva. Panasiai buvo ir man...Atejo laikas kai pradejo jis man skleist smarkius triuksmus, kol galiausiai visai uzgeso. Pakeiciau elektrolitinius kondikus ir viskas susitvarke. Pats stipriakas kainavo 20lt, plius dar reikejo veliau sukist ~25lt ant kondiku. Gerai, kad yra zmoniu kurie garbina radiotechnikos slamsta, gal dar pavyks prakist uz 45lt ir atgaut pinigus Ateity susimeistrausiu su lm mikroschemom ir bus zymiai geriau |
|
|
|
|
|
|
Re: Nustojo groti radiotechnika y-101 |
Parašytas: 2011 08 30, 21:40 |
|
|
|
Prisijungė: 2011-08-29
Sveiki. Tai va šiandien pasijungiau gautą stiprintuvą radiotechnika y-101. Nusipirkau perėjimus ir din5 į 3.5 mm. Prijungiau prie pc jį. Prijungiau s30 kolonėles. Iškarto pasidarė keista kad jį įjungus reikia laukti kokias 3 minutes kol jis pradeda groti. Rėžimą nustatau "YHNB". Po kokių dviejų valandų klausymosi, vidutiniu garsu, garsas pasidarė triukšmingas, ir po kelių sekundžių dingo visai. Ir dabar jokio garso neišleidžia. Indikatorius vienas vaikšto kai muziką paleidi, bet tik tokie gyvybės ženklai. Kas galėjo nutikti? |
Prisijungė: 2011-08-29
darksky rašo: |
Turiu toki stiprintuva. Panasiai buvo ir man...Atejo laikas kai pradejo jis man skleist smarkius triuksmus, kol galiausiai visai uzgeso. Pakeiciau elektrolitinius kondikus ir viskas susitvarke. Pats stipriakas kainavo 20lt, plius dar reikejo veliau sukist ~25lt ant kondiku. Gerai, kad yra zmoniu kurie garbina radiotechnikos slamsta, gal dar pavyks prakist uz 45lt ir atgaut pinigus :D Ateity susimeistrausiu su lm mikroschemom ir bus zymiai geriau :) |
nenoriu nieko įžeisti, tik noriu paklausti forumiečių (ir elektronika.lt valdžios) - ar mums toks "forumas" tikrai "gyvybiškai neišvengiamas" ??? |
|
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|