|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 01 06, 14:53. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Energetika ir elektrotechnika » Skalbyklės vandens pašalinimo siurbliuko gedimas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
|
|
Skalbyklės vandens pašalinimo siurbliuko gedimas |
Parašytas: 2012 08 25, 14:15 |
|
|
|
Sveiki. Susidūriau su problema: automatinė skalbyklė nešalina vandens, girdisi stiprokas ūžimas. Išardęs pastebėjau, kad garsas sklinda iš vandens pašalinimo siurbliuko. Išardžiau siurbliuką, radau ten įkritusį plaukų segtuką, manau jis ir trukdė suktis varikliukui. Bet vėl surinkus siurbliuką nieko gero nebuvo, jis nesisuko, o tik mėgino suktis pirmyn atgal pirmyn atgal. Manau, kad varikliuko apvija nesudegusi, nes jis lyg ir bando suktis, tik nežino kurion pusėn. Gal žinote ar tokio varikliuko paleidimui naudojamas kondensatorius, galbūt tai jis neduoda pradžiai stipresnio sukimosi momenti? |
|
|
|
|
|
|
Re: Skalbyklės vandens pašalinimo siurbliuko gedimas |
Parašytas: 2012 08 25, 16:44 |
|
|
|
Algirc rašo: |
Sveiki. Susidūriau su problema: automatinė skalbyklė nešalina vandens, girdisi stiprokas ūžimas. Išardęs pastebėjau, kad garsas sklinda iš vandens pašalinimo siurbliuko. Išardžiau siurbliuką, radau ten įkritusį plaukų segtuką, manau jis ir trukdė suktis varikliukui. Bet vėl surinkus siurbliuką nieko gero nebuvo, jis nesisuko, o tik mėgino suktis pirmyn atgal pirmyn atgal. Manau, kad varikliuko apvija nesudegusi, nes jis lyg ir bando suktis, tik nežino kurion pusėn. Gal žinote ar tokio varikliuko paleidimui naudojamas kondensatorius, galbūt tai jis neduoda pradžiai stipresnio sukimosi momenti? |
Visų pirma- markės, foto, o tada bėdos, nes neaišku net, apie kurio amžiaus skalbiankę kalbi. |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2012 08 25, 17:25 |
|
|
|
Aš skaitinėjau buitinės technikos forumo temas apie automatines skalbykles, jų gedimus. Pagrindinis klausymas dabar - ar tam vandens siurbliukui reikalingas kondensatorius, galbūt jis sugedęs. Skalbyklė gal kokių 6 metų, BOSCH |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2012 08 25, 20:16 |
|
|
|
Aš skaitinėjau buitinės technikos forumo temas apie automatines skalbykles, jų gedimus. Pagrindinis klausymas dabar - ar tam vandens siurbliukui reikalingas kondensatorius, galbūt jis sugedęs. Skalbyklė gal kokių 6 metų, BOSCH |
Tai tu VIZUALIAI matai, ar tas konderis yra ar nėra??
Na ir klausimas- "gal blogas kondensatorius", bet jo NEMATAU
Aš kelis siurblius esu tvarkęs, ten konderių nebuvo, tai vadinamas variklis su ekranuotomis apvijomis |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2012 08 25, 20:27 |
|
|
|
Citata: |
Aš kelis siurblius esu tvarkęs, ten konderių nebuvo, tai vadinamas variklis su ekranuotomis apvijomis |
. Tiksliau su trumpai jungta apvija. Tai neizoliuotas varinis žiedas ties kiekvienu polium. Patikrink,ar nenutrūkes . |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2012 08 26, 19:02 |
|
|
|
Gal pirma išsiaiškink, kokių tipų varikliai tam naudojami, tada uždavinėsi ne tokius kvailus klausimus, o žinosi konkrečiai ko nori. |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|
|