Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 10 09, 02:35. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
sveiki , volvo s80 2,5T 2006m automato kompas TCM gavo vandens , nusipirkau padevėtą iš laužyno bet mano elektrikas jo neįveikia , gal atsirastu čia kas sugebėtu jį "pririšti" prie mašinos ? jei nepaslaptis kokiu būdu tai daroma ? nuskaitant proca ir perašant info ar lituojant ?
sostena sugebėjo pasiūlyti tik nauja kompa už 4500lt
sveiki , volvo s80 2,5T 2006m automato kompas TCM gavo vandens , nusipirkau padevėtą iš laužyno bet mano elektrikas jo neįveikia , gal atsirastu čia kas sugebėtu jį "pririšti" prie mašinos ? jei nepaslaptis kokiu būdu tai daroma ? nuskaitant proca ir perašant info ar lituojant ?
Na manau proco perlitavimas padetu.
tame ir beda kad is viso kompo tik procas parejes tad jo perkelineti nera reikalo , i mano kompa ilitavus svetima proca vistiek lieka nepriristas , tad galvoju kad vienintelis variantas nuskaityt proca ir info perkelti i sveika proca
procas su plaktuku nesudauzytas na mano elektrikas dabar tuo uzsiema, pagal ji procas nebutinai sugedes tiek kad jau nebutu imanoma jo nuskaityti su programatoriumi , sakykim cia labiausiai priklauso nuo to kas tame proce "parejo". skambinaus i klaipedos sostena tai atrodo kad pas juos priristi kompa nekiltu problemu , tik nevisai idomus dalykas vezti ta masina is siauliu i klp ir atgal , na bet nemazai sansu kad teks , nes siauliu sostenos ""perskystos"" blauzdos
procas su plaktuku nesudauzytas na mano elektrikas dabar tuo uzsiema, pagal ji procas nebutinai sugedes tiek kad jau nebutu imanoma jo nuskaityti su programatoriumi , sakykim cia labiausiai priklauso nuo to kas tame proce "parejo". skambinaus i klaipedos sostena tai atrodo kad pas juos priristi kompa nekiltu problemu , tik nevisai idomus dalykas vezti ta masina is siauliu i klp ir atgal , na bet nemazai sansu kad teks , nes siauliu sostenos ""perskystos"" blauzdos
Palauk tamsta nerasyk tokiu zinuciu , nes ar Siauliu ar Klaipedos , ar Vilniiaus dileriai tai tie patys zmones , kurie suristi i viena gordijaus mazga. Jie gauna Online infa ir uzsakymas kainos tos pacios .
Cia kitas klausimas ar pavyks . Pvz Siauliai nerizikuoja o Klaipeda zaidzia rusiska rulete -teks moketi kad ir nepavyks
Reikejo pries pirkdamas kompiuterio ECU pasikonsultuoti, o dabar komplektas is lauzyno
kad sostena tapati siauliuose ir klaipedoje tai as zinau , bet esme yra personale kuri sios istaigos turi ir ka jis sugeba , kiek tiesos nezinau bet VBS kad siauliu sostena neuzsiima tais rekalais nes nepadarius klijentui to ko reikia pinigu is jo negauna o svedai uz prisijungima prie serverio saskaita greitai israso
idomumo delei skambinaus dar ir i kauna , tai jie taippat problemu siame reikale nemato .