Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 10 09, 03:25. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
Pasirode naujas gramofono numeris.Savo laiku bent jau man padares didziule itaka,nors dabar daugiau perku del kolekcijos.Interneto laikais tapo gan nebeidomus.Pirkau spikarej.
koks jis tau naujas jei turi omeny 11nr,prieš beveik 2 mėn.pirkau,dabar nulėkiau kaip durnelis į kioską o tek špyga,aš ir galvoju nuo kada gramafonas taip dažnai eiti pradėjo...
gal dar kas galite kokia vieta isduoti vilniaus centre kur butu gramofonu...?
Visuose dideliuose prekybos centruose, to viruso pilna. IKI ir Rimi, tikrai yra.
_________________ Trys viename: 1.Visa nauja-gerai pamiršta sena! 2.Groja ne pinigai, tik be jų irgi negros! 3.Geriau groja,ar tik veikia kitaip?!!. Ir bendrai, JAU groja, ar TIK veikia?
Pasirode naujas gramofono numeris.Savo laiku bent jau man padares didziule itaka,nors dabar daugiau perku del kolekcijos.Interneto laikais tapo gan nebeidomus.Pirkau spikarej.
o tai cia rimtai tas gramofonas ant kurio almondo didele foto....??? ... 2 men senumo.
jeigu taip, tai gerb. dariusku neklaidink zmoniu su savo tokiom temom. &^#$ys
o tai cia rimtai tas gramofonas ant kurio almondo didele foto....??? ... 2 men senumo.
jeigu taip, tai gerb. dariusku neklaidink zmoniu su savo tokiom temom. &^#$ys
Buvau ką tik IKI,yra cik senas.
_________________ Trys viename: 1.Visa nauja-gerai pamiršta sena! 2.Groja ne pinigai, tik be jų irgi negros! 3.Geriau groja,ar tik veikia kitaip?!!. Ir bendrai, JAU groja, ar TIK veikia?