Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 09 19, 01:43. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
Sveiki, jus protingi zmones tai gal patartumet igyvendinti toki plana: noriu pajungti du akumuliatorius, vienas (pagrindinis) po kapotu o kitas (skirtas aparaturai maitinti) bagazineje ir noriu kad generatorius krautu abu akumus, bet tarpusavyje akumuliatoriai nesaveikatu turiu omeny kad vienas kito neiskrovinetu. Ar imanomas toks dalykas? lauksiu patarimu bet butu geriau kad jie butu kuo paprastesni Dekoju uz patarimus is anksto
_________________ Gyventi norisi, o gyventi geriau norisi dar labiau!
na pas mane yra generatorius 75A tai man atrodo kad turetu du akumus pakrauti, na bent jau as taip manau o del tu diodu tai kokius juos reiketu paimti?
_________________ Gyventi norisi, o gyventi geriau norisi dar labiau!
Sefaz,maanu su antru akumu saugiau,jei galinga aparatura (jei tikrai labai galinga ) Visgi jei paklausius muzikos miske nebeuzsikurtum.....
Nu nz .Matai as po miskus nevazineju.O jei tu mergas(ar ka kita) i miska veziesi muzono paklausyti,tai jau cia tavo problemos.Matai kai kas nevazineja po miskus su meaiskiais tikslais ir neiskyla problemos, kokios tau iskyla
_________________ auto saund instalation
867720800 Klaipeda
Sefaz,maanu su antru akumu saugiau,jei galinga aparatura (jei tikrai labai galinga ) Visgi jei paklausius muzikos miske nebeuzsikurtum.....
Man ant vasaros galo prasidejo panasus prikolai, sudroziau akuma per vasara, tai tekdavo paciam uzsistuminet kai nieko aplink nebudavo, tai patikek 1.9t swerencia tacka nejuokas uzsitumti, bet gerai kad benzas tai iskart beveik pagaudavo