|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 11 03, 13:50. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Kompiuteriai, jų priedai, periferija » Neisijungia kompas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 3 Pereiti prie 1, 2, 3 Toliau |
|
 |
Neisijungia kompas |
Parašytas: 2012 06 10, 07:38 |
|
|
|
|
| Pries tai kompas veike. Isvaliau dulkes,isemiau ramus,vaizdo plokste. Po dulkiu valymo kompas neisijungia. Ventiliatoriai sukasi,viskas kaip ir veikia,bet ekranas nieko nerodo. Idejau,ta pacia vaizdo plokste i kita PC,viskas veikia. Reiskia vaizdo plokste gera. Tikrinau ramus,judinau,klibinau,vistiek tas pats. Tiesa buvau netycia ijunges kompa be ramu,tai efektas lygiai toks pats,ekranas nieko nerode,bet ventiliatoriai sukosi. Kas galejo atsitikti? Is anksto dekoju. |
|
|
|
|
|
 |
Neisijungia kompas |
Parašytas: 2012 06 10, 08:17 |
|
|
|
|
Su dulkem dar kazka nuvalei.Stebuklu nebuna.Problemos aprasymas lygus - skaldau malkas bet neskyla,gal kas pasakys kodel...
Kai isrinksi vel viska,siulau atidziai ziuret kaip isrinkai ir kaip surenki. |
|
|
|
|
|
 |
Neisijungia kompas |
Parašytas: 2012 06 10, 09:16 |
|
|
|
|
Ko gero valei taip, kad nieko nenuvalei, tik nuėmei viršutinį dulkių sluoksnį ir nekontaktuoja ramai. Man ne karta po "kapitalinių" valymų taip yra buvę. Tada "ščyriai" išvalydavau ramų lizdus, gerai sukišdavau ramus ir viskas pasikurdavo. Kol kompas veikia niefig išrinkinėti dalimis, nusiurbei dulkių kilimą nuo plokščių paviršiaus, aušinimo angų ir užtenka.  |
|
_________________ Design for yourself, not for other people. Don't be afraid to try something. N.Pass |
|
|
|
 |
Neisijungia kompas |
Parašytas: 2012 06 10, 09:41 |
|
|
|
|
| Pabandyk monitorių pajungti į motininę plokštę, o vaizdo plokštės iš viso nebedėk. |
|
_________________ Pasaulyje nėra amžinų variklių, užtat amžinų stabdžių - pilna. |
|
|
|
 |
Neisijungia kompas |
Parašytas: 2012 06 10, 10:37 |
|
|
|
|
| Vidines vaizdo plokstes nera. Tik isorine,tai pajunkt nesigaus. |
|
|
|
|
|
 |
Neisijungia kompas |
Parašytas: 2012 06 10, 11:48 |
|
|
|
|
| O procesorių lietei? Jei taip pasižiūrėk ar procesorius sveikas t.y ar korpusas nepažeistas ar kojelės nenusilankste ar nenuluže. Aš kažkada turėjau AMD athlon kažkokį procesorių, tai po dulkių valymo neįsijungė nors viskas sukesi, tai apžiurėjas procesorių pamačiau kad proco kristalas pažeistas. |
|
|
|
|
|
 |
Neisijungia kompas |
Parašytas: 2012 06 10, 14:45 |
|
|
|
|
| Procesorius pas mane AMD ATHLON,kristalo skyle kampai,bet tik virsuje,apacioje atrodo sveiki. Ar gali but del to? |
|
|
|
|
|
 |
Neisijungia kompas |
Parašytas: 2012 06 10, 15:09 |
|
|
|
|
| necypsi kompas kai ijungi ? |
|
_________________ Teorija- kai žinai viską ir niekas neveikia
Praktika- kai viskas veikia, bet nežinai kodėl |
|
|
|
 |
Neisijungia kompas |
Parašytas: 2012 06 10, 15:10 |
|
|
|
|
| Doctor rašo: |
| Procesorius pas mane AMD ATHLON,kristalo skyle kampai,bet tik virsuje,apacioje atrodo sveiki. Ar gali but del to? |
Kristalo  |
|
|
|
|
|
 |
Neisijungia kompas |
Parašytas: 2012 06 10, 15:11 |
|
|
|
|
Esu turejes toki valytoja, kuris bandydamas sukisti atgal cpu su radiatoriumi ne tik puse koju aplauze, bet ir pati lizda sutrupino. Nebusi vienas is tu? |
|
_________________ Kam man daug žinoti? Jei daugiau žinau, tai daugiau ir užmirštu. O jei mažiau žinau, tai mažiau užmirštu. O jei mažiau užmirštu, vadinasi daugiau žinau. |
|
|
|
 |
Neisijungia kompas |
Parašytas: 2012 06 10, 15:16 |
|
|
|
|
| kaip jus kompus valot ? taigi pasiimi dulkiu siurbli praeini per kampus ir per radiatorius, vsio. kam ten tuos procesorius nuemineti. |
|
_________________ Teorija- kai žinai viską ir niekas neveikia
Praktika- kai viskas veikia, bet nežinai kodėl |
|
|
|
 |
Neisijungia kompas |
Parašytas: 2012 06 10, 19:52 |
|
|
|
|
Na pas mane, kai kristalo kampas nuskilo nebeįsijungė, reiks naujo procesoriaus arba naujos motinines su procu. Man kai buvo taip atsitike (prieš 2 metus) už
AMD Athlon procesoriu prašė 180Lt. Tai pagalvojau neapsimoka man jo tvarkyt tai nusipirkau nauja PC. |
|
|
|
|
|
 |
Neisijungia kompas |
Parašytas: 2012 06 10, 20:18 |
|
|
|
|
Kompas necypia.
Ne,neesu.
Ta kompa gavau,kaip neveikianti,jis kelis metus velnias zino kur gulejo ir dulkiu siurblys nesugebejo istraukt tokio kiekio dulkiu.
Na nezinau,as radau ebay uz 12$ toki pat,bet manau irgi neapsimoka jo taisyt. Kai turiu dar kelis leist veltui pinigus. |
|
|
|
|
|
 |
Neisijungia kompas |
Parašytas: 2012 06 10, 20:37 |
|
|
|
|
Kompas necypia.
Ne,neesu.
Ta kompa gavau,kaip neveikianti,jis kelis metus velnias zino kur gulejo ir dulkiu siurblys nesugebejo istraukt tokio kiekio dulkiu.
Na nezinau,as radau ebay uz 12$ toki pat,bet manau irgi neapsimoka jo taisyt. Kai turiu dar kelis leist veltui pinigus. |
Aaaa...A,dabar viskas daug aiskiau,pasirodo tas kompas niekados net ir neveike.Paprastai jei kompiuteris neveike pries valyma,dazniausiai jis neveiks ir po kazkokio valymo.Tokiais atvejais jie dazniausiai taisomi arba nurasomi...Prie ko cia valymai ir dasikasimai net iki procesoriaus kristalu...  |
|
|
|
|
|
 |
Neisijungia kompas |
Parašytas: 2012 06 11, 07:28 |
|
|
|
|
| Pries valyma kompas veike. Buvo sudeges maitinimo blokas,ji pakeiciau,kompas isijunge ir viskas buvo gerai. Po mano valymo numire. |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |