Elektronika.lt
 2025 m. sausio 22 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 Forumas / + pokalbiai
 - Paieška forume
 - D.U.K. / Forumo taisyklės
 - Narių sąrašas
 - Registruotis
 - Prisijungti

Elektronika.lt portalo forumas

Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo. Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.

Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius, kurie nesilaiko forumo taisyklių. Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.

Dabar yra 2025 01 22, 22:22. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
 Forumas » Elektronika žaliems » Televizoriaus samsung maitinimo blokas
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume

Puslapis 14
Pereiti prie 1, 2, 3, 4  Toliau
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Rodyti ankstesnį pranešimą :: Rodyti kitą pranešimą 
 Televizoriaus samsung maitinimo blokas
PranešimasParašytas: 2012 06 05, 17:13 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
remygalenkas
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Sveiki ponai.. Esu radio megejas bet toli grazu ne profas..
Detales pazystu, detaliu patikrinima su testeriu kiek galima moku...

Taigi o buvo taip: paskambino draugas ir paprase kad ateiciau uzmesti aki i samsungo televizoriu nes tas ijungus i tinkla nebeisijungia nei su pultu nei rankiniu budu zodziu sviesdiodis raudonas mirksi girdisi garsas kad lyg riele isijungia ir po mazdauk 2 cek. issijungia ir taip nonstop.

Na nesismulkinau ir atsukau korpusa kad uzmesti aki ir iskart maitinimo blike pamaciau 2 issiputusius kondencatorius. Dauk ziniu nereik suprasti kad kondikam kaput. nuotraukoja apibreziau kuriuos pakeiciau.

Bet esme dabar tokia kad esu uzsieni ir su dalim nekas+ sis maitinimo blokas impulsinis o mano zinios apie sio bloko veikimo principa ribotas. Bet esme ta kad issipute kondikai buvo 2200uf 10v o as neturejau tokio talpumo tai imeciau 3300uf 10v ir po sumontavimo atgal telikas visvien nepasileidzia.

Klausymas ar gali buti taip kad tokio tipo maitinimo blokuose turi didelia ytaka mano atveju didesne kondiku talpa? Ar visgi dar kur toliau beda ira jai taip gal galite man ant mano nuotraukos apibresti kur kapstytis toliau?

Paskutinį kartą redagavo remygalenkas, 2012 06 05, 22:50. Redaguota 1 kartą
PranešimasParašytas: 2012 06 05, 17:32 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
dusiata
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
siaip didesne talpa tinka, svarbu kad kondensatoriai butu "low ESR" tipo, taciau kaip rodo praktika kuri laika veikia ir su paprastais. jei jau buvo issiputusiu labai tiketina kad ir kiti prasti. Pakeisk visus saltojoje puseje esancius kondensatorius ir tikekis kad veiks. (aisku cia reiktu juos tikrinti ESR matuokliu)
PranešimasParašytas: 2012 06 05, 17:40 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
remygalenkas
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
dusiata rašo:
aisku cia reiktu juos tikrinti ESR matuokliu)

Ta prasmia ESR ? Tai koks spesal ar analog multimeters(su rodykle)? o gal elektroniniu(Digital Multimeters)?
PranešimasParašytas: 2012 06 05, 18:17 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
remygalenkas
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis

Zaliai apibreztus islitavau ir praskambinau su testeriu (analog multimeters(su rodykle)) jie geri!! Kur galetu but dar vezys pasleptas?? Smile
PranešimasParašytas: 2012 06 05, 18:26 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
SPX
Senbuvis
Senbuvis
dusiata rašo:
siaip didesne talpa tinka, svarbu kad kondensatoriai butu "low ESR" tipo, taciau kaip rodo praktika kuri laika veikia ir su paprastais. jei jau buvo issiputusiu labai tiketina kad ir kiti prasti. Pakeisk visus saltojoje puseje esancius kondensatorius ir tikekis kad veiks. (aisku cia reiktu juos tikrinti ESR matuokliu)

Aš monitoriuje prieš 3 metus sulitavau paprastus kondikus PSU, veikia monitorius iki šiol Smile Ardžiau dulkes pravalyti prieš kokį mėn, nei išsipūtę, nei pro apačią ištekėję. Man atrodo maitekui pofik kokie ten tie kondikai.

Dabar apie TV. Jeigu diodas mirksi, nebūtinai kondikai numirę. ir aplamai toks blokas, elektrolitų netiek jau ir daug. Būna variantų, kad daug mažesniame PSU kondikų sugrūsta tiek, kad net atsirinkti sunku kur koks nominalas. Aišku, reikėtų kiekvieno talpą tikrinti su ESR matuokliu, tada būtų aišku. Man panašiau, kad problema kitoje pusėje bloko Smile

PranešimasParašytas: 2012 06 05, 18:38 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
remygalenkas
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
SPX rašo:
dusiata rašo:

Aš monitoriuje prieš 3 metus sulitavau paprastus kondikus PSU, veikia monitorius iki šiol Smile Ardžiau dulkes pravalyti prieš kokį mėn, nei išsipūtę, nei pro apačią ištekėję. Man atrodo maitekui pofik kokie ten tie kondikai.

Dabar apie TV. Jeigu diodas mirksi, nebūtinai kondikai numirę. ir aplamai toks blokas, elektrolitų netiek jau ir daug. Būna variantų, kad daug mažesniame PSU kondikų sugrūsta tiek, kad net atsirinkti sunku kur koks nominalas. Aišku, reikėtų kiekvieno talpą tikrinti su ESR matuokliu, tada būtų aišku. Man panašiau, kad problema kitoje pusėje bloko Smile

Na diodu tilta iskart praskambinau jis geras. Diodus visus (juodus , stiklinius) pralekiau su testeriu irgi. Man itarimas kilo del didziausio kondiko 450v 220mf? Jis pts geras bet po atjungimo modulio ir ismontavimo man su mazesneis maitekais budavo kad ir po 2 ha. kondikai tokiose maitinimo saltiniuose budavo uzsikrovia ir juos butinai reikdavo iskrauti trumpinant o sis nieko kaip nebutu gaves maitinimo? Gal sioje schemoja jis automatiskai per kokia nors grandinia issikraudineja? Ar gal beda sioje puseje?
PranešimasParašytas: 2012 06 05, 20:16 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
remygalenkas
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
Na vyrai kur mintys?? Smile As juk nekomercijai tai bandau issiaiskinti nes jai sy iveiksiu tai ir mano vaiko eileja tik ten tas pac bet modelis kitas ir nera kondiku issiputusiu.
Taigi man labai svarbu pirma su siuo issiaiskinti Smile Visos viltys tik i jus profus Smile

Cia truputi ne i tema bet su jusu but gerai pamatuoti su ESR tai apsidejau klaustukais pradejau inete skaityti ir koum daugiau skaitau tuom labieau tikiu kad ir man to prietaiso reikia tad pradejau ieskoti bet suberto nenoriu radau kandidata met noriu kad kompetetingi forumo dalyvei tartu savo zody ar tai nebus pinigai i bala? Smile

Stai adreselis http://www.ebay.ie/itm/LCR-L-C-R-Z-D-Q-Meter-Tester-100Hz-120Hz-1k-Hz-0-25-/130680084702?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1e6d23d8de

bet nepamirstam pagrindine tema nuduses maitinimo saltinis Smile
PranešimasParašytas: 2012 06 06, 01:49 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
RVRSS
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Autoriau, atskirkim pirma skaudancas galvas nuo sveiku - neveikia butent jau pats maitekas ar visas telikas su siuo maiteku?
Jei maiteka pasijungt atskirai - jis duoda daugmaz teisingas itampas isejime?
(panasias i tas kur matyt yra isvardintos uzrasuose ant plokstes)
O prijungus prie nepasileidziancio teliko tos itampos kaip nors pakinta ar ne?

Priezastis bet kuriuo is siu atveju gali buti ta, kad pries tai kai konderiai buvo blogi ir neveike kaip turetu, kazkuri kita teliko (arba ir paties maiteko) dalis galejo gauti gerokai per didele impulsine itampa ir kas nors galejo nuo jos prasimusti, todel dabar net ir pakeitus konderius gerais telikas neveikia.

Kitas lengvesnis atvejis, kaip jau buvo cia mineta - ne visada konderiai aiskiai "prisipazista" esantys blogi savo issiputusiom virsunem, buna ir gerai isoriskai atrodanciu bet visgi viduje blogu - ypac tarp mazesniu gabaritu konderiu.

P.S. Kuriuose cia nelaiminguose uzsieniuose tokie sunkumai su detalem? Rolling Eyes

"Aš čia, gyva!"
(durnyno SHIT'o vardas - Lietuva)
PranešimasParašytas: 2012 06 06, 07:18 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
zigmas123
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
remygalenkas rašo:
Na vyrai kur mintys?? Smile As juk nekomercijai tai bandau issiaiskinti nes jai sy iveiksiu tai ir mano vaiko eileja tik ten tas pac bet modelis kitas ir nera kondiku issiputusiu.
Taigi man labai svarbu pirma su siuo issiaiskinti Smile Visos viltys tik i jus profus Smile

Cia truputi ne i tema bet su jusu but gerai pamatuoti su ESR tai apsidejau klaustukais pradejau inete skaityti ir koum daugiau skaitau tuom labieau tikiu kad ir man to prietaiso reikia tad pradejau ieskoti bet suberto nenoriu radau kandidata met noriu kad kompetetingi forumo dalyvei tartu savo zody ar tai nebus pinigai i bala? Smile

Stai adreselis http://www.ebay.ie/itm/LCR-L-C-R-Z-D-Q-Meter-Tester-100Hz-120Hz-1k-Hz-0-25-/130680084702?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1e6d23d8de

bet nepamirstam pagrindine tema nuduses maitinimo saltinis Smile

buna ir taip:::::

PranešimasParašytas: 2012 06 06, 08:55 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
remygalenkas
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
RVRSS rašo:
P.S. Kuriuose cia nelaiminguose uzsieniuose tokie sunkumai su detalem? Rolling Eyes

Airijoje Sad

RVRSS rašo:
P.S. neveikia butent jau pats maitekas ar visas telikas su siuo maiteku? Rolling Eyes

Na del teliko rasiau mirksi raudonas ledas ir spustelejus poltely ijungimo knopke telikas girdisi lyg isijunge keliom sekundem (rielyte suveikia) ir po to atsijungia (irele). Tel pac ekranas nespeja matomai isijungti jis visa ta laika buna juodas...

RVRSS rašo:
P.S. O prijungus prie nepasileidziancio teliko tos itampos kaip nors pakinta ar ne? Rolling Eyes

Deja telikas sunkus jis liko pas seimininka o maiteka islupau tam kad namie turiu priemones jo islitavimui, siokem tokiam testavimui ir aisku detales... Smile

RVRSS rašo:
P.S. Rolling Eyes
[/img]

Cia tai aisku geras!!Smile niekada nebuciau pagalvojas!!

Gerai as dar patikrinsiu pacius maziausius 10uF 50v nes tik jie ir liko netikrinti ir pasiziuresiu su itampom!!! Paskui atrasysiu ...
PranešimasParašytas: 2012 06 06, 09:26 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Evaldas_S
Veteranas
Veteranas
remygalenkas rašo:
Airijoje

Sunku ten žiūriu toje Airijoje. Gal grįžk ? Čia ir detalių yra ir meistrų normalių dar galima rast.
PranešimasParašytas: 2012 06 06, 09:39 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
zigmas123
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Evaldas_S rašo:
remygalenkas rašo:
Airijoje

Sunku ten žiūriu toje Airijoje. Gal grįžk ? Čia ir detalių yra ir meistrų normalių dar galima rast.

ten praktiskai niekas neremontuoja jai garantinis tai apkeicia kitu o jai po garantinio tai dazniausiai keliauja prie konteinerio o paskui į Lietuva

PranešimasParašytas: 2012 06 06, 10:39 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Evaldas_S
Veteranas
Veteranas
zigmas123 rašo:
ten praktiskai niekas neremontuoja jai garantinis tai apkeicia kitu o jai po garantinio tai dazniausiai keliauja prie konteinerio o paskui į Lietuva

Tai aš žinau, taip elgiasi Airiai, o imigrantai va kankinasi. Tai sakau, gal nėra taip gerai ten ?
PranešimasParašytas: 2012 06 06, 10:40 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
remygalenkas
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
Na cia ta tema galima dauk kalbeti, gerai cia tik airem o mus jie isnaudoja kaip negrus todel ir stengemes sunkei uzdirbtus daiktus nemesti bet suremontuoti Smile

I Lietuva tikrai ira noras gryzti bet kas ten manes laukia kai vos ne pencija i subine stuksi Smile

Na ikas del maiteko tai kondikai tikrai visi liuks(na bent testeris tai rodo).

Dabar dar per itampas praleksiu ir tada atrasysiu...
PranešimasParašytas: 2012 06 06, 10:53 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
zigmas123
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
remygalenkas rašo:
Na ikas del maiteko tai kondikai tikrai visi liuks(na bent testeris tai rodo).

Dabar dar per itampas praleksiu ir tada atrasysiu...

kaip matavai su testeriu???
ne viena karta buvo mineta kad reik pramatuoti kondiku ESR.

o saltu paikiu nesimato??

Forumo sistema: phpBB
 „Google“ paieška forume
 Kas naujesnio?
 Naujos temos forume

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

Sveiki ir ekologiški maisto produktai

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

Technologijos.lt

www.matuok.lt - Interneto spartos matavimo sistema

www.esaugumas.lt – apsaugok savo kompiuterį!

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

Draugiškas internetas

FS25 Tractors
Farming Simulator 25 Mods, FS25 Maps, FS25 Trucks
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS25 Mods
VAT calculator
VAT number check, What is VAT, How much is VAT
LEGO
Mänguköök, mudelautod, nukuvanker
Thermal monocular
Thermal vision camera,
Night vision ar scope,
Night vision spotting scope
FS25 Mods
FS25 Harvesters, FS25 Tractors Mods, FS25 Maps Mods
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
FS25 Mods
FS25 Maps, FS25 Cheats, FS25 Install Mods
GTA 6 Weapons
GTA 6 Characters, GTA 6 Map, GTA 6 Vehicles
FS25 Mods
Farming Simulator 25 Mods,
FS25 Maps
ATS Trailers
American Truck Simulator Mods, ATS Trucks, ATS Maps
Reklama
‡ 1999– © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Turinys | Reklama | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina
Script hook v, Openiv, Menyoo
gta5mod.net
FS25 Mods, FS25 Tractors, FS25 Maps
fs25mods.lt
Optical filters, UV optics, electro optical crystals
www.eksmaoptics.com
Reklamos paslaugos
SEO sprendimai

www.addad.lt
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
FS22 mods, Farming simulator 22 mods,