|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 07 25, 03:39. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Garso stiprintuvai » Kas gali suremotuoti Threshold 400?
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Re: stiprintuvas |
Parašytas: 2012 05 25, 14:37 |
|
|
|
pjonas rašo: |
Alytuj galima |
Na, kažkaip toloka važiuot. Gal kas Vilniuje atsiras, norintis uždirbt. |
|
|
|
|
 |
 |
Kas gali suremotuoti Threshold 400? |
Parašytas: 2012 05 26, 22:28 |
|
|
|
Nemažai audio gaminių po Vilniaus audio meistrų patenka pas mane.Savininkas paprastai pasako,kad Vilniaus meistrai atsisako juos remontuoti.Tada belieka paskutinis kelias - pas mane...
Iš mano praktikos galiu pasakyti,kad dažnai ir aš esu bejėgis ką padaryti,nes neapsimoka remontuoti - pigiau isigyti kitą gaminį...
Paskutinis gaminys buvo receiveris YAMAHA DSP - AX1.Vilniaus meistrai atsisakė,todėl pateko pas mane.Man apžiurėjus tą stiprintuvą - paaiškėjo,kad tikrai neapsimoka remontuoti.Teko jį mesti į šiukšlių dėžę,todėl liko pas mane,nors detalės sudėtos brangios ir jų yra nemažai.Todėl jis liks dėl detalių,kurios bus panaudotos kitiems gaminiams.
Todėl šiandien kiekvienas savininkas pats sprendžia ką daryti - remontuoti ar mesti lauk,nors nesenai tas stiprintuvas kainavo gan nemažus pinigus...
Viskas sensta,o ypač audio gaminiai,kurie prieš 5...6 metus kainavę 3000...4000lt - šiandien galima nusipirkti už kelis šimtus lt.
Todėl jaunimas ,kuris nežino tokių dalykų - dažnai užsirauna,o po to griaužia pirštus,kad sumokėjo brangiai,nors galėjo pigiai isigyti vieną ar kitą gaminį...
Nieko nepadarysi - visi mokosi iš savo klaidų....
Tai tiek trumpai apie klaidas šiandien audio pasaulyje. |
|
_________________ Gaminys gerai pagamintas. Jei galima geriau pagaminti, vadinasi, jis nebuvo gerai pagamintas. *W.* |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2012 05 26, 23:44 |
|
|
|
Daiktas ne visai eilinis.
Manyčiau jam minimaliai reiktų pakeisti visus kondes nes 30 metų ir A klasės 100W keptuvė įpareigoja:)
Kiek mano atmintis tempia šio ampo liga degantys saugikliai. Arba kitais žodžiais metai ir nepriežiūra. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2012 05 27, 11:30 |
|
|
|
w2art rašo:......manyčiau reiktu pakeisti visus kondes.........
------------------------------------------------------------------------------------
Jei gaminys,kaip sakote,yra neeilinis ir buvo kažkada pakankamai brangus,tai paprastai kondikai irgi būna sudėti geri.
Pas mane nesenai buvo stipras J.E.Sugden clas A gamintas apie 1960 metus.Visi kondikai - mažo ir didelio talpos - buvo normos ribose,nors maitinimo ir įšėjimo į akustiką kondikų viršus šalia kontaktų buvo matyti 3..4 mm. aukščio kalneliai,kurie panašūs buvo į gamtoje senai išsiveržusius vulkanus ( panašūs vienas prie vieno).
Žinoma,pirma mintis,buvo juos keisti.Bet gerai žinomas Lietuvoje audio profas patvirtino ( jis tai gerai žino tokius dalykus),kad viskas tvarkoje yra su tais kondikais - aš juos palikau .
Tai tiek trumpai dėl kondikų keitimo. |
|
_________________ Gaminys gerai pagamintas. Jei galima geriau pagaminti, vadinasi, jis nebuvo gerai pagamintas. *W.* |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2012 05 27, 16:54 |
|
|
|
w2art rašo: |
Daiktas ne visai eilinis.
|
Taip, bet šiuo atveju bus nukepęs kuris nors iš tranzų, nebūtinai galinis. Pakeitus tranzą (aparatas remontui nepatogiai sukonstruotas, sakyčiau) teks labai komplikuotu būdu išstatyti ramybės srovę, pagal paties Nelson Pass rekomendacijas. Šitai yra aprašyta. Žodžiu, darbas ne bet kam. |
|
|
|
|
 |
 |
 |
Parašytas: 2012 05 29, 14:01 |
|
|
|
*Wytas* rašo: |
Nemažai audio gaminių po Vilniaus audio meistrų patenka pas mane.Savininkas paprastai pasako,kad Vilniaus meistrai atsisako juos remontuoti.Tada belieka paskutinis kelias - pas mane...
Iš mano praktikos galiu pasakyti,kad dažnai ir aš esu bejėgis ką padaryti,nes neapsimoka remontuoti - pigiau isigyti kitą gaminį...
Paskutinis gaminys buvo receiveris YAMAHA DSP - AX1.Vilniaus meistrai atsisakė,todėl pateko pas mane.Man apžiurėjus tą stiprintuvą - paaiškėjo,kad tikrai neapsimoka remontuoti.Teko jį mesti į šiukšlių dėžę,todėl liko pas mane,nors detalės sudėtos brangios ir jų yra nemažai.Todėl jis liks dėl detalių,kurios bus panaudotos kitiems gaminiams.
Todėl šiandien kiekvienas savininkas pats sprendžia ką daryti - remontuoti ar mesti lauk,nors nesenai tas stiprintuvas kainavo gan nemažus pinigus...
Viskas sensta,o ypač audio gaminiai,kurie prieš 5...6 metus kainavę 3000...4000lt - šiandien galima nusipirkti už kelis šimtus lt.
Todėl jaunimas ,kuris nežino tokių dalykų - dažnai užsirauna,o po to griaužia pirštus,kad sumokėjo brangiai,nors galėjo pigiai isigyti vieną ar kitą gaminį...
Nieko nepadarysi - visi mokosi iš savo klaidų....
Tai tiek trumpai apie klaidas šiandien audio pasaulyje. |
Nu jo, kur čia nepasiliksi 10vnt. PCM1704 :  |
|
|
|
|
 |
 |
|
 |
|
 |