Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 03 08, 19:27. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
Sveiki, norėčiau paklausti, gal kas žinosit, man reikalingas toks prietaisas kad jį būtų galima prijungti prie PC į tą prietaisą įstatyti SIM koretelę ir į jį skambinant pokalbį įrašinėti į PC. Ar toks įrengints yra ir kaip jis vadinasi? Kas atlieka tokia funkciją? p.s. taip, aš nelabai gaudausi elektronikoje
pradedant paprasta mobilke, baigiant specializuotais irenginiais.
esme cia kitame - nesankcionuotas sekimas gali tureti pasekmes, o ir tokiu budu surinkti irodymai gali atsisukt pries pati, ypac ivertinus korupcijos mastus tam tikruose sluoksniuose.
Sveiki, norėčiau paklausti, gal kas žinosit, man reikalingas toks prietaisas kad jį būtų galima prijungti prie PC į tą prietaisą įstatyti SIM koretelę ir į jį skambinant pokalbį įrašinėti į PC. Ar toks įrengints yra ir kaip jis vadinasi? Kas atlieka tokia funkciją? p.s. taip, aš nelabai gaudausi elektronikoje
O kam į PC? juk pats telefonas gali tai atlikti, o paskui persikeli viską į PC.
Esmė tame, man reikia pasidaryti taip: aš paskambinu per telefona į šį įrenginė (vadinsiu jį modemu????) tada įrenginys tai kas yra sakoma streamina į PC kažkokią programą ir ta programa apdoroja ir atitinkamai priima tam tikrus sprendimus. Na gal nelabai aišku...