Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 05 07, 18:13. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
Radau uzsigulejusius pas save siukslyne radijo modulius is senu rageliu (panasiai is tokiu)->
Moduliai -->>
Noreciau pabandyt "idarbint" as juos vienoj sistemoj,bet kilo klausimas kaip juos pajungt Man pilnai pakanka viena paleist RX rezimu kita TX rezime.Gal kas esat isstudijave toki moduliuka?
Fyskute atrodo taip -->>Bet ji manau butu naudinga tik maitinimui pajungti
Radau uzsigulejusius pas save siukslyne radijo modulius is senu rageliu Bet ji manau butu naudinga tik maitinimui pajungti
Šiuose moduliuose su dažnio sintezatoriais skaitmeniniu būdu per nuoseklų interfeisą (ko gero I2C) iš valdančio centrinio MCU nustatomas dažnis. Be tos skaitmeninės dalies šių modulių neužkursi.
Internete yra (aš turiu popierinę) rusiška knyga apie radiotelefonų remontą, gali joje pasižiūrėti.
Radau uzsigulejusius pas save siukslyne radijo modulius is senu rageliu Bet ji manau butu naudinga tik maitinimui pajungti
Šiuose moduliuose su dažnio sintezatoriais skaitmeniniu būdu per nuoseklų interfeisą (ko gero I2C) iš valdančio centrinio MCU nustatomas dažnis. Be tos skaitmeninės dalies šių modulių neužkursi.
Internete yra (aš turiu popierinę) rusiška knyga apie radiotelefonų remontą, gali joje pasižiūrėti.
Tai tada nafig,pasilaupyt is ju aukstadaznius tranzus ir mest pofig...
as tai nemaau dideles problemos panaudoti procesoriu
bet dar klausimas ar tie modulia yra abu is ragelio, jei taip tada nieko nesigaus nes baze ir ragelis durba skirtingais dazniais kad galetu vienas kita priimti vienu metu
bet dar klausimas ar tie modulia yra abu is ragelio, jei taip tada nieko nesigaus nes baze ir ragelis durba skirtingais dazniais kad galetu vienas kita priimti vienu metu
Jei nematai problemos panaudoti procesorių tai kokia problema su procesoriumi nustatyti reikiamus dažnius ?
Tie sudeliai is vieno komplekto,t.y. vienas is ragelio kitas is bazes kuri buvo skirta tam rageliui.Jie vizualiai visiskai identiski.Gaila ant ju nieko neraso,tad nera kaip pagooglint kas ir kaip ten yra.
Digix rašo:
ten prie antenos stovi diplekseris kuris nepraleis kitokiu dazniu, gal ji perlitavus atbulai kazkas pavyktu.
Bet tiek toli pareguliuoti daznio turbut irgi nepavyks reikes derinti rites ar kazka tokio.
Jei man pavyktu ji paleist,tai koks tikslas man reguliut ta dazni?Man tiks ir tas kuriuo dirbo tas ragas daznis.Juolab kad prietaisas kuriame galvoju as ji panaudot suveikinetu labai retai ir tai porai sekundziu...
as buvau kazkada pajunges tokius modulius jei ga gali net rasti programa kuri tai padarytu
tik ten valdymas ne i2c o SPI turbut kiek lengviau igyvendinamas nei i2c
o del uzrasu ant ju diplekserio filtru parasyta kokias daznias dirba viskas
beje jei nenori su pll dirbti galima pameginti varikala pakeisti paderinamu kondnsatorium ir sureguliuoti notimus daznius atsuktuvu, bet tada reikes daznomacio ir stabilumas bus prastas
as buvau kazkada pajunges tokius modulius jei ga gali net rasti programa kuri tai padarytu
tik ten valdymas ne i2c o SPI turbut kiek lengviau igyvendinamas nei i2c
o del uzrasu ant ju diplekserio filtru parasyta kokias daznias dirba viskas
beje jei nenori su pll dirbti galima pameginti varikala pakeisti paderinamu kondnsatorium ir sureguliuoti notimus daznius atsuktuvu, bet tada reikes daznomacio ir stabilumas bus prastas
...Tie sudeliai is vieno komplekto,t.y. vienas is ragelio kitas is bazes kuri buvo skirta tam rageliui.
Jeigu jų nebūtum išardęs, būtum turėjęs tą ryšio kanalą (žinoma, jeigu bazė nebuvo „atšokus“ nuo ragelio)...
O dabar – jau nebe.
Na, o jeigu čia reikia ką nors įjungt/išjungt, tai ar nebūtų pigiau/paprasčiau įsigyti tokį bevielį jungiklį, kokius čia pardavinėjaegipas Atstumas, žinoma, nedidelis, bet ir paprasta, kaip du pirštus...
...Tie sudeliai is vieno komplekto,t.y. vienas is ragelio kitas is bazes kuri buvo skirta tam rageliui.
Jeigu jų nebūtum išardęs, būtum turėjęs tą ryšio kanalą (žinoma, jeigu bazė nebuvo „atšokus“ nuo ragelio)...
O dabar – jau nebe.
Na, o jeigu čia reikia ką nors įjungt/išjungt, tai ar nebūtų pigiau/paprasčiau įsigyti tokį bevielį jungiklį, kokius čia pardavinėjaegipas Atstumas, žinoma, nedidelis, bet ir paprasta, kaip du pirštus...
Neatsimenu kas ten buvo nutike bet baze buvo uzlinkus nepataisomai.Taigi viska isteskiau lauk,tik kazkokokiu minciu vedamas nutariau issimti tuos modulius,kurie gulineja tai sian tai ten koki 15m.
O dabar – jau nebe.
Neatsimenu kas ten buvo nutike bet baze buvo uzlinkus nepataisomai.Taigi viska isteskiau lauk,tik kazkokokiu minciu vedamas nutariau issimti tuos modulius,kurie gulineja tai sian tai ten koki 15m.
nusiperki vikinge kita radiotelefona uz 8 lt ir panaudoji...