|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2026 01 13, 06:44. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Autodiagnostika » Vectra c 2003 skydelio problemos help
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
 |
Vectra c 2003 skydelio problemos help |
Parašytas: 2009 11 18, 19:46 |
|
|
|
|
Sveiki, gal kas galite padeti atsitiko tokia problema automobiliui Vectra C 2003 m dizelis pajunge diagnostika OP-Com (made in chine) nutrine klaidas nuresetino Oil ir t.t. Ir po visu situ bajeriu nustojo veikti skydelis tiksliau neberodo automobilio greicio, tik tachometras veikia. Kas galejo atsitikti?. Padarem preitaisu testa viskas juda kuo puikiausiai, o vaziuojant 0 km/h.
Gal dabar reikalinga kokia adaptacija ar dar kas nors? Jei kas zinot pagelbekit , nes su OP-COM esu zalias....[/url] |
|
_________________ skype: kombinacija2 |
|
|
|
 |
 |
Re: Vectra c 2003 skydelio problemos help |
Parašytas: 2009 11 18, 21:32 |
|
|
|
|
| algis.k rašo: |
Sveiki, gal kas galite padeti atsitiko tokia problema automobiliui Vectra C 2003 m dizelis pajunge diagnostika OP-Com (made in chine) nutrine klaidas nuresetino Oil ir t.t. Ir po visu situ bajeriu nustojo veikti skydelis tiksliau neberodo automobilio greicio, tik tachometras veikia. Kas galejo atsitikti?. Padarem preitaisu testa viskas juda kuo puikiausiai, o vaziuojant 0 km/h.
Gal dabar reikalinga kokia adaptacija ar dar kas nors? Jei kas zinot pagelbekit , nes su OP-COM esu zalias....[/url] |
matyt dampas skydelyje susikreivino ... iekok dampo is tokio skydelio perasysi ir veiks. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 11 18, 22:06 |
|
|
|
|
| Klausimas dar , o kaip ta dampa perasyt su OP-COM imanoma? (jauciu ,kad ne). Gal ira minciu ,kur jieskoti dampo? |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 11 18, 22:19 |
|
|
|
|
| algis.k rašo: |
| Klausimas dar , o kaip ta dampa perasyt su OP-COM imanoma? (jauciu ,kad ne). Gal ira minciu ,kur jieskoti dampo? |
Perasyti programatoriumi , ten 93c66 epromas.O dampa ieskoti pas tu kas uzsiima ridos koregavimu , ar forumuose. Parasyk tikslu skydelio pavadinima paieskosiu ir pas save. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 11 18, 22:41 |
|
|
|
|
Dar vienas durnas klausimas , bet ka darysi visi pradzioj bunam zali
kaip suzinoti tikslu skydelio pavadinima?, reikt tikriausiai lupt lauk? ziuret kokiu sr. numeriu? ar galima su diagnostika matyt ?
Is karto tau "liuxx" didelis dekui uz kantrybe.
Vel durnas klausimas ,kaip tiksliai apibudinti kas ira "dampas"?  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 11 19, 00:07 |
|
|
|
|
Skydelio nr buna parasytas ant popierelio ir uzklijuotas ant skyduko. Pamatysi tik isemes.
Dampas yra tai, kas irasyta EEPROM'e. Panasiai kaip kompo BIOS. |
|
_________________ Kuo daugiau meistru, tuo daugiau darbo:)
CARCHIP Ltd |
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 11 19, 07:27 |
|
|
|
|
Su tokiu daiktu neperasysi. reikia programatoriaus kuris palaiko 93c serijos epromus. xprogas, wiliemas , orange , pony ir panasiai.. O kilometrazas bus toks koks yra "donoro " dampe. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 11 19, 11:17 |
|
|
|
|
Supratau aciu, vadinasi reiks ieskoti jauno donoro , del programatoriaus taip pat supratau,dekui.
Klausimas dar vienas : kaip pakoreguoti "donoro" dampa(jei prabeges daug) bent, kad jau kilometrazas nebutu didesnis koks buvo?
Gal su kokiu HEX editoriumi? |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 11 19, 11:25 |
|
|
|
|
Nepadejo klemas laikem visa diena.
Skydelio pavadinima suzinosiu pirmadieni , tada "liuxx" prasysiu tavo pagalbos , kad paieskotum pas save dampo
Dar vienas klausimas iskilo jeigu as (cia tik pamastimas ) ideciau kita toki pat skydeli is kitos vectros c tarkim prabegusios 100000km ar neprisides prie sito skydelio mano skydelio kilometrazas? Tarkim pas mane buvo 100000km + naujo skydelio km = 200000km  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 11 22, 14:22 |
|
|
|
|
Siai masinai kilometrazas nesisumuoja tad buk ramus tad su kokiu kilometrazu idesi skydeli toki ir rodys jis
beje parasyk savo e-mail tai atsiusiu visa kalna dampu vectra c tik turek kantrybes tiek ju isbandyti  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 11 22, 17:02 |
|
|
|
|
| Vilius rašo: |
Siai masinai kilometrazas nesisumuoja tad buk ramus tad su kokiu kilometrazu idesi skydeli toki ir rodys jis
beje parasyk savo e-mail tai atsiusiu visa kalna dampu vectra c tik turek kantrybes tiek ju isbandyti  |
sveiki norejau paprasyti jai nesunku permesk ir man dampu tuos failiukus buciau dekingas. Man panasi situacija nutiko su bmw gal ten rasciau reikalinga irgy info, mano ameil butu Markus_lt@yahoo.co.uk dekui tau is anksto. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2009 11 22, 17:09 |
|
|
|
|
| Auto4you rašo: |
sveiki norejau paprasyti jai nesunku permesk ir man dampu tuos failiukus buciau dekingas. Man panasi situacija nutiko su bmw gal ten rasciau reikalinga irgy info, mano ameil butu Markus_lt@yahoo.co.uk dekui tau is anksto. |
Radau dar XPROG programatoriu manau kai kam pravers dadedu linka http://www.tmt.lt/xprog_en.html |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2009 11 22, 17:18 |
|
|
|
|
Radau dar XPROG programatoriu manau kai kam pravers dadedu linka http://www.tmt.lt/xprog_en.html |
Ir dar vienas ISP Programmer http://dybkowski.net/pages/en/electronic-projects/software/2-isp
Tik atsirinkit kam ko reikia istikruju nes as nzn ar jie yra tinkami ir geri. |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |