|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 01 04, 02:25. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Įvairūs » Žinutė nuo slyvkos
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
|
Žinutė nuo slyvkos |
Parašytas: 2012 03 24, 19:46 |
|
|
|
Nuo "slyvka" gavau žinutę
Citata: |
sakai siki kitu temose , greit trini ir kuries savo |
.Ar yra daugiau taip manančių apie mane? O gal ne aš vienas gavau tokį "perliuką" ? |
|
|
|
|
|
Žinutė nuo slyvkos |
Parašytas: 2012 03 24, 20:00 |
|
|
|
Labai teisingai parašyta!
P.S. Nebūk stukačius Vat užstumtų su kasantru žodžiu necenzūriniu, apibūdinančių tavo išvaizdą, pomėgius, statusą ir kitus "skiriamuosius bruožus" - va tada manau reiktų pasidalinti su forumiečiais nepraustaburnių vardais
O dabar matau tik vieną, pakankamai toleruotina žodį "šiki", ir to dar šveplą |
|
|
|
|
|
Re: Žinutė nuo slyvkos |
Parašytas: 2012 03 24, 21:46 |
|
|
|
Vikis rašo: |
Nuo "slyvka" gavau žinutę |
Paverk tyliai kamputyje ir praeis.
P.S. na kas per vyrai šiais laikai ? Jei kas nx pasiunčia tai vietoj to kad duotų į snukį eina pasiguost į forumus. |
|
|
|
|
|
Žinutė nuo slyvkos |
Parašytas: 2012 03 24, 21:52 |
|
|
|
Viki, reikėjo atsakyt tam storui tuo pačiu, kad pasigausi ir į galvą duosi Taip būtų įdomiau Įdomų ką tada jis būtų pasakęs
O, šiaip tai dėl rašinėjo ima į širdį, tai to problemos |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2012 03 24, 22:11 |
|
|
|
Nieko čia blogo nematau,be to tavo citata neišsami,ji bemaž nieko nesako kas ten tarp judviejų negerai,tik...neverta tokias tikrai privačias "paslaptis' afišuoti- visa tai apaugs tik "maurais" jei ryžaisi paleisti į "eterį".linkėčiau abiems nekedenti viešai savo plunksnų, nes abu pasijausit nesmagiai. Skundikas pas mus LT skamba paniekinamai,nors mano supratimu taip iškreiptai slopinama žmogaus teisė pareikšti nepasitenkinimą tuo ar kitkuo.Įsivaizduokit kad visi absoliučiai skundžiame..tai gyventume žymiai geriau, nes banditai bijotų atvirai plėšikauti, valdininkai vogti,gydytojai ir visi kurie gauna kyšius bijotų imti.Duodantis bijotų duoti.Baigtųsi nelegalios statybos,nelegalūs darbai, pinigai...Pavariau aš čia ar ne? |
|
_________________ Kaunas Aleksotas, tel. 8681 65septyni 19 |
|
|
|
|
|
Žinutė nuo slyvkos |
Parašytas: 2012 03 24, 22:28 |
|
|
|
Citata išsami ir visa . Tik nesuprantu , kam tokias nesąmones rašinėti . |
|
|
|
|
|
Žinutė nuo slyvkos |
Parašytas: 2012 03 24, 22:34 |
|
|
|
Citata išsami ir visa . Tik nesuprantu , kam tokias nesąmones rašinėti . |
Kaip aš pirmai galvojau, kad už dyką nieks nerašinėja ar gal iš kokių daugiadienių kaip kam užeina, arba gal ir dėl pilnaties. Bet reiktų manyti, jog 99,9% dėl ko gavai iš slyvačkos tokia žinutę, tai parodo ši tema:
http://forum.elektronika.lt/viewtopic.php?t=80231&highlight=
Supyko, kad ne į savo skelbimą įlindai |
|
|
|
|
|
|
Žinutė nuo slyvkos |
Parašytas: 2012 03 24, 23:32 |
|
|
|
Nuo "slyvka" gavau žinutę
.Ar yra daugiau taip manančių apie mane? O gal ne aš vienas gavau tokį "perliuką" ? |
Citata išsami ir visa . Tik nesuprantu , kam tokias nesąmones rašinėti |
Nu įlindai su savo pardavimais į svetimą daržą ir parašė. Bet parašė asmeniškai, o pats nesusiprantantis būdamas sklaidaisi apatiniais viešai.
Jei turi ką parduoti - kurk savo temą ir pardavinėk, negausi tokių žinučių. Laikai neramūs, žmogai nervingi... |
|
_________________ Design for yourself, not for other people. Don't be afraid to try something. N.Pass |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2012 03 25, 00:53 |
|
|
|
vincovicius rašo: |
Įsivaizduokit kad visi absoliučiai skundžiame..tai gyventume žymiai geriau, nes banditai bijotų atvirai plėšikauti, valdininkai vogti,gydytojai ir visi kurie gauna kyšius bijotų imti.Duodantis bijotų duoti.Baigtųsi nelegalios statybos,nelegalūs darbai, pinigai...Pavariau aš čia ar ne? |
|
|
|
|
|
|
Žinutė nuo slyvkos |
Parašytas: 2012 03 25, 22:38 |
|
|
|
Kažkaip nepagalvojau,kad tai nedera . |
Kad ir kaip Slyvka manęs "neliūbija" , bet šįkart būsiu jo(ir kitų pardavėjų) pusėj- taip daryti tikrai nedera Jei turi pasiūlyti kažką panašaus, būtų mandagu kurti savo temą
Citata:
Žinant autorių, žinutė atrodo pakankamai draugiška Miegok ramiai ir nesijausk išskirtinis |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2012 03 26, 21:47 |
|
|
|
kionig rašo: |
Įsivaizduokit kad visi absoliučiai skundžiame..tai gyventume žymiai geriau, nes banditai bijotų atvirai plėšikauti, valdininkai vogti,gydytojai ir visi kurie gauna kyšius bijotų imti.Duodantis bijotų duoti.Baigtųsi nelegalios statybos,nelegalūs darbai, pinigai...Pavariau aš čia ar ne? |
|
Ačiū Kionig, puikiai pataikei į mano jumorą , bet nesakyk dalis tiesos yra.Trumpai tau ir visiems pasakysiu -esu nusistatęs prieš daktarų (žmonių madą) duoti pinigų jei papuolei ligoninėn. Papuoliau aš, žmona padavė man 100 lt "daktarams". Nupirkau 3 seselėms ir "mano" daktarei po gerą Karūnos šokoladą.Po 3 savt. pabuvimo man liko ant alaus ir pan. Mano nusistatymas toks - jie gauna atlyginimą,ir turi dirbti savo darbą,aš dirbdamas moku mokesčius,tame tarpe ir sveikatos fondui, taigi bėdai ištikus aš turiu gauti tai kas man priklauso pagal gydymo kursą,ir BYTA!Didžioji dalis daktarų gyvena(pampsta) nepagal pajamas gerai, pabaigai atspėkit kodėl po neprikl. atkūrimo niekam nerūpėjo įvesti visuotinį pajamų deklaravimą,beje jo nėr iki šiol! |
|
_________________ Kaunas Aleksotas, tel. 8681 65septyni 19 |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2012 03 27, 08:37 |
|
|
|
aš dirbdamas moku mokesčius,tame tarpe ir sveikatos fondui |
Labai optimistiška. Sveikatos ir visi kiti fondai dabar gerai gyvena vien dėl ES paramos, o mokėsčiai naudojami valstybes isikolinimu padengimui. Duok dieve. Kitur neneša fantazija kur juos galima padėt.... |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|
|