|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 10 17, 16:08. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Programinė įranga » Anomalijos su kompu
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Anomalijos su kompu |
Parašytas: 2012 03 20, 19:23 |
|
|
|
Anksciau viskas gerai veike, viskas normaliai. Dabar kai idedu fotiko atminties kortele i kompa raso kad reikia formatuoti. Formatuot leidzia tik ant NTFS. O fotikas palaiko tik FAT32. Su USB raktu irgi leidzia tik ant NTFS formatuot. Kame beda?
P. S. Operacine sistema - windows vista ultimate 32bit. |
|
|
|
|
 |
Re: Anomalijos su kompu |
Parašytas: 2012 03 20, 20:31 |
|
|
|
Paulius1994 rašo: |
Anksciau viskas gerai veike, viskas normaliai. Dabar kai idedu fotiko atminties kortele i kompa raso kad reikia formatuoti. Formatuot leidzia tik ant NTFS. O fotikas palaiko tik FAT32. Su USB raktu irgi leidzia tik ant NTFS formatuot. Kame beda?
P. S. Operacine sistema - Windows vista ultimate 32bit. |
Jei gali t.y. jei kompas asmeninis ir dėl legalumo nėra problemų primygtinai siūlau pasikeist į Windows 7 ultimate.
Višta yra gaidys.
O jei taip neišeina tai nežinau, mane nuo Vistos purto todėl aš jos nepažįstu. |
|
|
|
|
 |
 |
Re: Anomalijos su kompu |
Parašytas: 2012 03 20, 20:52 |
|
|
|
Evaldas_S rašo: |
P. S. Operacine sistema - Windows vista ultimate 32bit. |
Jei gali t.y. jei kompas asmeninis ir dėl legalumo nėra problemų primygtinai siūlau pasikeist į Windows 7 ultimate.
Višta yra gaidys.
O jei taip neišeina tai nežinau, mane nuo Vistos purto todėl aš jos nepažįstu. |
...ir naudok orginalu microsoft image, o ne kokius neaiskius "patiuninguotus" windows aka black edYshion ar dar kokia nesamone... |
|
|
|
|
 |
 |
Anomalijos su kompu |
Parašytas: 2012 03 20, 21:17 |
|
|
|
Bet kad anksciau viskas kaip ir gerai buvo, o dabar - gryba pjauna. Windowsus perrasyt uzsiknisimas, be to vista del to, kad nesiojamas pas mane, o septintiem draiveriu nera. Anyway, o niekam nera buve panasios nesamones, kad ir ant kitos operacines sistemos. Paprasciausiai nepriima FAT ir FAT32 failu sistemu. |
|
|
|
|
 |
 |
Anomalijos su kompu |
Parašytas: 2012 03 20, 21:35 |
|
|
|
Bet kad anksciau viskas kaip ir gerai buvo, o dabar - gryba pjauna. Windowsus perrasyt uzsiknisimas, be to vista del to, kad nesiojamas pas mane, o septintiem draiveriu nera. Anyway, o niekam nera buve panasios nesamones, kad ir ant kitos operacines sistemos. Paprasciausiai nepriima FAT ir FAT32 failu sistemu. |
Neabejoju, kad galima kažkaip sutvarkyt, bet man tai paprasčiau perinstaliuot nei knistis po registrus.
Galų gale nesinaudok Windowsinėmis priemonėmis, o susirask programą darančią tą patį pvz. Partition Manager ar pan. gal taip pavyks.
Neknisk proto, kad W7 draiverių nėra, jei tinka Vistai tai tinka ir W7 su labai retom išimtim. |
|
|
|
|
 |
Anomalijos su kompu |
Parašytas: 2012 03 20, 22:33 |
|
|
|
Nu pofig, rasysiuos septintus. O siaip kuo vista jau tokie blogi? Puse metu naudoju ir nieko negaliu pasakyt. Windowsai kaip windowsai bent jau man. |
|
|
|
|
 |
Anomalijos su kompu |
Parašytas: 2012 03 21, 00:34 |
|
|
|
Nu pofig, rasysiuos septintus. O siaip kuo vista jau tokie blogi? Puse metu naudoju ir nieko negaliu pasakyt. Windowsai kaip windowsai bent jau man. |
O tai kam tada cia rasineji jei jau tokie geri tie windowsai? |
|
|
|
|
 |
Anomalijos su kompu |
Parašytas: 2012 03 21, 09:35 |
|
|
|
Blossom rašo: |
O tai kam tada cia rasineji jei jau tokie geri tie windowsai? |
Nes dabar del vienos kazkokios fignios windowsus reikes persirasyt. Ir tai nezinia ar susitvarkys... |
|
|
|
|
 |
Anomalijos su kompu |
Parašytas: 2012 03 21, 10:09 |
|
|
|
Pabandyk pradziai susitvarkyti esamus su kokiu: Auslogics BoostSpeed |
|
|
|
|
 |
Anomalijos su kompu |
Parašytas: 2012 03 21, 11:10 |
|
|
|
Autoriui siūlau pasimt ir pasileist Linux (kad ir Ubuntu distibuciją) iš "live cd". Susiformatuoti tą USB, SD ar dar ką "žemame ligyje". Ieškoti "programinis usb flash remontas" gugleje, bet, aišku, ne lietuviu kalba. |
|
|
|
|
 |
Anomalijos su kompu |
Parašytas: 2012 03 23, 18:04 |
|
|
|
Aciu uz patarimus. Viskas susitvarke persirasius is vista i windows 7.  |
|