|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 01 07, 07:33. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Įvairūs » Kaip auklėti vaikus (RU)
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 3 Pereiti prie 1, 2, 3 Toliau |
|
|
Kaip auklėti vaikus (RU) |
Parašytas: 2016 02 25, 00:27 |
|
|
|
|
_________________ Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.
mane rasite: mano profilyje |
|
|
|
|
Parašytas: 2016 02 25, 07:01 |
|
|
|
Noriu kad užaugtų tikru babajum |
|
_________________ Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.
|
|
|
|
Parašytas: 2016 02 25, 08:30 |
|
|
|
Babajuss rašo: |
Noriu kad užaugtų tikru babajum |
cia tavo problema nr.1 -manai esas toks tobulas,kad jau vaikas tave negali pralenkti ? maciau kitoj temoj toki tavo mastyma,kad i svecius atvykusi babaju ant savo sofos sestis neleisciau |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2016 02 25, 13:23 |
|
|
|
Vaikus geriausiai auklėja pusantro metro ilgio laidas ar plonesnis kabelis pakabintas kokioj garbingoj vietoj |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2016 02 25, 13:26 |
|
|
|
diawollo rašo: |
Vaikus geriausiai auklėja pusantro metro ilgio laidas ar plonesnis kabelis pakabintas kokioj garbingoj vietoj |
Pilnai sutinku, nei karto neteko naudoti auklėjimui - paties kabėjimo fakto užtenka per akis... |
|
_________________ Pasaulyje pilna kenksmingų dalykų. Vienas jų - aš. |
|
|
|
|
Parašytas: 2016 02 25, 14:39 |
|
|
|
Kybertarakonas rašo: |
cia tavo problema nr.1 -manai esas toks tobulas,kad jau vaikas tave negali pralenkti ? maciau kitoj temoj toki tavo mastyma,kad i svecius atvykusi babaju ant savo sofos sestis neleisciau |
A šit kaip atsirado posakis "po to vaikai tėvams ant kapo šiks" |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2016 02 25, 14:45 |
|
|
|
Babajuss rašo: |
.. šit kaip atsirado posakis: "vaikai tėvams ant kapo šiks" |
- tėvas, rečiau motina, atsilikusiuose kraštuose mano, kad vaikas yra jo kopija ar asmeninė nuosavybė (klonas), bet iš tiesų taip nėra..
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2016 02 25, 15:03 |
|
|
|
Gera prevencija |
|
_________________ I GAVE UP DRINKING, SMOKING AND SEX!
it was the worse 15 minutes of my life! |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2016 02 25, 15:57 |
|
|
|
Chulio rašo: |
Gera prevencija |
Užuojauta jums ir jūsų vaikams, nuo tokios prevencijos... turiu keturis vaikus, penktas - pakeliui. Mane irgi "auklėjo" panašiais metodais - ne tik prevenciškai, bet ir realiai. No tokio "auklėjimo" prisimenu tik tiek - nors tuo momentu pasiduodavau, bet viduje kildavo dar didesnis ryžtas daryti taip, kaip negalima.
Tik mano pirmasis vaikas buvo vieną vienintelį kartą taip "paauklėtas". Nesididžiuoju tuo ir šio metodo niekada daugiau nenaudojau. Metams bėgant, supratau - tik Meilė, begalinė Meilė ir didelė kantrybė duoda laukiamą rezultatą, o prievarta - NE!
Prisiminkit pasaką apie tai kas stipresnis: Saulė ar Vėjas. Ir kas privertė žmogų apsiaustą nusirengti - iš kojų verčiantis Vėjas ar šildantys Saulės spinduliai? |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2016 02 25, 16:10 |
|
|
|
Pritariu Gintarui. Maniškiam 4 metukai. Jei kažką blogai padaro, imu sodinu ant kelių ir aiškinu, ne peikiančiai, ne barančiai, o tiesiog kas, dėl ko ir kodėl. Maniškis yra tik per nagus pliaukštelėjimų gavęs (nestipriai) tik tam, kad sustabdyti tuo momentų, kai įsidūkdavo ir jau negalėdavo sustoti. Po to iškart, neatšalus, pokalbis. |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2016 02 25, 16:22 |
|
|
|
Ale tolerazmas išgelbės pasaulį Dėja, kad žmonėm ugdoma, kažkoks savikontrolės mechanizmas, bet niekas geriau nekontroliuoja kaip neigiamas grižtamas ryšys arba teigiamas
Judama link to, kad ir kalinius jau su didele meile bandoma į protą atvest. Bet jei žmogus su gyvulio morale, tai tik naudosis ta meile ir toliau pis sistemą.
Vaikas iki tam tikro amžiaus yra kaip šuniukas ir jį "dresiruot" reikia priežastiniu- pasekminiu ryšiu. O vėliau kai pas jį kažkokia sąmonė atsiranda jau galima auklėt apeliuojant į jo moralę. Visi tokie mamyčiukai, mylimukai kaip matau labai labai dažnai į išauga į išgamas nesuvokiančias jokių ribų ir normų. Vien tik meilė = jokio auklėjimo.
Aišku nesakau, kad bausmė tai tik žabynė į šikną, bet tikrai bent vieną kart sveika savo atžalai į šikna užšert. |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2016 02 25, 16:44 |
|
|
|
gintaras_bar rašo: |
Gera prevencija |
Užuojauta jums ir jūsų vaikams, nuo tokios prevencijos... turiu keturis vaikus, penktas - pakeliui. Mane irgi "auklėjo" panašiais metodais - ne tik prevenciškai, bet ir realiai. No tokio "auklėjimo" prisimenu tik tiek - nors tuo momentu pasiduodavau, bet viduje kildavo dar didesnis ryžtas daryti taip, kaip negalima.
Tik mano pirmasis vaikas buvo vieną vienintelį kartą taip "paauklėtas". ..................... |
Tai viskas valio, niekas nesako kapot vaiką tuo laidu, tiesiog pakabint matomoj vietoj ir extra atveju primint, kad toks egzistuoja
Mano vaikai bausmes atlieka kampe, o po kampo nuobodus priežąsčių ir pasėkmių aptarimas
gintaras_bar rašo: |
...............- tik Meilė, begalinė Meilė ir didelė kantrybė duoda laukiamą rezultatą, o prievarta - NE!
........................... |
Jeigu dirbi fūristu ir matai vaikus 3 dienas per mėn tai gal ir taip. Nu arba visa veikla su vaikais įkišt jiems į rankas planšetkę arba pasodint prie kompo tada jo - meilė meilė ir dar kartą meilė
Pažiūrėčiau kaip savo meile naudojiesi, kai eini pasivaikščiot skardžio viršumi palei upę, plauki valtimi, kerti miške sausą medį, ar galų gale eini šaligatviu šalia judrios gatvės; o tuo metu vaikų ausys nelabai veikia. Kai kuriose situacijose turi būti griežtos ir aiškios tasyklės, o ne meilė...
Jeigu ta meilė visagalė, tai kodėl kalėjimai vadinasi "griežto režimo", o ne "švelnaus glostymo".
Nėra ir negali būti vienodo sprendimo visiems gyvenimo atvejams. Kaip ten sakoma - "pasaulį valdo meilė ir baimė", o vien tik meile visko nesuvaldysi Nu nebent gyveni kur nors tundroj tik tu ir tavo šeima... |
|
_________________ I GAVE UP DRINKING, SMOKING AND SEX!
it was the worse 15 minutes of my life! |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2016 02 25, 17:28 |
|
|
|
Jeigu ta meilė visagalė, tai kodėl kalėjimai vadinasi "griežto režimo", o ne "švelnaus glostymo".
|
Tavo pasakymas tik įrodo, kad kalėjimai neatitinka savo pavadinimo ir žmones ne taiso, o suluošina. Sėdėję nesako, kad nevogs, o sako, dabar žinau kaip vogt, kad nepagautų. |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|
|