|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 11, 08:30. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Įvairūs » kaip pirkti preke is godaus pardavejo?
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
 |
 |
kaip pirkti preke is godaus pardavejo? |
Parašytas: 2012 03 02, 11:09 |
|
|
|
|
Sveiki, visu pirma noriu pasakyt, kad si tema nera sukurta tam, kad ivykdyt apgavyste.
Taigi nuo pradziu. Turbut kiekvienam yra teke pirkti daikta is tokio zmogaus, kuris net neturi supratimo ka parduoda, taciau pamates, kad daiktu yra domimasi, kaina pakelia i neregetas aukstumas. Kaip elgiates tokioje situacijoje? tikriausiai savo psichologiniu gudrybiu isduot nenoresite, taciau kaip yra pavyke nupirkti pigiau, kad ir jus ir pardavejas liktu patenkintas? Mano atveju, mesti "kabli" ir laukti, kol pats pardavejas sutiks su mano salygom, neiseina, nes po dienos tas daiktas gali nebetureti visai jokios vertes idomios jusu nuomones  |
|
_________________ Parašas ne skelbimams! |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2012 03 02, 13:16 |
|
|
|
|
Manau universalaus metodo nebus. Daug priklauso nuo pardavėjo, jo psichologijos, kiek jis išmano apie tą daiktą ir etc. Aš panašiais atvejais pateikiu man priimtiną pasiūlymą ir nusiteikiu, kad galėjo to skelbimo ir nepamatyti, ar galėjo nepardavinėti - žodžiu, jei negausiu, nieko tokio. Beje teko kartą taip elgtis ir čia skelbimų lentose Jei nervuojies, galvoji ir pan. tai arba permokėsi, arba griaušies. "Jei neskirta, tai neskirta", būk fatalistu.
Beje tą kartą pardavėjęs tą daiktą išardė taip ir nepardavęs, buvo tik linksma - abu galėjom turėti naudos, bet jis pasirinko kitą kelią. Jo valia  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2012 03 02, 13:48 |
|
|
|
|
manau kad visu pirma galioja rinkos desniai parduodama uz tiek kiek kas nors nuperka ir perkama uz tiek kiek parduodama.
tai cia taip jau gaunasi kad jei tas daiktas neparduodamas uz norima kaina nieko nepadarysi tenka nepirkti. arba jei labai reikai moki daug daugisu nei jis vertas bet gali pardavejui pasiulyti savo numeri kad galetu paskambinti kai persigalvos.
blogiausia kad kai kurie partdavejai buna labai principingi atseit jei is manes do dalyko nenupirks uz 100 lt tai gerisu ismesiu bet uz 10 lt neparduosiu. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 03 02, 14:03 |
|
|
|
|
vat apie toki principinga ir eina kalba, "jau geriau tegu supuva, nes be x lt neparduosiu"  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 03 02, 14:08 |
|
|
|
|
Tai, vadinasi su suvalku turi reikalų Pasakyk jam, kad iš to daikto košės neišvirsi ir apsišarvuok kantrybe Jeigu jį prispirs blogi finansiniai reikalai, tai žiūrėk gal susidomės tavo pasiūlymu. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 03 02, 14:16 |
|
|
|
|
Matau save siuose zodziuose
| exxon rašo: |
vat apie toki principinga ir eina kalba, "jau geriau tegu supuva, nes be x lt neparduosiu"  |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2012 03 02, 14:21 |
|
|
|
|
Ilgai taupiau, arba sakykim ilgai ieskojau daikto kuris tam tikru momentu man buvo labai reikalingas, taciau dabar guli kampe ir yra nenaudojamas(galbut ateiti prireiks, o galbut ir ne). Daiktas man netrukdo, taciau dovanot kazkam irgi nenoriu. Tai pasakyk, kodel as tau ji tureciau atiduoti uz centus? Pirkejas gali statyti salygas tada, kai preke nepaklausi, arba pardavejas pasiryzes bet kokiom salygom daikto atsikratyti, bet siuo atveju matau, kad pirkejui labiau reikia prekes, todel elementaru, kad pardavejas stato savo salygas
p.s. cia buvo toks bendro pobudzio pvz  |
|
_________________ Kam man daug žinoti? Jei daugiau žinau, tai daugiau ir užmirštu. O jei mažiau žinau, tai mažiau užmirštu. O jei mažiau užmirštu, vadinasi daugiau žinau. |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2012 03 02, 14:30 |
|
|
|
|
| Andriuha rašo: |
Ilgai taupiau, arba sakykim ilgai ieskojau daikto kuris tam tikru momentu man buvo labai reikalingas, taciau dabar guli kampe ir yra nenaudojamas(galbut ateiti prireiks, o galbut ir ne). Daiktas man netrukdo, taciau dovanot kazkam irgi nenoriu. Tai pasakyk, kodel as tau ji tureciau atiduoti uz centus? Pirkejas gali statyti salygas tada, kai preke nepaklausi, arba pardavejas pasiryzes bet kokiom salygom daikto atsikratyti, bet siuo atveju matau, kad pirkejui labiau reikia prekes, todel elementaru, kad pardavejas stato savo salygas
p.s. cia buvo toks bendro pobudzio pvz  |
na daiktas esamo savininko buvo igytas perkant patalpas, o ne atskirai mokant kaip uz daikta. Beto kasdien jis genda del dideles dregmes ir dulkiu, aplinkui sukinejas zmones kuriem tai tik "lentu kruva" ir nesibodi i ta daikta net gesint cigaretes. Tai man klausimas kyla ar geriau dabar mano kaina, ar paskui viska i peciu uz nuli litu  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2012 03 02, 14:32 |
|
|
|
|
[quote="Andriuha"]
p.s. cia buvo toks bendro pobudzio pvz [/quote]
Is esmes viskas 100 % teisingai, nors ir ne visai tas atvejis kuriam tema uzvesta. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2012 03 02, 14:45 |
|
|
|
|
Na, jei nuo pat pradžių žaisti, tai labai gerai veikia abejingo ir labai rimto taktika ir svarbiausia būti super ramiam, lyg tau nebūtų gyvybės mirties reikalas ar nupirksi ar ne, bet kartu ir neatrodyti, kad tau px, ar nupirksi ar ne Be to, niekada negalima užsiplieksti ir supykti(viduje gali tą žmogų kaip nori kolioti, bet negalima to parodyti jokiais būdais) - taip tiesiog taps kelis kart sunkiau nupirkti norimą daiktą Paprasta žmogaus psichologija: Tu neatrodysi jam draugiškas("pirmas įspūdis - visam gyvenimui!"), o jis nemaloniam pirkėjui nenorės daryti nuolaidų ir šiaip pasąmonėje užsiblokuoja kažkokie dantratukai, kad žmogus nebesukalbamas pasidaro...
Na, suvalkai čia iš viso kitas reikalas. Jiem gali afigieną, 100lt vertės daiktą už 5lt atidavinėt, jie vistiek dar nuolaidos prašys Lygiai atvirkščiai - gali savo kokį šlamštą ar šiaip 50lt daiktą už 500lt pardavinėti ir neduok dieve nuolaidos paprašysi, nes pas juos kaip parduotuvėje - kaina parašyta, fsio, ją ir moki
Iš esmės iš kelių kartų man nė karto nepavyko nusiderėt, nors esu neblogas tame reikale. Tai arba sumokėdavau kiek prašo, nes reikėjo daikto arba išeidavau nieko nepešęs...
Buvo karta su suvalku reikalų, labai specifinį stepperį pardavinėjau, būčiau žinojęs, kad suvalkas, būčiau toli nusiuntęs. Sužinojau kai atvažiavo ir išgirdau akcentą. Žodžiu čiuvas kokį 10min derėjosi, kad nusiderėtų 5lt ir tai galiausiai buvo pasiųstas namo, kadangi aš kozerį turėjau, nes jam to daikto verkiant reikėjo, tai nuėjo į mašiną jau, bet po 5min grįžo atgal, įgrūdo į ranką visą sumą, kiek sutarėme paštu ir visas piktas, nė sudie nepasakęs išrūko  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2012 03 02, 17:40 |
|
|
|
|
bandyk tartis su remontininkais, kad ta daikta tiesiog ismestu kaip trukdancias siuksles. pastatysi jiems buteli ir viskas, o jie priburs kad ta lentu kruva trukde darbams ar ka nors tokio arba priburs kad trukdo ir reikia ismest. nu nezinau aplinkybiu.
arba jei nori pirkt per seimininka, tai suzinok kokia nors jo silpnybe. ir bandyk sudomint kazkuo, ka turi butent tik tu tipo atsitiktinai gavai ir nezinai kaip atsikratyt), ir jei susidomes, atiduosi pvz uz "ta slamsto" kruva kaip viena is variantu, kuri tau kazkuotai patiko arba uz kazka kita - bet parenki kad jam butu zymiai brangiau. tada pasirinks butent tai ko tau treikia. na reika tiesiog sugalvot preteksta. as pvz pasistatau buteli matomoj vietoj - bet tipo nepriciom sau jis ten stovi. ir atsivedu pasneket i ta patalpa megeja ir kurio man kazko reikia, ir stenguosi atsistot taip kad pamatytu. kai pamato - nebe galvoj jam buna ka tu ten jam sneki niekus, uzsinori butelo ir sutinka su viskuo reikia tiesiog zmogaus mntis uzvest ant kito dalyko.
jei siulysi pinigus, iskart sukils apetitas. siulyt normalia kaina isvis yra nesamone, maziausiai 3-4 kartus zemesne nei gali duot reikia siulyt. viskas kas kainuoja daugiau 2-3 butelius baltos jau sukelia automatiska zmoniu itarima.
parasyk konkreciau, kas ten per dalykelis. jei ten tartis reikia su negerianciu, tai galbut megsta pavalgyt. pvz gal keliu kilogramu zuvis tiktu mainams "atsitiktinai sugauta" ir nera kur det  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2012 03 05, 17:33 |
|
|
|
|
| ai , nereikia apie suwalkus blogai kalbėti, tas gobšumas- daugiau prietarai, nei tiesa. Teko turėti reikalų ne su vienu- normalūs žmogai, nieko blogo nepasakau. Kur kas blogiau pasakyčiau apie žmones iš "tikrosios žemaitijos"-skuodas, plungė, telšiai |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |