|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 02 05, 13:43. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Sisteminės plokštės, procesoriai » pigus procesorius zaidimams
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
|
pigus procesorius zaidimams |
Parašytas: 2012 02 12, 14:02 |
|
|
|
sveiki man reikia patarimo del pigaus procesoriaus zaidimams mano socketui lga775. man nereik labai geros ir ispudingos grafikos man svarbiausia kad uztektu to procesoriaus naujasiems zaidimams.
ka galetumete pasiuliti? |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2012 02 12, 22:47 |
|
|
|
Žiūrėk ką dabar turi ir lygink su tuo, ką gali gaut pagal savo piniginės turinį. Plius kokius CPU tavo MB gali palaikyti. Jei rasi ką tinkamo, gali pirkt ir keist, bet man LGA775 jau buvo atgyvenęs. Galvojau, ar pirkti kitą CPU vietoj Pentium Dual Core E6300, ar išvis rinkti kitą kompiuterį. Žiūrėjau ir Q6600, ir Q8400, ir Q9300 - CPU kaip CPU, bet tiek kainos, tiek pajėgumai nebuvo tokie geri lyginant su dabartiniais i3 ir i5. Plius su galingesniu procesorium ir vaizdo plokštės būtų reikėję kitos (buvo 9600GT), su ja ir maitblokį būtų tekę keist (buvo 400W Codegen). Žodžiu, apsisprendžiau - renku naują kompą. Taip ir susidarė pirkinių sąrašiukas: i5-2320, H67, 8GB RAM, GTX 560Ti (448), SeaSonic X-560, Lian-Li A-05N ir dar viena kita smulkmena. |
|
_________________ Džiaugiuosi tuo, ką turiu! |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2012 02 12, 23:10 |
|
|
|
dar turi Pentium Dual Core E6300 noreciau is taves ji pirkt. ziurejau gan neblogas cpu. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2012 02 12, 23:23 |
|
|
|
Pardaviau su visu kompiuteriu. Ieškok procesoriaus skelbimuose, žiūrėk ką gali gauti, tada lygink su tuo, ką turi. Negi tavo turimas CPU toks prastas, kad Dual Core E6300 vertini gerai? |
|
_________________ Džiaugiuosi tuo, ką turiu! |
|
|
|
|
Parašytas: 2012 02 13, 11:06 |
|
|
|
na turimas cpu istikro prastas. pentium dual core yra tikrai geresnis uz pentium d |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2012 02 24, 17:31 |
|
|
|
neapsimoka tau keist visos sistemos, kalkis bent e6400 +- 100lt, turbini iki stabiliu 3.6ghz ir turi siuoaikini i7 performansa nu aisku dvikiausi, bet geimam tas dalampė. kokia pas tave video korta? |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|
|