Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 09 23, 06:55. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
Gal galima konkrečiau?
Gal ir atrodo kad aš turėčiau suprast, bet į skyrių žaliems parašiau ir nikas toks ne šiaip sau .
Dėl schemos -tai turiu pilną "kit" dokumentaciją. Tikėtina kad viskas suderinta, išbandyta rinkinio gamintojų . Produktas komercinis. Įdomu kas keistusi į blogąją pusę, Mosfetus pakeitus į paprastus lauko tr.?
Jei kam įdomu, galėčiau įmest daugiau iš to projekto(200W Mosfet amplifier). Nuorodos neveiks, nes reikia pirkt pas juos. Nu aš nepirkau, tik paprasčiausiai nesumokėjau kol kas . Vamzdžiais vamzdžiais ir prisikasiau...
_________________ Laimingas - ne tas, kuris turi, o tas, kuriam užtenka. Aš nelaimingas...
SIMUI:
Tai ir pats neklausė ? Neesmė. Konkrečiai kalba eina ne apie švarumą ir t.t..
Viskam sava panaudojimo sritis atsirastų.
Prižadu būtinai, kai iškils klausimų, paklausti apie lempinę techniką, apie GainClone, apie tai, kokį smėlį pilt į kolonkes- juros ar upės, ir jei upės, tai iš kurios.(kiek tų kablelių dėt reikia?)
Linkėjimai seneliui jei gyvas dar, jei ne- linkėjimai tau.
Taigi prašau nenukrypt jei galima
_________________ Laimingas - ne tas, kuris turi, o tas, kuriam užtenka. Aš nelaimingas...