|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 05 01, 23:33. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Autoelektronika » Duju rodiklis
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
 |
Duju rodiklis |
Parašytas: 2011 12 26, 20:02 |
|
|
|
Sveiki. pas mane automobilyje ydetos BRC dujos. Ant duju baliono yra duju likucio rodiklis, bet labai nepatogu prie jo prieiti. O is jo iseina kokia tai papildoma jungtis (fyske). Gal yra koks budas pajungti prie jos koki nors duju dacika. Pwz tarkim is skydelio kokio nors isemus benzino rodikli ar temperaturos ir ji prijungti? ar gal dar kaip nors kitaip?  |
|
|
|
|
 |
Re: Duju rodiklis |
Parašytas: 2011 12 26, 20:36 |
|
|
|
stankeviciukas rašo: |
Sveiki. pas mane automobilyje ydetos BRC dujos. Ant duju baliono yra duju likucio rodiklis, bet labai nepatogu prie jo prieiti. O is jo iseina kokia tai papildoma jungtis (fyske). Gal yra koks budas pajungti prie jos koki nors duju dacika. Pwz tarkim is skydelio kokio nors isemus benzino rodikli ar temperaturos ir ji prijungti? ar gal dar kaip nors kitaip?  |
Galima gauti pas tuos kas montuoja dujas. |
|
|
|
|
 |
Duju rodiklis |
Parašytas: 2011 12 26, 22:55 |
|
|
|
tai zinau, bet jie deda tuos su lemputem, o as noreciau kazka kitokio pasidaryt, ir savom rankom nes as megstu tai ka pats pasidarau, o ne kiti ka man padaro  |
|
|
|
|
 |
Duju rodiklis |
Parašytas: 2011 12 27, 12:36 |
|
|
|
tai ta pati benzino pasijungti gali. Kai dujas perjungi rodo duju kieki, kai benzinu vaziuoji rodo benzina. Pas mane bent jau padaryta taip. |
|
|
|
|
 |
Duju rodiklis |
Parašytas: 2011 12 27, 18:50 |
|
|
|
va blem. fainai taip butu tik nezinau kur kaip ir ka jungt  |
|
|
|
|
 |
Duju rodiklis |
Parašytas: 2011 12 27, 19:07 |
|
|
|
Nuvaziuok i BRC, padarys. |
|
|
|
|
 |
Duju rodiklis |
Parašytas: 2011 12 27, 22:06 |
|
|
|
tai zinau, bet jie deda tuos su lemputem, o as noreciau kazka kitokio pasidaryt, ir savom rankom nes as megstu tai ka pats pasidarau, o ne kiti ka man padaro  |
skamba panasiai taip- noreciau paturet mergina bet man nestovi, kitu paslaugu nereikia nes noreciau tai padaryti pats |
|
|
|
|
 |
Duju rodiklis |
Parašytas: 2011 12 27, 23:42 |
|
|
|
na zinai, kas kam galvoj. Jei tau anas galas rupi, tai cia tavo asmenine problema. O kitu paslaugom naudotis reikia lesu, o kaip man nedirbanciam zmogui tai nera noro svaistytis pinigais. Supratau, cia pas jus ko paklausi to negausi. kad i brc nuvaziuot ir kad man idetu sita ir pats zinojeu. o as pats noriu pasidaryt, bet kad kaip sakiau jau, ko paklausi to negausi pas jus, tai tiek to jau |
|
|
|
|
 |
 |
Duju rodiklis |
Parašytas: 2011 12 30, 08:19 |
|
|
|
Koks auto pas taves,turi susirasti 2 laidus kur is benzo bake esancio kuro lygio daviklio iseina.(ten to daviklio varza omine nepamenu kazkas 100-200 omu apytiksliai,priklauso nuo kuro likucio dar.)Kerpi viena laiduka ir jungi per rele 2 kontaktu kuria valdys is duju perjungiklio paimtas + ir antraji lygio rodiklio likusi laida jungi prie nenukirptojolaido y benzo dacika.I viskas,tada ir benza ir dujas matysi ant sava prietaisu skydelia.Laidu geriausiai ieskot prie bako,nes greta ir duju balionas,nereikes ilgu laidu tampyt per visa masina,tik viena +.Tikiuos ykirtai kanors,sekmes. |
|
|
|
|
 |
Duju rodiklis |
Parašytas: 2011 12 30, 08:51 |
|
|
|
Dekuj widmantux85. Pas mane kregzdute, 91  |
|
|
|
|
 |
Duju rodiklis |
Parašytas: 2011 12 30, 11:08 |
|
|
|
Dekuj widmantux85. Pas mane kregzdute, 91  |
Na susirask bako dangteli su benzo plude tai ir laidukus rasi. |
|
|
|
|
 |
Duju rodiklis |
Parašytas: 2011 12 31, 11:52 |
|
|
|
Tai zinau kad po sedyne stovi jis po nauju reiks darytis  |
|
|
|
|
 |
Duju rodiklis |
Parašytas: 2012 01 31, 19:53 |
|
|
|
bet seip ir reles reikia nes tau kartu rodis benza ir dujas o taip turetu but kai ijungi dujas turi atjunkti benzino domenis ir pajukti duju duomenis o daba wiskas wienoi wetoi nelimpa man cia kaskas  |
|
|
|
|
 |
Duju rodiklis |
Parašytas: 2012 01 31, 23:28 |
|
|
|
wasia220 rašo: |
bet seip ir reles reikia nes tau kartu rodis benza ir dujas o taip turetu but kai ijungi dujas turi atjunkti benzino domenis ir pajukti duju duomenis o daba wiskas wienoi wetoi nelimpa man cia kaskas  |
Tai cia savaime aisku, kad reikia. |
|
|
|
|
 |
Duju rodiklis |
Parašytas: 2012 02 03, 15:32 |
|
|
|
o jeigu pas bmw e36 yra dvi pludes? (vienoje ir kitoje puseje.) tai tada reiktu per rele atjungti abi pludes ir prie vienos prijungti duju daciko parodymus? |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |