|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 08 29, 17:09. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Akustika » Peerless resolution 12"
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
 |
 |
Peerless resolution 12" |
Parašytas: 2005 12 17, 03:59 |
|
|
|
http://www.rcl.lt/index.php?id=2&lang=lt&acc=show&begin=2&fid=163&pcode=GAPEZR12&pmode=
Labai aky traukia prie esamu peerless sds garsiuku sis subas, daryciau aktyvu namu kinui. Dabar naudoju Cerwin - vega Vmax 12 DVC(dviguba rite po 4om). Siaip yra galimybe pasikeisti sy vega y peerless bet tai jau butu nebegrazintinas procesas... Man baisoka kad tas peerless'as negros taip kaip vega gal kad esat klauses ar ka... man neramina peerless'o galia 200w ir xmax +-10mm, kai vega 2*150w ir xmax +-20.3mm... vegos bosas lb minkstas ir gilus, ko nepasakysiu apie peerless SLS263 suba juo lb nusivyliau ir delto bijau ka patarsit kolegos? aplamai vertas kainos peerless subas? |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2005 12 17, 04:38 |
|
|
|
Na del vegos xmax sunku kazka pasakyt(groja jis tikrai gerai pac dariau su juo subus), o del Peerlesso galiu pasakyt kad nebent jie nemeluoja tame kas parashyta. As pats turiu R15 su 300W stipriu, tai jausmas kad langai issoks pas mane buna labai daznai (ir cia uzdaroj dezutei).
Seip tavo atveju as nematau prasmes keist muila i laikrodi, jei keist tai i didesni o ne i R12. |
|
_________________ My rhombicosidodecahedron is bigger than yours. |
|
|
|
 |
 |
Re: Peerless resolution 12" |
Parašytas: 2005 12 17, 04:52 |
|
|
|
Geduxas rašo: |
http://www.rcl.lt/index.php?id=2&lang=lt&acc=show&begin=2&fid=163&pcode=GAPEZR12&pmode=
Labai aky traukia prie esamu peerless sds garsiuku sis subas, daryciau aktyvu namu kinui. Dabar naudoju Cerwin - vega Vmax 12 DVC(dviguba rite po 4om). Siaip yra galimybe pasikeisti sy vega y peerless bet tai jau butu nebegrazintinas procesas... Man baisoka kad tas peerless'as negros taip kaip vega gal kad esat klauses ar ka... man neramina peerless'o galia 200w ir xmax +-10mm, kai vega 2*150w ir xmax +-20.3mm... vegos bosas lb minkstas ir gilus, ko nepasakysiu apie peerless SLS263 suba juo lb nusivyliau ir delto bijau ka patarsit kolegos? aplamai vertas kainos peerless subas? |
Gal tai ir netiek svarbu bet tai masi inis garsiakalbis !  |
|
_________________ 860346985
Kai kurių dėsningumų supratimas neatleidžia nuo daugelio faktų žinojimo. |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2005 12 17, 13:22 |
|
|
|
dmitryj, seip jie abu masininiai p.s. vega masinoje shudas nors ir masinine(tipo difuzorius is plastiko) , o namie vega super.
sakai turi 15 coliu rezo...? hmmm o kodel sakai kad muilo y laikrody va sito ne[agavau... matai noreciau prie dizaino priderint nes kazkaip tas vegos raudonumas... na nekaip, beto peerless rimciau atrodo, jei zinociau kad P gros taip pat kaip CV tikrai imciau P... blemba ot dilema... o kaip su Xmax? 15" tik 11mm, o 12" 10mm... kaip ten istiesu? |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2005 12 17, 18:42 |
|
|
|
Tu nepamirshk koki plota turi 15". |
|
_________________ My rhombicosidodecahedron is bigger than yours. |
|
|
|
 |
Parašytas: 2005 12 17, 20:07 |
|
|
|
Nematau prasmes keisti 12" i 12" netikiu, kad apciuopamai geresnis rezultatas gausis, zinant, kad cervin vega i muzieju galima vezti, nes nebegamina ir tu kaip suprantu deze esi atidirbes, kad viskas ciki, tai tik laika sugaisi, kita sneka jei kisene pakankamai plati ir kambarys vietos nestokoja apie r15  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2005 12 18, 03:56 |
|
|
|
ne nu sakau man del isvaizdos reiktu nes tas vega raudonas man reikia juodo grazaus... man tik reiktu kad liktu tas pats kaip ir vega man nereikia geriau tai ir galvoju ar kas yra klauses... o 15coliu kokios dezes reikia? seip jei ne labai didele tada gal ir norma... bet kazkaip nesinori giganto vistiek garsiai labai nebumbsiu... praejo jau tas amzius, tiesiog patinka gilus ir minkstas bosas... |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2005 12 22, 12:33 |
|
|
|
na ziuriu jog labai gausu atsakymu tada klausiu VISU tu kurie labai daug zino ir buna per menesy karta pasireiskia, tai prasau padaryti ta karta dabar man ir pasakyti savo prognozes apie sy suba Dekui, beje visus su artejanciom Sv. Kaledom
p.s. blecha kai laukiu kaledu senio gal sy kart jy pavyks prigauti, tai jau taip paprastai nepaspruks  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2005 12 22, 13:07 |
|
|
|
Zinai cerwinas greit bus vertinamas kaip antikwaras o pardaves jo jau nebenusipirksi (neben uz ta perlesu kaina) taigi nematau reikalo subeti, klausykis vegos ir toliau, gal dar teks isgirsti kaip groja tas R12 ir busi laimingas, kad patariau tau neskubeti , a jei ka, tai perlesai tikrai neprapuls, kaina nukris ir pasiimsi, avega pardaves dar ir uzdirbsi
A del vegos isvaizdos, tai jo truputuka zaisline, man ant tu raudonu pakabu keli juodi bruksniai atsirado ir nebeishsivalo, tai mastau kokiais spiritiniais juodais dazais nudazyti, visdelto paralonas gerai sugeria skysti |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2005 12 23, 02:45 |
|
|
|
nu jo vega yra vega... taciau nesakyciau antikvaras... teisingai raudono jau nebegausi bet jau gaminami juodos pagabos tokie patys vegos... blecha net nzn ka daryt oi kaip rankos niezti ant to peerlesso, bet dar niekur negirdejau tokio gilaus ir galingo zemo kaip is vegos va tas ir stabdo mane aisq turiu jas tris na bet viena jau uzsakyta darau aktyvu... kita tevui y masina (nx jam ash nzn jei komponentus susidejo...) na, o kita man namie.... fuck... jauciu reiks tartis su pardaveju kad dudotu pasibandyt.... |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2005 12 23, 19:08 |
|
|
|
tai jei tave erzina tik raudona spalva, tai uzdek koki medziagini akraniuka ant priekio juoda is audinio, lankeli padares, ir nesimatys to raudonumo  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2005 12 24, 04:22 |
|
|
|
da beje sian klausiau to peerlesso, tai nusivyliau atvirai pasakius... karoce klausiau laisvame ore. na paleido stiprintuvely kazkoky savadarby per aktyvu zd filtra ir dave angliu... na bosas matosi dar vilktu pagal eiga, bet jau viskas jame pradeda truputy barsket brasket ir t.t. zodziu nekas... aisq bosas kaip ir tikejausi svarus grazus bet tas brashkejimas... na kai pridejau prie dezes tai to brashkejimo jau nebesigirdejo, ale visvien nieko ypatingo, kazkaip maniau bus geriau, juolab kad hi-end puikuojais o groja ne ka geriau ei eilinis magnatas uz ta pacia kaina... na nzn... susitariau kad pasidarysiu deze peerlessui ir atsivesiu ja ir vega jau padaryta na ir pajunginesiu per jungikly tai viena tai kita suba ir ziuresim katras geriau, bet jauciu vega visvien ir trauks geriau ir bosas minkshtesnis bus, nes ano tai toks kietokas  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2005 12 24, 23:34 |
|
|
|
na dar neaisku... bus aiskiau kai pasidarysiu peerlessui deze ir nuvaziuosiu su vega ir ta deze y parde (susitariau kad leis) ir palyginsiu  |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |