|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 12 15, 01:23. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Kompiuteriai, jų priedai, periferija » Naudoti kompiuteriai iki 650lt,ka patartumet?
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
|
Naudoti kompiuteriai iki 650lt,ka patartumet? |
Parašytas: 2012 02 04, 15:42 |
|
|
|
rimtai?bet daug kas sako kad jie genda labai,ir ju mazdaug kaina internete nuo 500 iki 700,sakai verta toki pirkt?nes man siulo uz 550,dvieju branduoliu 1.8 ghz,160gb ,2gb ramu |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2012 02 04, 16:39 |
|
|
|
pajuokavau as del hp pamirsk ta varianta, ir dar brangei siulo,nors tas 'brangiai' abstraktus dalykas kiekvienam savaip suprantamas
pats dabar neturiu nieko pasiulyt , jei nori pirkt is forumieciu ,rasyk forumieciams : voratinklis,leksas,devis.bast.
Siaip ka tu su tuo kompu veikt zadi ? Jei zaist tai ka zin ar kazkas padoraus iseis o jei internetui tai gal i pigiau galima kazko ieskot
|
|
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2012 02 04, 17:12 |
|
|
|
siaip hp tik firma-brandas , o genda pagrinde chipsetai nuo karscio,kuriuos gamina ne kompu brandu savininkai,dar daznai dominuoja surinkimo kokybe tai kazkiek gal ir priklauso nuo uzsakovo(brando savininko),patarciau elementaru dalyka ,ieskoti su inteline komplektacija (intel procesorius ir intel vaizdo plokste) su tokia konfiguracija mazesne tikimybe kad perkaitines ar netiketai suges,bet va jei zaist noretum tai intel vaizdo plokste netinka. Dar galima ir i amd platforma ziuret kai kuriuos modelius.
sitas dell visai nieko,pats turejau (2009 metu modelis,15,6 ekranas)
http://www.skelbiu.lt/skelbimai/nesiojamas-kompiuteris-dell-inspiron-1545-13201034.html
cia pigesni modeliai dell 1501 irgi turejau, mazai kaista nors ir amd platforma
http://www.skelbiu.lt/skelbimai/12978717.html
http://uzdarbis.lt/t195371/dell-inspiron-1501/page__p__1793994__fromsearch__1#entry1793994 (cia uz 400LT puse velnio daiktas)
http://www.skelbiu.lt/skelbimai/12864420.html (geras korpusas,verslo klase,14 ekranas,kompatiskas kompas)
na ir panasiai ir pansiai,rinkis pats pagal isvaizda ir dydi koks tau patinka,o tada cia galesi paklaust ar vertas demesio tavo issirinktas kompas |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2012 02 04, 18:25 |
|
|
|
andersen rašo: |
tai apibendrinant geriausias variantas yra dell,o kaip asus,acer? |
apibendrinant ,pasirinkimu yra daug, tai dar galima rinktis ir rinktis
Siaip as uz della 1545 kadangi as ji turejas , mano pastebeti jo pliusai :
1.mazai kaista,(mano buvo su T4200 ir intel gma x4500MHD)
2.15,6 ekranas grazus blizgus,kadangi namie naudojau tai buvo ok,bet lauke ar masinoj atsipindzei daro savo..
3.kompas nera senas ,2009 metu,lietuvoj jais prekiavo kiek zinau iki 2010 rugsejo.Taigi jei pasiseks GAL garantinis bus.
4.Puikus daigtas kasdienos darbams internete + koki CS suzaist
5.Patogi klava.
minusai :
1.blizgus ekranas,blizgus korpusas (teplus,nuo pirstu lieka pedsakai)
2.pas mane akumas speju buvo 3 celiu bet laike virs 1h,nors kaip papuls.
Aisku cia tik mano nuomone,kadangi as kompu ne viena esu mates. Jei tu ne toks isrankus tai tau gali ir uz 400lt koks laptopas tikti Nors turint tavo skirta pinigu suma,imciau ta della |
|
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|